Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Vakar uzsidejau ir per nakti palaikiau kokosu aliejaus kauke - plaukams labai tiko ir patiko thumbup.gif, o stai man nelabai: issiplovus sampunu du kartus ir issidziovinus, liko aliejaus pojutis (plaukai buvo sulipe), tada ploviau dar du kartus ir dziovinau.
Viskas uztruko geru 20min. verysad.gif, sampuno sunaudojau trecdali butelaicio, nes plaukai ilgi.
Kuo patartumete plauti galva po aliejines kaukes panaudojimo, kad plaukai gerai issiplautu per pora trinkimu?

Noriu pasidziaugti ricinos aliejum, kuri tepu ant pigmentines demes - ji kinta/svieseja ant akiu thumbup.gif, nors tepu tik tris dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 04 kovo 2011 - 10:54
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 04, 10:41)
TAI VAT,RYTE ZADU PO SAUKSTELI MOLIUGU IR AGURKLIU ALIEJAUS VARTOTI,BANDAU IR SAVO VAIKIUKAM DUOTI MOLIUGU ALIEJAUS,NES JIE PAS MANE NEI VITAMINU,NEI ZUVU TAUKU GAUNA rolleyes.gif .p.s.atsiprasau,nepastebejau,kaip didziasias raides ijungiau blush2.gif

agukles reikėtų derinti su nakvišom, toks poveikis žymiai geresnis nei juos geriant atskirai. ir šiaip, tai nereikėjo visų buteliukų pradyti, nes jų galiojimo laikas pradeda tiksėti ax.gif
Erškėtuogių aliejus ir ne iš maloniųjų doh.gif

QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 10:46)
Vakar uzsidejau ir per nakti palaikiau kokosu aliejaus kauke - plaukams labai tiko ir patiko thumbup.gif, o stai man nelabai: issiplovus sampunu du kartus ir issidziovinus, liko aliejaus pojutis (plaukai buvo sulipe), tada ploviau dar du kartus ir dziovinau, kas uztruko geru 20min. verysad.gif, nes plaukai ilgi.
Kuo patartumete plauti galva po aliejines kaukes panaudojimo, kad plaukai issiplautu per pora trinkimu ir kad nereiketu puse buteliuko sampuno sunaudoti?

tiesiog nereikia pritepti tiek, kad po 2kartų vis dar jie neišsiplautų, nuo to, kad aliejus per plaukus varvės nieko geriaus nebus. Man visada išsiplauna po kelių kartų, o plaukai jau turbūt ir žemiau subiniuko, tepu per visą ilgį, bet sveiko proto ribose ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 11:46)
Vakar uzsidejau ir per nakti palaikiau kokosu aliejaus kauke - plaukams labai tiko ir patiko thumbup.gif, o stai man nelabai: issiplovus sampunu du kartus ir issidziovinus, liko aliejaus pojutis (plaukai buvo sulipe), tada ploviau dar du kartus ir dziovinau, kas uztruko geru 20min. verysad.gif, nes plaukai ilgi.
Kuo patartumete plauti galva po aliejines kaukes panaudojimo, kad plaukai issiplautu per pora trinkimu ir kad nereiketu puse buteliuko sampuno sunaudoti?

Noriu pasidziaugti ricinos aliejum, kuri tepu ant pigmentines demes - ji kinta/svieseja ant akiu thumbup.gif, nors tepu tik tris dienas ax.gif

aš po aliejinės per du kartus išsiplaunu plaukus, bet turiu laaabai kruopščiai plautis, nes jei tik pražiopsosiu ką nors - tai ir liks koks riebus plotas:) aš negaliu atsidžiaugti Urtekam rudojo cukraus šampūnu - tikras atradimas:) nors pradžioj nelabai man jis buvo. prisijaukinau thumbup.gif

o pas mane pigmentinės dėmės yra kaip tik šviesios - ką su tokiom daryti? nes vasarą mano rankos kaip dalmantino būna verysad.gif įdegu rudai - o pilna baltų dėmių
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 04, 11:54)
tiesiog nereikia pritepti tiek, kad po 2kartų vis dar jie neišsiplautų, nuo to, kad aliejus per plaukus varvės nieko geriaus nebus.

Kad tikrai nevarvejo - sunaudojau sauksta (skystos busenos) kokosu aliejaus ant saknu ir ilgu (per visa ilgi) nuo augimo pavargusiu plauku ax.gif Ar tiek per daug g.gif
Kuo Kunigunda78 plaunate jus?

