Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Eve-line @ 2011 02 19, 13:25)
ir giluminiu spuogu padaugejo.  biggrin.gif

Oho, čia tai tikrai "pliusas" blink.gif nesupratau priežastingumo- čia tau nuo valymo spuogai atsiranda? Man dar kol kas ne.. jei pradės rastis- neapsidžiaugčiau schmoll.gif ar tai reiškia kad tas konkretus aliejus netinka, ar kad pati procedūra netinka unsure.gif

Ir dar kilo klausimas. Nors skaitosi, kad po to tereik tik drėgnu rankšluosčiu nusivalyt aliejų nuo veido, bet o kas, jei dar su kokiu švelniu prausikliu nusiplaut veidą? Nors dabar tik nusivalau aliejų, papurškiu rožių hidrolato ir užtepu čampakų pomados.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 19 vasario 2011 - 13:50
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 19, 13:43)
Oho, čia tai tikrai "pliusas"  blink.gif nesupratau priežastingumo- čia tau nuo valymo spuogai atsiranda? Man dar kol kas ne.. jei pradės rastis- neapsidžiaugčiau  schmoll.gif  ar tai reiškia kad tas konkretus aliejus netinka, ar kad pati procedūra netinka  unsure.gif

cia nezinau ar pliusas ar minusas biggrin.gif o as priezasti ivardinu tokia, kad oda gerai pradejo valytis, spuogai lysti is gilumos. nes paskui po poros kartu tu spuogu jau visai neliko, ir oda buvo svarbut svarutele ilgainiui.
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 19, 14:51)
Netiksliai parašiau, ne kiekvieną dieną taip dariau, keletą kartų į savaitę.
Kaip manot, jei tokią procedūrą daryti ne po pirties, o tiesiog pirtinimosi metu? Gal kažkodėl gali būt blogai.. na per karšta ten, ar dar kažkas.. o jei dar aliejus ant veido bus, ar nepakenksiu aš sau.. g.gif o gal ar kaiptik labai efektyvu tas karštis? nes po pirties nelabai išeina, kol per lauką namo pareisiu (pirtis tolokai nuo namo), visos poros kaipmat užsivers, prie tokio minuso  doh.gif

Aš keliskart dariau taip - išgarinu veidą vonelėje su eteriniais, tada lendu į vonią, darau valymą aliejum, paguliu vonioj, tai super - masažuoju odą ir jaučiu inkštirus tarp pirštų. Po procedūros oda tikrai super atsigavusi būdavo. Bet aš pastaruoju metu valymą aliejais derinu su molio kaukėm - neišeina man 10dienų valyti aliejais kasdien, tai darau 2k per savaitę su garinimu ir molio kauke, ypatingai gerai prieš mm išvalo veidą, nes tuo metu nusispuoguoju labai.

Beje, jau maždaug mėnesį naudoju damaskinių rožių hidrolatą iš AN. Nedėjau į jį nieko, naudoju gryną, be priemaišų. Iš pradžių buvo super, o dabar ėmė graužti odą. Užsipurškus ant veido ima dilgčioti oda, ypatingai apie akis ir lūpas. Jeigu patenka į akis, tai labai skauda, o jei patenka ant lūpų, tai jos tokios šiurkščios pasidaro. Atidėjau jį kol kas hidrolatą, pasiėmiau rozmarinus, tačiau nesuprantu kas nutiko - kodėl prieš tai naudojus nepasireiškė jokia alerginė reakcija?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 19, 13:38)
Koks efektas buvo? kaip ilgai gerei?

Gal tris mėnesius g.gif O efekto tai nėra ko lyginti su pavyzdžiui nakvišų kapsulėmis, nes ten aišku, kad tas aliejus rafinuotas . Man labai pagražėjo plaukai ir veido oda , atsirado kažkoks švytėjimas iš vidaus. Ir dar jie dauoda labai teigiamą poveikį į hormonus, tai tą konkretų poveikį net sunku aprašyti, bet man labai patiko thumbup.gif Tik paskui nebekartojau, nes žiemą gėriau žuvų taukus, bet dabar galvoju, kad turbūt vėl reiks. Aš iš viso su maistu naudoju daug visokių aliejų - avokadų, alyvuogių, sezamų , nes labai mėgstu salotas biggrin.gif Tik aišku su agurklėm ir nakvišom salotų tai jau niekaip nesuvalgyčiau doh.gif
Atsakyti
Mergaitės gelbėkit, sausėja veidas verysad.gif ir su arganu ir su vanilės eleksyru, ir su abrikosų kauliukais ir su makadamijom sad.gif išbandžaiu visus, visus ant hidrolato. ne į temą - bet ir šaltalankių kremas negelbėja sad.gif ką daryt? unsure.gif

