Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(lapuaite @ 2011 02 25, 13:48)
pasigavau kazkokia alergija, visa veido apacia isbere, toks jausmas , kad nudilgintas veidas ir dar niezti doh.gif  niekad taip nebuvo..  kaip manot koks aliejus butu tinkamas siems berimams pateplioti....? g.gif

nieko netepk bent kol paraudimas ir dilkciojimas nesiliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
gal esate kuri bandziusi MURUMURU sviesta plaukams? raso, kad jis ypac tinkamas plauku prieziurai, tai galvoju sivakar ismeginsiu, bet sviestas riebus, galvoju ar poto pavyks gerai tuos riebalus ryte isplauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 02 25, 19:03)
gal esate kuri bandziusi MURUMURU sviesta plaukams? raso, kad jis ypac tinkamas plauku prieziurai, tai galvoju sivakar ismeginsiu, bet sviestas riebus, galvoju ar poto pavyks gerai tuos riebalus ryte isplauti g.gif

zinoma pavyks smile.gif dar nesu turejusi tokio sviesto/aliejaus, kurio nepavyktu ispauti is plauku rolleyes.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau, ir kiek supratau - moliūgų sėklų aliejaus nenaudojate kosmetikai? Man jis pats yra be galo skanus, bet galvoju - ar galima juo veiduką, rankas, ar plaukus patepliot? Kokia nauda būtų gal žinote? Įdomu, nepažaliuotų? biggrin.gif
Bandžiau per google paieškot ko nors, bet nelabai pavyko rast - nebent tik apie rafinuotą, ir jo naudą g.gif O pas mane kuo žaliausias ir kuo kvapniausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 25, 18:22)
zinoma pavyks smile.gif dar nesu turejusi tokio sviesto/aliejaus, kurio nepavyktu ispauti is plauku rolleyes.gif

na pamenu sviesmedi man sunkiai sekesi isplaut biggrin.gif poto plaukai buvo tokie lyg pasiriebalave.
Atsakyti
visos rašot, kad moliūgų sėklų aliejus skanus, tai kokios firmos perkat? Aš esu ragavus salotose aniros moliūgų aliejų, tai man bjaurastis kaip reta, nė kasnio nuryt negalėjau doh.gif Idomu ar jis koks negeras ten ar man tiesiog tas skonis nepraeina g.gif Gal kuri esat bandžiusius aniros ir galit palygint 4u.gif nežinau ar rizikuot perkant kokį nors brangesnį, ar nurašyt moliūgų kaip nemėgstamą...

o dėl tų kaip alerginių bėrimų, man labai padėjo alijošius, tas tikras iš augalo nuo palangės. Man taip atsitikę buvo po aliejinio valymo su ricina (bet itariu priežastis netai, tiesiog sutapimas), tai pusė veido paraudo, išbėrė, niežėjo baisiai, patino. Ejau pas gydytoją, išrašė tepalo, kuris nepadėjo nieko verysad.gif Tada mama alijošiaus pasiulė ir per 2 dienas nieko neliko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 26 vasario 2011 - 11:37
Tas moliūgų sėklų aliejus, kur aš turiu - labai skanus, skonis ir kvapas tai kaip kokių riešutų, kaip labai stiprus moliūgų sėklų kvapas. Ir skonis panašus - tai net mano mielas vis prašo, kad ant salotyčių užpilčiau smile.gif Manau, kad manasis irgi nėra koks nors ypatingas, aš kažkurioj parduotuvėj, man rodos, mačiau jį pirkti, bet mums tai draugas iš Slovėnijos lauktuvių parvežė. http://www.gea.si/iz.../olja/bucno.asp <- va toks va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 02 26, 11:35)
visos rašot, kad moliūgų sėklų aliejus skanus, tai kokios firmos perkat? Aš esu ragavus salotose aniros moliūgų aliejų, tai man bjaurastis kaip reta, nė kasnio nuryt negalėjau doh.gif  Idomu ar jis koks negeras ten ar man tiesiog tas skonis nepraeina g.gif Gal kuri esat bandžiusius aniros ir galit palygint 4u.gif nežinau ar rizikuot perkant kokį nors brangesnį, ar nurašyt moliūgų kaip nemėgstamą...

Aš turiu Aniros, iš prekybcentrio (rašo, kad nerafinuotas, šalto spaudimo), turbūt tas pats, tokia šiaipsau spalva biggrin.gif , murzinai žalia. Nu skonis man jo thumbup.gif , kaip koks E621, valgai ir dar norisi biggrin.gif . Gal tiesiog jum skonis netiko....o gal tose salotose pats aliejus netiko, nors man tai tinka visur.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 02 26, 13:35)
visos rašot, kad moliūgų sėklų aliejus skanus, tai kokios firmos perkat? Aš esu ragavus salotose aniros moliūgų aliejų, tai man bjaurastis kaip reta, nė kasnio nuryt negalėjau doh.gif  Idomu ar jis koks negeras ten ar man tiesiog tas skonis nepraeina g.gif Gal kuri esat bandžiusius aniros ir galit palygint 4u.gif nežinau ar rizikuot perkant kokį nors brangesnį, ar nurašyt moliūgų kaip nemėgstamą...

Aš Biotekoje nusipirkau Rapunzel skrudintų moliūgų sėklų, tai labai skanus - tamsiai rudas toks, tirštas, kvapnus
Atsakyti
Aš naudoju šitą:
user posted image
Labai skanus, tamsaus gintaro spalvos, kvapnus. Ir po šaukštą kas rytą geriu, ir ant salotų pilu.
Atsakyti

QUOTE(Moliūtė @ 2011 02 26, 12:23)
Aš turiu Aniros, iš prekybcentrio (rašo, kad nerafinuotas, šalto spaudimo), turbūt tas pats, tokia šiaipsau spalva biggrin.gif , murzinai žalia. Nu skonis man jo thumbup.gif , kaip koks E621, valgai ir dar norisi biggrin.gif . Gal tiesiog jum skonis netiko....o gal tose salotose pats aliejus netiko, nors man tai tinka visur.

na matyt ne mano skoniui tiesiog tas moliūgų aliejus. Aš aniros turiu sezamo seklų tai man labai patinka. O moliūgų niekaip nesueina, neskanu...
šiaip kūnui plaukams iš gyvosios kosmetikos arba KN perku, bet maistui tai iš ten brangu būtų.
ačiū už atsakymus, gal kada kitokį pabandysiu, nors kol kas netraukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 26, 13:39)
Aš Biotekoje nusipirkau Rapunzel skrudintų moliūgų sėklų, tai labai skanus - tamsiai rudas toks, tirštas, kvapnus

Kiek mokejot ir koks kiekis?
Atsakyti