Vakar uzsidejau ir per nakti palaikiau kokosu aliejaus kauke - plaukams labai tiko ir patiko , o stai man nelabai: issiplovus sampunu du kartus ir issidziovinus, liko aliejaus pojutis (plaukai buvo sulipe), tada ploviau dar du kartus ir dziovinau.
Viskas uztruko geru 20min. , sampuno sunaudojau trecdali butelaicio, nes plaukai ilgi.
Kuo patartumete plauti galva po aliejines kaukes panaudojimo, kad plaukai gerai issiplautu per pora trinkimu?
Noriu pasidziaugti ricinos aliejum, kuri tepu ant pigmentines demes - ji kinta/svieseja ant akiu , nors tepu tik tris dienas.
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 04, 10:41)
TAI VAT,RYTE ZADU PO SAUKSTELI MOLIUGU IR AGURKLIU ALIEJAUS VARTOTI,BANDAU IR SAVO VAIKIUKAM DUOTI MOLIUGU ALIEJAUS,NES JIE PAS MANE NEI VITAMINU,NEI ZUVU TAUKU GAUNA .p.s.atsiprasau,nepastebejau,kaip didziasias raides ijungiau
agukles reikėtų derinti su nakvišom, toks poveikis žymiai geresnis nei juos geriant atskirai. ir šiaip, tai nereikėjo visų buteliukų pradyti, nes jų galiojimo laikas pradeda tiksėti
Erškėtuogių aliejus ir ne iš maloniųjų
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 10:46)
Vakar uzsidejau ir per nakti palaikiau kokosu aliejaus kauke - plaukams labai tiko ir patiko , o stai man nelabai: issiplovus sampunu du kartus ir issidziovinus, liko aliejaus pojutis (plaukai buvo sulipe), tada ploviau dar du kartus ir dziovinau, kas uztruko geru 20min. , nes plaukai ilgi.
Kuo patartumete plauti galva po aliejines kaukes panaudojimo, kad plaukai issiplautu per pora trinkimu ir kad nereiketu puse buteliuko sampuno sunaudoti?
Kuo patartumete plauti galva po aliejines kaukes panaudojimo, kad plaukai issiplautu per pora trinkimu ir kad nereiketu puse buteliuko sampuno sunaudoti?
tiesiog nereikia pritepti tiek, kad po 2kartų vis dar jie neišsiplautų, nuo to, kad aliejus per plaukus varvės nieko geriaus nebus. Man visada išsiplauna po kelių kartų, o plaukai jau turbūt ir žemiau subiniuko, tepu per visą ilgį, bet sveiko proto ribose ir viskas gerai.
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 11:46)
Vakar uzsidejau ir per nakti palaikiau kokosu aliejaus kauke - plaukams labai tiko ir patiko , o stai man nelabai: issiplovus sampunu du kartus ir issidziovinus, liko aliejaus pojutis (plaukai buvo sulipe), tada ploviau dar du kartus ir dziovinau, kas uztruko geru 20min. , nes plaukai ilgi.
Noriu pasidziaugti ricinos aliejum, kuri tepu ant pigmentines demes - ji kinta/svieseja ant akiu , nors tepu tik tris dienas
Noriu pasidziaugti ricinos aliejum, kuri tepu ant pigmentines demes - ji kinta/svieseja ant akiu , nors tepu tik tris dienas
aš po aliejinės per du kartus išsiplaunu plaukus, bet turiu laaabai kruopščiai plautis, nes jei tik pražiopsosiu ką nors - tai ir liks koks riebus plotas:) aš negaliu atsidžiaugti Urtekam rudojo cukraus šampūnu - tikras atradimas:) nors pradžioj nelabai man jis buvo. prisijaukinau
o pas mane pigmentinės dėmės yra kaip tik šviesios - ką su tokiom daryti? nes vasarą mano rankos kaip dalmantino būna įdegu rudai - o pilna baltų dėmių
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 04, 11:54)
tiesiog nereikia pritepti tiek, kad po 2kartų vis dar jie neišsiplautų, nuo to, kad aliejus per plaukus varvės nieko geriaus nebus.
