QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 21, 10:31)
kunigunda, auksas esi su savo patarimais kadangi aliejus geri daug metu, turi tame patirties, koki pati realu poveiki jautei organizmui nuo kokio aliejaus?
ir kaip geriau daryti, jeigu nera ant tuscio skrandzio gerti - isgerus palaukti kazkoki laika pries maista? nes ipratus ryte ant tuscio skrandzio gerti vandeni, tai matyt, geriant alieju - is pradziu jis geriamas, po to tik vanduo? kaip manai?
ir kaip geriau daryti, jeigu nera ant tuscio skrandzio gerti - isgerus palaukti kazkoki laika pries maista? nes ipratus ryte ant tuscio skrandzio gerti vandeni, tai matyt, geriant alieju - is pradziu jis geriamas, po to tik vanduo? kaip manai?
kadangi aš nenaudoju jokių pašalinių vitaminų ar maisto papildų, aš geriu aliejus, ir svarbiausias tikslas yra organizmo stiprinimas, valymas ir t.t. Aš galima sakyti niekada nesergu, būna pakosčiu, ar kokia slogelė, bet alijošius su medum ir viskas čiki piki, plauka/ nagai auga nerealiai greitai, turiu gražią odą -čia žinoma ne vien aliejų nuopelnas , žodžiu, aliejai man žalos nedaro
Pvz., sėmėnų ir moliūgų sėklų aliejai labai gerai organizmo valymui, labai odą gražina, plaukus - tai nepakeičiami aliejai. Super aliejus buvo braziliškų riešutų, bet jo maistinio LT nebeveža -jame labai daug seleno, o kai jo trūksta gali būti priežastis kodėl sausėja oda, o ir jo skonis ant salotų buvo
nakvišos - aišku oda ir t.t., bet daugiau mm skausmams malšinti buvo skirtas. kanapės organizmo stiprinimui. Graikinių riešutų aliejus - tai stebuklingas antioksidantas, taip pat gerina virškinimą, ypač gerai skrandininkams jį gerti rudenį pavasarį.
reiktų paieškoti traktatų apie visokius aliejus ir jų savybes maistui.
sakyčiau geriau pirma gerti aliejų, kuris labai gražiai nuslystų ir kartu nusineštų ką reikia žemyn, o po kurio laiko vandenį, nes jai aliejų pilsi ant vandens, sieneles jau bus sudrėkusios ir aliejus nieko negalės užkabinti ir pašalinti
Papildyta:
QUOTE(Element @ 2011 02 21, 10:48)
Nu ATSIPRASAU! Nesu dar tokia eksperte ,kaip Tamsta,tai ir domiuosi,atrodo sis forumas tam ir yra pardavejom nepasitikiu,nes labai daznai buna taip,kad pati daugiau zinau apie preke nei ta pardaveja
o kas draudė ir šį kartą pirma pasidomėti, o tada eiti į parduotuvę
Kita vertus, tau panos rašo, kad nebūna rozmarinų aliejaus, tik EA - o tu vis tiek savo - tau reikia natūralaus - tai jau čia pardavėjos ir ekspertės ne prie ko