Beje, man nuo hormoninių svyravimų (PMS, nereguliarios mėnesinės, skausmai jų metu) labai nakvišos padėjo, beje tos kur kapsulėse, nes tuo metu dar nžinojau, kad galima gerti skystą biggrin.gif ir dabar gavau dovanu 180 kapsulyčių, pradėjau vėl gerti, pagerėjo moteriškoji savijauta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastet: 19 vasario 2011 - 18:46
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 19, 19:14)
O efekto tai nėra ko lyginti su pavyzdžiui nakvišų kapsulėmis, nes ten aišku, kad tas aliejus rafinuotas .

Ar tikrai? g.gif Gali būti, nes aš per metus laiko beveik visą tą 180 kapsulių buteliuką suvartojau ir jokio poveikio nepastebėjau. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 19 vasario 2011 - 19:16
merginos, o kaip ta alieju geriat? rytais ant tuscio skrandzio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 19, 19:23)
merginos, o kaip ta alieju geriat? rytais ant tuscio skrandzio? g.gif

Nejuokaukit, neprisiversčiau, nors gal taip ir naudingiau. Aš gėriau po pusę šaukštelio pavalgius ir morališkai tam skoniui pasiruošus, neragaudama, bet kaip čia rašė, kad buvo šlykštus iki negalėjimo praryti, tai man tikrai ne tiek, gal kad buvo mišinys su nakvišomis, gal SP kvapas silpnesnis nei KN. O pirktinėse kapsulėse tai ir kiekis labai mažas, aš irgi anksčiau jas gerdavau , tai nebūdavo nei blogiau, nei geriau. Yra ir agurklių su nakvišomis kapsulių, ten informacijoje nerašo, nei kad aliejus rafinuotas, nei kad nerafinuotas, bet aš beveik garantuočiau, kad rafinuotas. Tarp kitko, dar Anira pardavinėja rafinuotą nakvišų aliejų, Rimi mačiau biggrin.gif
Va tas kapsulių informacinis lapelis:
http://www.vaistai.l...psules-n60.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 19 vasario 2011 - 21:01
4u.gif sakykit,o salto spaudimo,tai nerafinuotas ar nebutinai? noriu Sveiku produktu dygminu alieju mamai nupirkti,bet nesupratau nerafinuotas jis ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 19 vasario 2011 - 21:12
QUOTE(micefee @ 2011 02 19, 21:16)
Ar tikrai?  g.gif Gali būti, nes aš per metus laiko beveik visą tą 180 kapsulių buteliuką suvartojau ir jokio poveikio nepastebėjau.  verysad.gif

Žinai, ir aš sugėriau daugiau kaip pusę tos pakuotės 180 kapsulių - poveikis lygus nuliui smile.gif
Atsakyti
atėjau pagirti Ölmühle Solling kokosų aliejaus thumbup.gif prieš tai naudojau AN kokosų aliejų, po to taupumo sumetimais nusipirkau iš sveikų produktų ir net nustebau, kad jis man gerokai labiau patinka nei iš AN kokosai thumbup.gif blink.gif kvapas stipresnis (na gal ne stipresnis, bet labiau išliekantis), yra jaučiamas net EA pridėjus, o ir skonis žymiai labiau patiko (abu bandžiau teptis ant duonos ir valgyt, prisiskaičius kad kaikurioms labai skanu biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
kazkas sitoj temoj rase ,kad rozmarinu aliejus skatina plauku augima.vakar norejau nusipirkt ,bet turejo tik rozmarinu EA ir aiskino kad si ir reikia naudoti su kitais aliejais maisant..ar tiesa? ar EA neturi tu savybiu kaip naturalus aliejus ?
Atsakyti