Kad tikrai nevarvejo - sunaudojau sauksta (skystos busenos) kokosu aliejaus ant saknu ir ilgu (per visa ilgi) nuo augimo pavargusiu plauku Ar tiek per daug
Kuo Kunigunda78 plaunate jus?
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 11:56)
aš negaliu atsidžiaugti Urtekam rudojo cukraus šampūnu - tikras atradimas:) nors pradžioj nelabai man jis buvo. prisijaukinau
Labai aciu
O ar jo gerumas tik tame, kad gerai isplauna alieju, ar kad ir galvos odai labai gerai? Nes man po issiplovimo kartais ja paniezti - tai sian, tai ten pasikasau, nors jokiu pleiskanu nera
Tai noretusi, kad ir isplautu gerai ir odos nedirgintu - ar tokiu nebuna
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 12:11)
Labai aciu Ar jo gerumas tik tame, kad gerai isplauna alieju, ar kad ir galvos odai labai gerai? Nes man po issiplovimo kartais ja paniezti, nors jokiu pleiskanu neturiu
Tai noretusi, kad ir plautu gerai ir odos nedirgintu - ar tokiu nebuna
Tai noretusi, kad ir plautu gerai ir odos nedirgintu - ar tokiu nebuna
na jo gerumas tikrai ne tame, kad aliejų gerai išplauna:) man tiesiog plaukai labai atsigavo (aišku, čia prisidėjo ir aliejinės kaukės).
kai plaunu galvą, tai plaukai tokie čiut čiut šiaudiniai atrodo, bet kai išsidžiovinu, tai jie labai lengvi, purūs ir blizgantys palieka.
bet kiek žinau, tai kiekvienas turi savo produktą atrast:)
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 12:14)
na jo gerumas tikrai ne tame, kad aliejų gerai išplauna:) man tiesiog plaukai labai atsigavo (aišku, čia prisidėjo ir aliejinės kaukės).
kai plaunu galvą, tai plaukai tokie čiut čiut šiaudiniai atrodo, bet kai išsidžiovinu, tai jie labai lengvi, purūs ir blizgantys palieka.
O kondicionieriu naudojate? Is tos pacios serijos? Ar po alieju jo jau nebereikia?
Bijau, kad nepersistengciau is to azarto
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 12:30)
O kondicionieriu naudojate? Is tos pacios serijos? Ar po alieju jo jau nebereikia?
aj aš kondicionierių niekada nenaudodavau. o po aliejų jis tikrai nereikalingas, bent jau man:)
tai pabandysit vieną kitą kartą ir susigaudysit, kad jums tinka, o kas ne.
aš pati dar viską bandinėjuosi:)
QUOTE(bonda @ 2011 03 04, 10:03)
Gal zinot, kaip lietuviskai sitas aliejus vadinas? Chaulmoogra oil
Hydnocarpus alcalae C. DC. paprastasis pinčiavaisis,
Hydnocarpus kurzii (King) Warb. (angl. chaulmoogra; isp. cholmugra) vaistinis pinčiavaisis,
Hydnocarpus pentandrus (Buch.-Ham.) Oken laurinis pinčiavaisis,
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 10:56)
aš po aliejinės per du kartus išsiplaunu plaukus, bet turiu laaabai kruopščiai plautis, nes jei tik pražiopsosiu ką nors - tai ir liks koks riebus plotas:) aš negaliu atsidžiaugti Urtekam rudojo cukraus šampūnu - tikras atradimas:) nors pradžioj nelabai man jis buvo. prisijaukinau
o pas mane pigmentinės dėmės yra kaip tik šviesios - ką su tokiom daryti? nes vasarą mano rankos kaip dalmantino būna įdegu rudai - o pilna baltų dėmių
šis šampūnas labai gerulis, ir man plaukus gerai išplaudavo pamenu
Baltos dėmės -tai baltmė - jei jų daug -reikia gydymo. Aš turiu tik vieną tokią nemažą, po krūtimi, bet kažkaip visai nekreipiu į ją dėmesio.
