Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(fuksė @ 2011 03 06, 06:15)
Supratau, vadinasi normalus tas mano aliejus....... man kvapas kliju.  schmoll.gif
Del alergijos, man kokosu al. sausino oda.  blink.gif

Hm. Kaip įdomiai. Man tikrai ne klijais kvepia. Uostau dabar ir nesurandu visiškai su kuo palygint kvapą. Bet jis toks keistas, nelabai man patinka. 4u.gif
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2011 03 04, 10:44]
Aš naudoju gal tik kokį arbatinį šaukštelį ax.gif, šaukštas -tai čia jau turėtų būti labai dag tų plaukų, labai stori. mano kai tokie nėra - tai man šaukštelio per akis ir viskas išsiplauna. dabar suprantu, kaip jums moteros taip greitia aliejai baigiasi, jei vienam kartui ant galvos po 30 ml supilate lotuliukas.gif

darausi šampūna pati, tad pirkti jo nėra
Papildyta:

doh.gif aš kokius 4-5valg.šaukštus tai tikrai.. na, kad efektas geresnis būtų (plaukai ilgi, bet ne iki subinaitės) lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors po dviejų plovimų išsiplauna puikiai (naudoju Urtekram šampūnus)... lotuliukas.gif ir tie aliejai taip greit pasibaigia, galvoju, na ir brangus malonumas.. doh.gif lotuliukas.gif
reiks pabandyt kažkaip vieną šaukštelį paskirstyt ant plaukų.. g.gif
Atsakyti
Rekomenduokite prasau jums labiausiai patikusi aliejuka makijazui nusivalyti.
Ar rinktis kuri is situ: kameliju, migdolu, avokadu, abrikosu kauliuku ir jojobos al.
Ar koki kita g.gif
Kuri patartumet pirmai pradziai kaip "lengviausia"?

Skubotai nusipirkau Barmunes arbatmedzio eterini alieju, kuris buvo dezuteje, todel parduotuvej jo net neapziurejau. Tik parsinesus namo ir istraukus is dezutes ir pateliuskavus pagalvojau kodel tas aliejus toks skystas kaip vanduo g.gif
O atsukus indeli padave toks baisiai astrus, tarsi sintetinis (gerai fukse ivardijo "naftinis") ar alkoholinis kvapas unsure.gif
Ar is tiesu tas arbatmedzio aliejus toks skystas ir turi buti g.gif, nes sirdis man kuzda, kad daugiau is ten nepirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 06 kovo 2011 - 18:38
Apie eterinius yra kita tema ax.gif
Arbatmedžio skystokas ir tikrai nekvepiantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 06, 06:15)
Supratau, vadinasi normalus tas mano aliejus....... man kvapas kliju.  schmoll.gif

o geras, man tai jis kvepia skaniai wub.gif wub.gif bet va yra kam sake, kad prezervativais atsiduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 06, 18:35)
Ar is tiesu tas arbatmedzio aliejus toks skystas ir turi buti g.gif, nes sirdis man kuzda, kad daugiau is ten nepirksiu.

nu netirstas tas arbatmedzio ea 4u.gif turejus nevienos firmos 4u.gif lietuviskuose -tai ten tie antgaliukai sudeti tokie, kur labai smarkiai lasa 4u.gif bent pas mane toks pastebimas 4u.gif o kvapas -tai tikria cia jau skonio reikals -man arbatmedzio ea -labai patinka thumbup.gif

as makiaza valau su tais aliejais kur turiu 4u.gif per daug nesuku galvos -viena syk vienu, kita kitu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 kovo 2011 - 18:49
QUOTE(Femme85 @ 2011 03 06, 19:06)
nors po dviejų plovimų išsiplauna puikiai (naudoju Urtekram šampūnus)...  lotuliukas.gif
reiks pabandyt kažkaip vieną šaukštelį paskirstyt ant plaukų..  g.gif

o man urtekram neisplauna unsure.gif vis tik geriausiai "cheminiai" isplauna.
as neisivaizduoju, kaip arbatinio saukstelio uztenka ilgiems plaukams, as ant savo ilgu kokiu 5-6 valgomus s. tikrai sunaudoju, kokie 2 saukstai sueina ant galvos odos ir likusioji dalis - per visa ilgi, ir nevarva, pats tas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 06 kovo 2011 - 19:45
Kiek perdien galima suvartoti aliejaus? Pasialiejinau plaukus su kokosų aliejumi ir, maža to, arbatinį šaukštelį su kaupu suskanavau blush2.gif Nu bet šlykštoka savijauta kažko tai unsure.gif Atrodo, kad suvartotas kiekis nedidelis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 06 kovo 2011 - 20:05
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 06, 18:42)
o man urtekram neisplauna unsure.gif  vis tik geriausiai "cheminiai" isplauna.
as neisivaizduoju, kaip arbatinio saukstelio uztenka ilgiems plaukams, as ant savo ilgu kokiu 5-6 valgomus s. tikrai sunaudoju, kokie 2 saukstai sueina ant galvos odos ir likusioji dalis - per visa ilgi, ir nevarva, pats tas ax.gif

