Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Element @ 2011 02 20, 14:23)
Sveikos merginos 4u.gif
kazkas sitoj temoj rase ,kad rozmarinu aliejus skatina plauku augima.vakar norejau nusipirkt ,bet turejo tik rozmarinu EA ir aiskino kad si ir reikia naudoti su kitais aliejais maisant..ar tiesa? ar EA neturi tu savybiu kaip naturalus aliejus ?

rozmarinų aliejaus niekur nesu mačius, įdomu ar bent yra kur nors toks g.gif tiek plaukams, tiek kitur ir yra naudojamas rozmarinų EA 4u.gif lašinama į plaukų kaukes, šampūną ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Toks klausimas iškilo. Ar darant veido valymą aliejumi, galima būtų į aliejų įlašinti kokį lašiuką eterinio aliejaus? Kažkokio, tarkim tinkančio sausai jautriai odai.. net nežinau koks man tiktų g.gif ar taip nedaro nieks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 19, 21:11)
4u.gif sakykit,o salto spaudimo,tai nerafinuotas ar nebutinai? noriu  Sveiku produktu dygminu alieju mamai nupirkti,bet nesupratau nerafinuotas jis ar ne g.gif

Sveikuose produktuose visi nerafinuoti ir šalto spaudimo, tik sezamų kiek kitaip gaminamas. Prekybos centruose niekas negarantuoja, kad šalto spaudimo bus nerafinuotas, nors teoriškai taip turėtų būti. SP aliejai man labai patinka, pavyzdžiui Kvapų namai daugiau orientuoti į savotiška,,prabangą' - eliksyrus, pomadas, monoi , o SP į visai kitą asortimentą , jų aliejai yra nedidelė dalis SP produkcjos, ir ten galima rasti tik pačius pagrindinius, bazinius, jie kokybe kiek nusileidžia KN aliejams, bet man visi bandyti atrodo labai mieli ( bet dygminų nesu bandžiusi). Jie šnekėti kitais terminais, SV būtų ekonominė klasė, o KN- liuksas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 20 vasario 2011 - 16:50
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 20, 14:54)
Toks klausimas iškilo. Ar darant veido valymą aliejumi, galima būtų į aliejų įlašinti kokį lašiuką eterinio aliejaus? Kažkokio, tarkim tinkančio sausai jautriai odai..  net nežinau koks man tiktų g.gif ar taip nedaro nieks  blush2.gif

Aš aliejaus mišinį pasidarau į nedidelį buteliuką, tai įlašinu vieną lašelį mėgiamo EA. Kelių dienų dozei gaunasi vienas lašelis. Tiesiai į delną lašinti nebijočiau nebent levandų ar arbatmedžio EA. Su kitais bijau rizikuot, kad nesudirginčiau odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 20, 13:43)
Dekui,ko gero ir pardaveja buvo teisi 4u.gif  katik AN paziurejau ir ten nera naturalaus rozmarinu aliejaus.

http://www.aromanatu...fficinalis.html rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 19:12)

cia eterinis,maciau kad jis yra smile.gif , o naturalaus sakau nera,gal ir nebuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 20, 14:23)
Sveikos merginos 4u.gif
kazkas sitoj temoj rase ,kad rozmarinu aliejus skatina plauku augima.vakar norejau nusipirkt ,bet turejo tik rozmarinu EA ir aiskino kad si ir reikia naudoti su kitais aliejais maisant..ar tiesa? ar EA neturi tu savybiu kaip naturalus aliejus ?

