sveikos, kur butu galima isigyti siu alieju? nerafinuotu nerandu, rafinuoti netinka
QUOTE(antanina22 @ 2011 03 02, 10:55)
sveikos, kur butu galima isigyti siu alieju? nerafinuotu nerandu, rafinuoti netinka
jei konkrečiai moliūgų, tai skaitykit 38 - 39 psl.
jei apskritai, tai 1 psl.
QUOTE([wanesa] @ 2011 01 25, 14:55)
Sveikos , as irgi paskutiniu metu pradėjau domėtis įvairiais aliejais , isbandziau dar nedaug tik kokosu ir sezamu seklu, kokosai labai patiko plaukams, veidui nelabai nes mano oda sausa tai truksta drekinimo,biski tempia vien tik juo pasitepus, o sezamu nieko toks bet man jo kvapas nepatinka. norejau paklausti kaip šitie aliejai, ar verti dėmesio?
kaip suprantu,cia esancios moterys nelabai moka ta alieju naudoti veidui,radau repliku kad issausina oda ir pan.Veidui naudoti alieju reikia pirma ji gerai nuplauti,kad is ryto,ir ant labai slapios odos,truputi ant pirstu uzdejus aliejaus paskirstyti vienodai ant veido,Oda traukdama dregme isisavina alieju, o jei tepsite sausa, pasidengia didelis kiekis,oda neisisavina jo,pradeda sauseti,erzina ir pan.
Papildyta:
Siap pacioms galima pasigaminti aliejiniu balzamu pagal savo poreikius,nei tepalu skausmams,nei raukslems mazinti,nei anticeliulitiniu kremu nereikes pirkti.
QUOTE(eulita @ 2011 03 02, 15:46)
kaip suprantu,cia esancios moterys nelabai moka ta alieju naudoti veidui,radau repliku kad issausina oda ir pan.Veidui naudoti alieju reikia pirma ji gerai nuplauti,kad is ryto,ir ant labai slapios odos,truputi ant pirstu uzdejus aliejaus paskirstyti vienodai ant veido,Oda traukdama dregme isisavina alieju, o jei tepsite sausa, pasidengia didelis kiekis,oda neisisavina jo,pradeda sauseti,erzina ir pan.
nu kur jau, tik jūs mokat čia susirinkusios puikiai žino, kad aliejus tepamas ant sudrėkintos odos. Bet sausa oda iš aliejų pamaitinama labiau, o odai reik ir dregmės, kurios negauna tiek, kiek reiktų iš aliejų
QUOTE(Nomadica @ 2011 03 03, 02:23)
Na is jusu pasisakymu, pabandziau kokosu pasitept po duso ir nueiti i pirti, super, oda aksomine buvo
Vaikuciui pateplioju veida su kokosu, padrekina, bet kazkaip noretusi kad geriau drekintu..nes pasauset linkusi ji... Svarstau koki ismegint kita gal varianta zandukams...
Vaikuciui pateplioju veida su kokosu, padrekina, bet kazkaip noretusi kad geriau drekintu..nes pasauset linkusi ji... Svarstau koki ismegint kita gal varianta zandukams...
Pabandykite migdolu nerafinuota
as nusipirkau graikiniu riesutu alieju -nu koks skanus dabar ant salotu visada ji naudosiu na, kuri laika bet labai patiko ir skonis, ir kvapas
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 03, 14:49)
Na ka, reikia ir man isigyti moliugu aliejaus ir pavartoti ji i vidu. tik kaip tai geriausiai daryti? ryte ant tuscio skrandzio, ar kaip? seniau buvau parsivezusi maza kieki iz ukrainos sio aliejaus- tai skonis tikrai niam , bet poveikio nespejau pastebeti, nes trumpai naudojau..
geriu ryte ant tuscio skrandzio, labai skanus (bet mano - skrudintu seklu), poveikio jokio nepastebiu, arba todel, kad trumpai vartoju, arba akivaizdaus ir nebus bet dziugina, kad bent jau labai skanus
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 03, 14:04)
geriu ryte ant tuscio skrandzio, labai skanus (bet mano - skrudintu seklu), poveikio jokio nepastebiu, arba todel, kad trumpai vartoju, arba akivaizdaus ir nebus bet dziugina, kad bent jau labai skanus
bet turbut ar cia vienas ir tas pats- ar moliugu seklu ar skrudintu moliugu seklu... nes galvoju kuri cia dabar imti... beje kur pirkai? SP?
Prisiskaičiau visokiausių gerybių apie kedrų aliejų. Vartoju kurį laiką, bet kol kas nepastebėjau nei gėrio nei blogio