aš irgi neįsivaizduoju kaip arbatinio šaukštelio gali užtekt unsure.gif Aš panašiai sutepu - gal 5 valgomus šaukštus, jeigu ir šaknis ir per visą ilgį dedu...
O išsiplauna tai man puikiai, jei urtekram šampūnu, tai per vieną plovimą, jei druide (dabar jį naudoju), tai dviejų kartų reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 03 07, 10:27)
aš irgi neįsivaizduoju kaip arbatinio šaukštelio gali užtekt unsure.gif Aš panašiai sutepu - gal 5 valgomus šaukštus, jeigu ir šaknis ir per visą ilgį dedu...
O išsiplauna tai man puikiai, jei urtekram šampūnu, tai per vieną plovimą, jei druide (dabar jį naudoju), tai dviejų kartų reikia smile.gif

joa, man irgi daugiau aliejaus reikia.
Kažkaip nesinori praleist kokios vietos nesuteptos, arba labai jau velt tuos plaukus, kad su mažu kiekiu visur pasidengtųsmile.gif

bet aš kokosais nebetepu plaukų. man jie sveikiau atrodo po aliejų mišinių, nei vien po kokosų 4u.gif
Atsakyti
4u.gif man saukstelio nebent plauku galiukams uztektu,nors tepu tik saknis ir galiukus.as ir kokosus maisau su kitais aliejais-ricinu,avokado ar makadimiju.
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės,
Kaip gerai, kad radau tokį skyrelį, kiek daug naujovių prisiskaičiau.
Tai va savaitgalį buvom pirtelėj, tai pasidariau kaukę plaukams su kokosu aliejum, negalėjau patikėti, kad toks efektas bus. Plaukai kaip šilkiniai pasidarė.
Tik va...pradėjau skaityri skyrėlį, nusipirkus aliejukų iš rudugio...Kokosio aliejus tai labai kvepia kokosais ir skonis kaip kokoso smile.gif. Bet va nusipirkau jojobos (pilstomą) dar aliejų, tai vakar atdidariau, nu kvapas man labiau priminė saulėgražų aliejaus, niu gal toks ir turi būti g.gif
Ai dar, nežinau, ar galima tą kokoso aliejų valgyti gryną. Mano 3-metė dukrytė tai kaip grietinę valgo, jau jai labai patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 10:46)
Noriu pasidziaugti ricinos aliejum, kuri tepu ant pigmentines demes - ji kinta/svieseja ant akiu thumbup.gif, nors tepu tik tris dienas.

Mano mamai irgi labai daug pigmentinių dėmių ant veido ir bėda ta, kad jos vasarą jau labai išryškėja...O tą ricinos aliejų galima tepti ir vasarą? Ar čia pavasarį tepies, kad graži pasitiktum vasarą?
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 07, 10:40)
bet aš kokosais nebetepu plaukų. man jie sveikiau atrodo po aliejų mišinių, nei vien po kokosų 4u.gif

QUOTE(liepa27 @ 2011 03 07, 11:02)
as ir kokosus maisau su kitais aliejais-ricinu,avokado ar makadimiju.

Na jei jau taip sakot, tai ir as susimakaluosiu kelis smile.gif Nors man ir vien po kokosu + laselio rozmarino ea efektas puikus. Norejau dar prideti ir arbatmedzio ea, ale jis taip man smirda doh.gif

QUOTE(Dianulis @ 2011 03 07, 12:12)
Mano mamai irgi labai daug pigmentinių dėmių ant veido ir bėda ta, kad jos vasarą jau labai išryškėja...O tą ricinos aliejų galima tepti ir vasarą? Ar čia pavasarį tepies, kad graži pasitiktum vasarą?

As kadangi tik keleta dienu, kaip susidomejau ir bandau aliejus, tai tokiu detaliu tikrai nezinau g.gif Man mano mama patare, kad su ricina galima tiesiog "istirpinti", "nudziovinti" nepageidaujamus odos darinius. Tai nera kalba apie rimtus apgamus. Dar ricina tepu antakius, ji skatina ju augima.

O del vasara isryskejanciu pigmentiniu demiu, tai manau, kad pirmiausia apsauga nuo ju, tai tepti ant veiduko priemones su nemazais SPF filtrais.
Atsakyti