Turi savybiu, bet maisyti reikia todel, kad nebutu per stiprus poveikis. Eteriniai kur kas stipresni nei paprasti
Papildyta:
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 20, 15:54)
Toks klausimas iškilo. Ar darant veido valymą aliejumi, galima būtų į aliejų įlašinti kokį lašiuką eterinio aliejaus? Kažkokio, tarkim tinkančio sausai jautriai odai..  net nežinau koks man tiktų g.gif ar taip nedaro nieks  blush2.gif

Pabandykite migdolu arba makadamju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 20, 18:55)
cia eterinis,maciau kad jis yra smile.gif , o naturalaus sakau nera,gal ir nebuna g.gif

greičiausiai nebūna
Atsakyti
Su rozmarino aliejumi reikia atsargiai, jis stipriai kelia kraujo spaudima, jei kuri turite tokiu problemu, tikrai netepkite ant plauku ir neprisikvepuokite schmoll.gif Dar plaukams gerai avokadu aliejus. Aisku, nerafinuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 20 vasario 2011 - 20:24
QUOTE(M_A @ 2011 02 20, 14:17)
atėjau pagirti Ölmühle Solling kokosų aliejaus thumbup.gif 

Dar iš pigesnių labai geras BIONA firmos. Turiu ir pati naudoju. thumbup.gif

QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 20, 15:54)

Galima, bet laaabai labai mažai, kadangi veido valymui daromės labai mažą kiekį aliejaus, tai EA koncentracija turi būti itin maža. Aš įlašindavau lašiuką citrinos (kad pabalintų) arba arbatmedžio (kad spuogus naikintų).

QUOTE(Element @ 2011 02 20, 19:55)

Nėra, yra tik eterinis, jį ir naudoja, lašina į šampūnus, balzamus, kitus skysčius plaukams. 4u.gif
Atsakyti
[quote=zebenkstiejka,2011 02 19, 12:51]
Netiksliai parašiau, ne kiekvieną dieną taip dariau, keletą kartų į savaitę.
Kaip manot, jei tokią procedūrą daryti ne po pirties, o tiesiog pirtinimosi metu? [/quote]
taip, galima ir pirtinimosi metu, nebent oda užprotestuotų ax.gif

[quote=liepa27,2011 02 19, 13:02]
4u.gif aciu visom atsakiusiom del agurkliu aliejaus,NUgasdinot mane,Kunigunda78,gal tuomet nakvisu al geriau pavartot [/quote]

geriausiai yra maišyti agurkles su nakvišom ir per dieną išgerti vieną arbatinį šaukštelį, bet aš tik nakvišas esu gėrusi

[quote=DA_LI,2011 02 19, 13:33]
Bent man nėra baisesnio daikto gerti už sėmenų aliejų- man jis turi kažkokį pastovėjusių žuvų taukų kvapą ir labai šlykštų prieskonį , nors pats kvapas nėra ypatingai stiprus. O šitie palyginus visai nieko .Gal tada ir jūs pabandykit maišyti, nes agurklės turi stipresnį poveikį nei nakvišos, ir dar jie tarpusavyje pagal poveikį labai dera. Nu grožis reikalauja aukų
[/quote]

man ir nakvišų aliejus nebuvo skanėstas, bet agurklės - peilis, net sėmenų aliejus (aišku, dar reikia žinoti kokį pirkti - sakyčiau net skanus yra tokiuose suplotuose stikliniuose rudo stiklo buteliuose, geltona etiketė ir mėlini linai nupiešti, bet jo būna pikti bene tik antakalnyje ir kaziuko mugėje, na dar kokioje internetinėje pardėje) man skanėstas lyginant su jais abiem. Sėmenų aliejus ko gero visus esu bandžiusi - todėl žinau kaip stipriai skiriasi jų skonis, išskytus tuos vokiškus iš SP.

[quote=Bastet,2011 02 19, 18:44]
Mergaitės gelbėkit, sausėja veidas ir su arganu ir su vanilės eleksyru, ir su abrikosų kauliukais ir su makadamijom sad.gif išbandžaiu visus, visus ant hidrolato. ne į temą - bet ir šaltalankių kremas negelbėja sad.gif ką daryt?
[/quote]
kadangi esu rašiusi daug kartų kaip gelbėtis- tai tikrai nebesikartosiu