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 11:56)
aš negaliu atsidžiaugti Urtekam rudojo cukraus šampūnu - tikras atradimas:) nors pradžioj nelabai man jis buvo. prisijaukinau  thumbup.gif

Labai aciu 4u.gif
O ar jo gerumas tik tame, kad gerai isplauna alieju, ar kad ir galvos odai labai gerai? Nes man po issiplovimo kartais ja paniezti - tai sian, tai ten pasikasau, nors jokiu pleiskanu nera schmoll.gif
Tai noretusi, kad ir isplautu gerai ir odos nedirgintu - ar tokiu nebuna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 04 kovo 2011 - 11:14
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 12:11)
Labai aciu 4u.gif Ar jo gerumas tik tame, kad gerai isplauna alieju, ar kad ir galvos odai labai gerai? Nes man po issiplovimo kartais ja paniezti, nors jokiu pleiskanu neturiu schmoll.gif
Tai noretusi, kad ir plautu gerai ir odos nedirgintu - ar tokiu nebuna rolleyes.gif

na jo gerumas tikrai ne tame, kad aliejų gerai išplauna:) man tiesiog plaukai labai atsigavo (aišku, čia prisidėjo ir aliejinės kaukės).
kai plaunu galvą, tai plaukai tokie čiut čiut šiaudiniai atrodo, bet kai išsidžiovinu, tai jie labai lengvi, purūs ir blizgantys palieka.
bet kiek žinau, tai kiekvienas turi savo produktą atrast:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 12:14)
na jo gerumas tikrai ne tame, kad aliejų gerai išplauna:) man tiesiog plaukai labai atsigavo (aišku, čia prisidėjo ir aliejinės kaukės).
kai plaunu galvą, tai plaukai tokie čiut čiut šiaudiniai atrodo, bet kai išsidžiovinu, tai jie labai lengvi, purūs ir blizgantys palieka.
bet kiek žinau, tai kiekvienas turi savo produktą atrast:)

O kondicionieriu naudojate? Is tos pacios serijos? Ar po alieju jo jau nebereikia?
Bijau, kad nepersistengciau is to azarto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 04 kovo 2011 - 11:31
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 12:30)
O kondicionieriu naudojate? Is tos pacios serijos? Ar po alieju jo jau nebereikia?
Bijau, kad nepersistengciau is to azarto 4u.gif

aj aš kondicionierių niekada nenaudodavau. o po aliejų jis tikrai nereikalingas, bent jau man:)
tai pabandysit vieną kitą kartą ir susigaudysit, kad jums tinka, o kas ne.
aš pati dar viską bandinėjuosi:)
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 04, 10:03)
Gal zinot, kaip lietuviskai sitas aliejus vadinas? ax.gif  Chaulmoogra oil

Hydnocarpus alcalae C. DC. – paprastasis pinčiavaisis,
Hydnocarpus kurzii (King) Warb. (angl. chaulmoogra; isp. cholmugra) – vaistinis pinčiavaisis,
Hydnocarpus pentandrus (Buch.-Ham.) Oken – laurinis pinčiavaisis,

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 10:56)
aš po aliejinės per du kartus išsiplaunu plaukus, bet turiu laaabai kruopščiai plautis, nes jei tik pražiopsosiu ką nors - tai ir liks koks riebus plotas:) aš negaliu atsidžiaugti Urtekam rudojo cukraus šampūnu - tikras atradimas:) nors pradžioj nelabai man jis buvo. prisijaukinau  thumbup.gif

o pas mane pigmentinės dėmės yra kaip tik šviesios - ką su tokiom daryti? nes vasarą mano rankos kaip dalmantino būna  verysad.gif  įdegu rudai - o pilna baltų dėmių

šis šampūnas labai gerulis, ir man plaukus gerai išplaudavo pamenu

Baltos dėmės -tai baltmė - jei jų daug -reikia gydymo. Aš turiu tik vieną tokią nemažą, po krūtimi, bet kažkaip visai nekreipiu į ją dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 04, 11:11)
Kad tikrai nevarvejo - sunaudojau sauksta (skystos busenos) kokosu aliejaus ant saknu ir ilgu (per visa ilgi) nuo augimo pavargusiu plauku ax.gif Ar tiek per daug g.gif
Kuo Kunigunda78 plaunate jus?

