QUOTE(meid @ 2011 02 21, 14:36)
Sudomino ir mane tas aliejų gėrimas. Būtinai reikia išbandyti. Kunigunda, o gal galėtumėt pasiūlyti kokį ypatingai maistingą aliejaus rūšį. Šiuo metu maitinu vieną vaikelį, o pradėjau lauktis kito, tai bijau, kad man pačiai organizme jokių naudingų medžiagų nebeliks. Kažkokių maisto papildų ar sintetinių vitaminų nesinori vartot.
nors niekada nesilaukiau, bet mano nuostata visada tokiu atveju yra ta pati - jei jau nėštukė nori ką nors gerti - ji būtinai privalo išsitirti ir sužinoti ko jai trūksta. O jau tada ir rinktis priemones, o ne aklai. Žinau, kad nėščioms labai mėgsta skirti magnį net nedarant jokių tyrimų, o taip galima padaryti "paslaugas" vaikams.
Aklai nesiūlyčiau gerti bet ko
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2011 02 21, 21:35)
Noreciau suzinot kiek laiko reiktu vartot alieju, ar yra kokios rekomendacijos, kokios trukmes kursas butu efektyvus? Ar reikalinga pertrauka, ar galima istisus metus gert keiciant aliejaus rusi? Gal zinot kokiu rimtesniu nuorodu apie vidini alieju naudojima? Aciu!
aš negeriu alieju ištisai, tiesiog nusiperku kokio nors, sugeriu ir po to kurį laiką nieko negeriu, arba tiesiog kartą/du per dieną jo šlakelį užsipilu ant salotų -tai čia labiau šiltuoju sezonu, kai būna jau savų natūralių daržovių.
kaip jau esu sakiųsi, mama iš vis negali gerti aliejų, bet labai sėkmingai tą problemą sprendžia dagių aliejaus pildama į košę ryte.
pradžiai nusipirkite kokio skanaus aliejaus ir bandykite gerti, matysite kaip reaguoja jūsų orgamizmas, jei negalėsite jo ant tuščio skrandžio, ant salotų užsipilsite -tada kitaip organizmas jį priima, jei ką.
kai turėsiu laiko, būtinai paieškosiu wordinio failiuko a la santraukos apie aliejų savybes.