[quote=micefee,2011 02 19, 19:16]
Ar tikrai? g.gif Gali būti, nes aš per metus laiko beveik visą tą 180 kapsulių buteliuką suvartojau ir jokio poveikio nepastebėjau. [/quote]
tai, tikrai, ten aliejus tik rafinuotas - gali kapsulę pradurti ir pati tuo įsitikinsi, bet, kita vertus, pvz., mano mama niekaip negalėjo gerti natūralaus aliejaus - ją tiesiog pykindavo, nepadėdavo nei užkandimai niekas

[quote=DA_LI,2011 02 19, 20:56]
Nejuokaukit, neprisiversčiau, nors gal taip ir naudingiau. [/quote]
geriausiai gerti ryte ant tuščio skrandžio ax.gif Visada taip darau daug metų, net ir tada kai aliejus man nėra itin skanus, bet taip jo poveikis geresnis, o kartu ir žarnyną pravalo rolleyes.gif

[quote=liepa27,2011 02 19, 21:11]
4u.gif sakykit,o salto spaudimo,tai nerafinuotas ar nebutinai? noriu Sveiku produktu dygminu alieju mamai nupirkti,bet nesupratau nerafinuotas jis ar ne g.gif
[/quote]
ten gal ir nėra rafinuotų, nebent vynuogių kauliukų g.gif

[quote=Element,2011 02 20, 13:23]
Sveikos merginos 4u.gif
[/quote]

jergutėliau, merginos rašo rašo, o tau vis tiek nedaeina - tiek augalinis, tiek eterinis aliejus yra NATŪRALUS, nieks nesintetina rozmarinų, bet jų kokybė skiriasi. jei tau žmogus sako, kad reikia imti EA - tai vadinasi gamtoje nėra kitokio produkto, jei sako, kad jį reikia maišyti su kitais aliejais - tai todėl, kad eterinių koncentracija yra didelė ir gali nudeginti odą. Jei jau vis tiek labai reikia rozmarinų aliejaus - tai užsimerki rozmarinus aliejuje, nuolat juos keiti ir turėsi rozmarinų aliejų, arba į aliejų įlašini rozmarinų EA ir turi sau "rozmarinų aliejų"

[quote=Element,2011 02 20, 13:43]
Dekui,ko gero ir pardaveja buvo teisi 4u.gif katik AN paziurejau ir ten nera naturalaus rozmarinu aliejaus.
[/quote]
doh.gif

[quote=zebenkstiejka,2011 02 20, 14:54]
Toks klausimas iškilo. Ar darant veido valymą aliejumi, galima būtų į aliejų įlašinti kokį lašiuką eterinio aliejaus? Kažkokio, tarkim tinkančio sausai jautriai odai.. net nežinau koks man tiktų g.gif ar taip nedaro nieks blush2.gif
[/quote]
galima, pvz. rožių ar ylang ylang

[quote=naura14,2011 02 20, 20:22]
Su rozmarino aliejumi reikia atsargiai, jis stipriai kelia kraujo spaudima, jei kuri turite tokiu problemu, tikrai netepkite ant plauku ir neprisikvepuokite schmoll.gif Dar plaukams gerai avokadu aliejus. Aisku, nerafinuotas.
[/quote]
nuo kelių lašų aliejuje nieks neužkils doh.gif, juk nereikia viso buteliuko suvaryti ant galvos. Augaliniai aliejai neturi tokių savybių, kokias duoda ea, todėl nei avokadas, nei kokosas ar murumuru negali atstoti rozmarinų teikiamos naudos tongue.gif
Atsakyti
kunigunda, auksas esi su savo patarimais 4u.gif kadangi aliejus geri daug metu, turi tame patirties, koki pati realu poveiki jautei organizmui nuo kokio aliejaus?
ir kaip geriau daryti, jeigu nera ant tuscio skrandzio gerti - isgerus palaukti kazkoki laika pries maista? nes ipratus ryte ant tuscio skrandzio gerti vandeni, tai matyt, geriant alieju - is pradziu jis geriamas, po to tik vanduo? g.gif kaip manai?
Atsakyti