QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 19, 14:51)
Netiksliai parašiau, ne kiekvieną dieną taip dariau, keletą kartų į savaitę.
Kaip manot, jei tokią procedūrą daryti ne
po pirties, o tiesiog pirtinimosi metu? Gal kažkodėl gali būt blogai.. na per karšta ten, ar dar kažkas.. o jei dar aliejus ant veido bus, ar nepakenksiu aš sau..
o gal ar kaiptik labai efektyvu tas karštis? nes po pirties nelabai išeina, kol per lauką namo pareisiu (pirtis tolokai nuo namo), visos poros kaipmat užsivers, prie tokio minuso
Aš keliskart dariau taip - išgarinu veidą vonelėje su eteriniais, tada lendu į vonią, darau valymą aliejum, paguliu vonioj, tai super - masažuoju odą ir jaučiu inkštirus tarp pirštų. Po procedūros oda tikrai super atsigavusi būdavo. Bet aš pastaruoju metu valymą aliejais derinu su molio kaukėm - neišeina man 10dienų valyti aliejais kasdien, tai darau 2k per savaitę su garinimu ir molio kauke, ypatingai gerai prieš mm išvalo veidą, nes tuo metu nusispuoguoju labai.
Beje, jau maždaug mėnesį naudoju damaskinių rožių hidrolatą iš AN. Nedėjau į jį nieko, naudoju gryną, be priemaišų. Iš pradžių buvo super, o dabar ėmė graužti odą. Užsipurškus ant veido ima dilgčioti oda, ypatingai apie akis ir lūpas. Jeigu patenka į akis, tai labai skauda, o jei patenka ant lūpų, tai jos tokios šiurkščios pasidaro. Atidėjau jį kol kas hidrolatą, pasiėmiau rozmarinus, tačiau nesuprantu kas nutiko - kodėl prieš tai naudojus nepasireiškė jokia alerginė reakcija?
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo