Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(meid @ 2011 02 21, 14:36)
Sudomino ir mane tas aliejų gėrimas. Būtinai reikia išbandyti. Kunigunda, o gal galėtumėt pasiūlyti kokį ypatingai maistingą aliejaus rūšį. Šiuo metu maitinu vieną vaikelį, o pradėjau lauktis kito, tai bijau, kad man pačiai organizme jokių naudingų medžiagų nebeliks. Kažkokių maisto papildų ar sintetinių vitaminų nesinori vartot.

nors niekada nesilaukiau, bet mano nuostata visada tokiu atveju yra ta pati - jei jau nėštukė nori ką nors gerti - ji būtinai privalo išsitirti ir sužinoti ko jai trūksta. O jau tada ir rinktis priemones, o ne aklai. Žinau, kad nėščioms labai mėgsta skirti magnį net nedarant jokių tyrimų, o taip galima padaryti "paslaugas" vaikams.
Aklai nesiūlyčiau gerti bet ko schmoll.gif

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2011 02 21, 21:35)
Noreciau suzinot kiek laiko reiktu vartot alieju, ar yra kokios rekomendacijos, kokios trukmes kursas butu efektyvus? Ar reikalinga pertrauka, ar galima istisus metus gert keiciant aliejaus rusi?  g.gif Gal zinot kokiu rimtesniu nuorodu apie vidini alieju naudojima? Aciu!  4u.gif

aš negeriu alieju ištisai, tiesiog nusiperku kokio nors, sugeriu ir po to kurį laiką nieko negeriu, arba tiesiog kartą/du per dieną jo šlakelį užsipilu ant salotų -tai čia labiau šiltuoju sezonu, kai būna jau savų natūralių daržovių.
kaip jau esu sakiųsi, mama iš vis negali gerti aliejų, bet labai sėkmingai tą problemą sprendžia dagių aliejaus pildama į košę ryte.
pradžiai nusipirkite kokio skanaus aliejaus ir bandykite gerti, matysite kaip reaguoja jūsų orgamizmas, jei negalėsite jo ant tuščio skrandžio, ant salotų užsipilsite -tada kitaip organizmas jį priima, jei ką.

kai turėsiu laiko, būtinai paieškosiu wordinio failiuko a la santraukos apie aliejų savybes.
Atsakyti
Kunigunda, o per kiek laiko sunaudojate aliejų nuo atidarymo ? 4u.gif Domina, nes skaičiau, kad pvz sėmenu aliejų geriausiai sunaudoti per 2 savaites nuo atidarymo, sunkiai aš jį suvartočiau per tiek laiko g.gif O gal kitus aliejus galima ilgiau laikyti, domina būtent gėrimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramele: 22 vasario 2011 - 09:27
QUOTE(Caramele @ 2011 02 22, 09:21)
Kunigunda, o per kiek laiko sunaudojate aliejų nuo atidarymo ? 4u.gif Domina, nes skaičiau, kad pvz sėmenu aliejų geriausiai sunaudoti per 2 savaites nuo atidarymo, sunkiai aš jį suvartočiau per tiek laiko g.gif O gal kitus aliejus galima ilgiau laikyti, domina būtent gėrimui ax.gif

oij, per 2 savaites tai net nerealu jį išgerti vienai, todėl aš dalinuosi jį su vyrų smile.gif ir mes gražiai per mėnesį jį išgeriam. Šiaip, mano minėtas aliejus per mėnesį neapkarsta beveik. Kitų aliejai po 2 savaičių jau tikrai būna šlykštūs. Žinau, kad kai kurie pardavėjai siūlo juos į kamerą kišti ir pan., bet tokio produkto aš net neperku. Taip pat, jei pirktumėte kokiame turgelyje - žiūrėkite galiojimo datą ir neklausykite jų pasakų, kad aliejus, kurio galiojimo laikas pasibaigęs prieš mėnesį realiai dar pusę metų yra geras, nes gali būti, kad jis ir laikytas kameroje

Arba pirkite iš SP vokišką, jis sakė labai skanus, bet aš šiuo atveju linkusi vis tik rinktis prekę lietuvišką biggrin.gif

Kiti aliejai nėra tokie kaprizingi, net nakvišos ar kanapės, kurias taip pat nurodo sugerti per 2 savaites, bet aš esu ir 1,5 -2 mėnėsius gėrusi ir nieko jiems nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
Kiek laiko gali stovet simonsiju aliejus, as saviski jau apie puse metu turiu, 100ml dar nei puses neisnaudojau, labai taupiai naudojasi, tai nezinau labai skubet sunaudot ar jis dar ilgiau gali stovet? Kaip dar galima si alieju panaudot, be plauku kaukiu darymo ir naudojimo kunui tept. Eterinius zinau galima i sampunus bei kondicionierius pilt, o ka su baziniais daryt
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 22, 12:43)
Kiek laiko gali stovet simonsiju aliejus, as saviski jau apie puse metu turiu, 100ml dar nei puses neisnaudojau, labai taupiai naudojasi, tai nezinau labai skubet sunaudot ar jis dar ilgiau gali stovet? Kaip dar galima si alieju panaudot, be plauku kaukiu darymo ir naudojimo kunui tept. Eterinius zinau galima i sampunus bei kondicionierius pilt, o ka su baziniais daryt