Aš naudoju gal tik kokį arbatinį šaukštelį ax.gif, šaukštas -tai čia jau turėtų būti labai dag tų plaukų, labai stori. mano kai tokie nėra - tai man šaukštelio per akis ir viskas išsiplauna. dabar suprantu, kaip jums moteros taip greitia aliejai baigiasi, jei vienam kartui ant galvos po 30 ml supilate lotuliukas.gif

darausi šampūna pati, tad pirkti jo nėra
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2011 03 04, 11:39)
aciu 4u.gif thumbup.gif  as tik lotyniskai buvau atradus doh.gif  4u.gif

norint rasti lietuvišką vertimą visad reikia žinoti lotynišką pavadinimą augalo, tada įmeti į google ir prašai, kad išmestų viską tik lietuvių kalbą, o jau tada dažniausiai visada bus valsttybinės lietuvių kalbos inspekcijos pateikti vertimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 04, 12:37)
Baltos dėmės -tai baltmė - jei jų daug -reikia gydymo. Aš turiu tik vieną tokią nemažą, po krūtimi, bet kažkaip visai nekreipiu į ją dėmesio.

o mano daktarė tvirtino, kad čia pigmentinės. buvo prirašius teptis visokių nesąmonių, kurios faktas, kad nepadėjo. ir kažkaip mečiau tą reikalą.. g.gif reiks jaučiu vėl pasidomėt, kad čia pas mane ant tų rankų vasarą išlenda
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 04, 11:44)
norint rasti lietuvišką vertimą visad reikia žinoti lotynišką pavadinimą augalo, tada įmeti į google ir prašai, kad išmestų viską tik lietuvių kalbą, o jau tada dažniausiai visada bus valsttybinės lietuvių kalbos inspekcijos pateikti vertimai  ax.gif

zinok, zinau, kaip ir kur ieskot... pilnas kompas visokiu kalbos komisijos nurodymu biggrin.gif dirbu su augalais ax.gif ale nu sio neaptikau kazkodel doh.gif gal klaida kokia ivelus buvau -uztat cia uzklausiau ax.gif 4u.gif aciu tau mirksiukas.gif tas aliejus daromas is butent Hydnocarpus wightiana

plaukam tai as vos kelis lasus naudoju alieju 4u.gif 4u.gif na, pas mane ir trumpi -kare ax.gif 4u.gif

kunigunda, o tu tepi ant sausu, ar slapiu plauku (nes rekomendacijos tai ivairios)? ir laikai per nakti ar trumpiau? man kazkaip ilgokai tas per nakti g.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 11:48)
o mano daktarė tvirtino, kad čia pigmentinės. buvo prirašius teptis visokių nesąmonių, kurios faktas, kad nepadėjo. ir kažkaip mečiau tą reikalą.. g.gif  reiks jaučiu vėl pasidomėt, kad čia pas mane ant tų rankų vasarą išlenda

man tai panasu i vitiligo -baltme lietuviska g.gif g.gif as pati tokia viena turejau -gal ir teber -gal kur numigravo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 04 kovo 2011 - 12:14
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 04, 11:48)
o mano daktarė tvirtino, kad čia pigmentinės. buvo prirašius teptis visokių nesąmonių, kurios faktas, kad nepadėjo. ir kažkaip mečiau tą reikalą.. g.gif  reiks jaučiu vėl pasidomėt, kad čia pas mane ant tų rankų vasarą išlenda

tavo gydytoją reiktų apskųsti už visišką neišmanymą, kaip gali būti baltos dėmės pigmentinėmis vadinamos, ožka ne kitaip doh.gif taip, tai susiję su pigmentacijos sutrikimų, bet tai tikrai baltmė

QUOTE(bonda @ 2011 03 04, 11:53)
kunigunda, o tu tepi ant sausu, ar slapiu plauku (nes rekomendacijos tai ivairios)? ir laikai per nakti ar trumpiau? man kazkaip ilgokai tas per nakti g.gif

tepu ant sausų. Žiemą, kai šalta ir ryte keltis prieš 6 galvai plauti man yra misija neįmanoma, tai aš aliejus laikau trumpai - 0,30 min iki valandos kokios, priklausomai nuo to kaip vėlai grįžtu namo, kartais savaitgaliai palaikau per naktį, o atšilus orams - paprastai laikau per naktį, o išsiplaunu ryte. Aš jų nedžiovinu jokiais fenais.
Atsakyti