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 11:11)
Kad tikrai nevarvejo - sunaudojau sauksta (skystos busenos) kokosu aliejaus ant saknu ir ilgu (per visa ilgi) nuo augimo pavargusiu plauku Ar tiek per daug
Aš naudoju gal tik kokį arbatinį šaukštelį , šaukštas -tai čia jau turėtų būti labai dag tų plaukų, labai stori. mano kai tokie nėra - tai man šaukštelio per akis ir viskas išsiplauna. dabar suprantu, kaip jums moteros taip greitia aliejai baigiasi, jei vienam kartui ant galvos po 30 ml supilate
darausi šampūna pati, tad pirkti jo nėra
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2011 03 04, 11:39)
aciu as tik lotyniskai buvau atradus
norint rasti lietuvišką vertimą visad reikia žinoti lotynišką pavadinimą augalo, tada įmeti į google ir prašai, kad išmestų viską tik lietuvių kalbą, o jau tada dažniausiai visada bus valsttybinės lietuvių kalbos inspekcijos pateikti vertimai
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 04, 12:37)
Baltos dėmės -tai baltmė - jei jų daug -reikia gydymo. Aš turiu tik vieną tokią nemažą, po krūtimi, bet kažkaip visai nekreipiu į ją dėmesio.
o mano daktarė tvirtino, kad čia pigmentinės. buvo prirašius teptis visokių nesąmonių, kurios faktas, kad nepadėjo. ir kažkaip mečiau tą reikalą.. reiks jaučiu vėl pasidomėt, kad čia pas mane ant tų rankų vasarą išlenda
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 04, 11:44)
norint rasti lietuvišką vertimą visad reikia žinoti lotynišką pavadinimą augalo, tada įmeti į google ir prašai, kad išmestų viską tik lietuvių kalbą, o jau tada dažniausiai visada bus valsttybinės lietuvių kalbos inspekcijos pateikti vertimai
zinok, zinau, kaip ir kur ieskot... pilnas kompas visokiu kalbos komisijos nurodymu dirbu su augalais ale nu sio neaptikau kazkodel gal klaida kokia ivelus buvau -uztat cia uzklausiau aciu tau tas aliejus daromas is butent Hydnocarpus wightiana
plaukam tai as vos kelis lasus naudoju alieju na, pas mane ir trumpi -kare
kunigunda, o tu tepi ant sausu, ar slapiu plauku (nes rekomendacijos tai ivairios)? ir laikai per nakti ar trumpiau? man kazkaip ilgokai tas per nakti
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 11:48)
o mano daktarė tvirtino, kad čia pigmentinės. buvo prirašius teptis visokių nesąmonių, kurios faktas, kad nepadėjo. ir kažkaip mečiau tą reikalą.. reiks jaučiu vėl pasidomėt, kad čia pas mane ant tų rankų vasarą išlenda
man tai panasu i vitiligo -baltme lietuviska as pati tokia viena turejau -gal ir teber -gal kur numigravo
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 11:48)
tavo gydytoją reiktų apskųsti už visišką neišmanymą, kaip gali būti baltos dėmės pigmentinėmis vadinamos, ožka ne kitaip taip, tai susiję su pigmentacijos sutrikimų, bet tai tikrai baltmė
QUOTE(bonda @ 2011 03 04, 11:53)
kunigunda, o tu tepi ant sausu, ar slapiu plauku (nes rekomendacijos tai ivairios)? ir laikai per nakti ar trumpiau? man kazkaip ilgokai tas per nakti
tepu ant sausų. Žiemą, kai šalta ir ryte keltis prieš 6 galvai plauti man yra misija neįmanoma, tai aš aliejus laikau trumpai - 0,30 min iki valandos kokios, priklausomai nuo to kaip vėlai grįžtu namo, kartais savaitgaliai palaikau per naktį, o atšilus orams - paprastai laikau per naktį, o išsiplaunu ryte. Aš jų nedžiovinu jokiais fenais.