pirma data, iki kada nurodyta ant pakuotės, bet šiaip pati pamatysi - kai atsiras nemalonus kvapas ir suprasi, kad jo galiojimas jau baigėsi ax.gif
i vonią pilti, jei patinka
aš darausi kremus -tai pas mane aliejų devynios galybės, klausimų kur juos dėti tada ir nekyla, nes vis tenka ką nors makaluoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 22, 13:43)

4u.gif ranku ar veido kremuka pasidarykit ax.gif
Atsakyti
Kam reikia labai skanių aliejų, tai labai labai labai skanus va šitas lazdynų riešutų
birthday.gif
http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Ir dar moliūgų sėklų aliejus iš ten labai skanus, aš turiu paprastą, bet kai pirkau, pardavėja minėjo , kad skrudintų moliūgų sėklų dar skanesnis ir sodresnis, ir taip pat spaudžiams šaltuoju būdu ( bet aš vistiek pasiėmiau tą paprastą biggrin.gif ). Moliūgų aliejus turi daug geležies, vario ir cinko, tai čia visiems labai aktualu , bet aš anksčiau į jį žiūrėjau kaip į parasčiausią maistą biggrin.gif Ir dar vynuogių kauliukų labai gyrė, bet to dar nebandžiau. Šiaip konkrečiai tie vokiški Sveikų produktų aliejai gali stovėti labai ilgai, pusę metų mažiausiai, ir kiekiai kai kurių nedideli, tai nežinant, pavyzdžiui, kokių medžiagų konkrečiai reikia, galima turėti nors ir penkis , ir visus naudoti biggrin.gif O ne iš SV produktų esu naudojus aliejus tik kosmetikai, tai apie gėrimą ir valgymą nieko nežinau ( nors makadamijų aliejaus iš Kvapų namų ragavau, tai pasirodė vidutiniško skonio. )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 22 vasario 2011 - 21:02
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 22, 23:01)
Ir dar moliūgų sėklų aliejus iš ten labai skanus

Savaitgalį ir aš paimsiu moliūgus iš SP, kunigunda gražiai apie juos atsiliepė, jūs. Nepatiks gerti gryną, sunaudosiu salotoms smile.gif
Aliejų nebandžiau gerti, bet nusipirkusi naujų aliejų veidui, visada patestuoju juos paragaudama blush2.gif Tai labai skanus pasirodė sezamų aliejus, kokosai ir kakava tai jau savaime skanūs, pas draugę ragavau graikiškų riešutų - skonis patiko, nepaisant to, kad graikiškų riešutų labai nemėgstu
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 22, 22:01)
Šiaip konkrečiai tie vokiški Sveikų produktų aliejai gali stovėti labai ilgai, pusę metų mažiausiai, ir kiekiai kai kurių nedideli, tai nežinant, pavyzdžiui, kokių medžiagų konkrečiai reikia, galima turėti nors ir penkis , ir visus naudoti biggrin.gif

Ir as renkuos dabar is SP alieju, nagrinejuos aprasymus.. Nekantrauju nulekt iki parduotuves smile.gif
Atsakyti
kaip ir žadėjau dedu tokį vieną seną konspektą, ten aišku yra ne apie visus aliejus, bet svarbiausius ir jų savybes tikrai galima rasti naudingų dalykų.
Ten gali ir kokių receptukų yra, bet kuriuo atveju, naudos šiokio tokios tikrai gausite ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

na vakar is akoma gavau aliejuku , tai pradesiu draugauti smile.gif
Pries tai turejau kokosu (be jo jau negali nei as nei mano vaikai smile.gif ) ir avokadu (sis greiciau susigeria, bet nelabai kvepia smile.gif )

Dabar ka gavau:

visi nerafinuoti :

Erškėtuogių
Dygminų
Argano
Tamanu (Puiklapiu) aliejus

Mergaites patarkit man dabar prasau koki kada naudoti, nes baisu kad kai primakaluosiu doh.gif

siuo metu mano odyte issausejusi. ant sruostuku yra issipletusiu kapiliaru ir rausti siek tiek linkusi ties skruostukais .

ir dar klausimas kuri kazi geriau pasiimti i siltus krastus g.gif . na kokosu tai savaime aisku, o veidui g.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 23 vasario 2011 - 09:30
Sveikos,
Kunigunda78, nuoširdus ačiū wub.gif

Merginos, jei man tamanų aliejus sutirštėjo, jis tinkamas naudoti? g.gif Ir kodėl taip nutiko? blush2.gif Galiojimo laikas nepasibaigęs
Atsakyti