Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Labas!

Kur galima butu atrasti kokybiško kanapių ir vynuogių kauliukų aliejaus Lietuvoje ? dabar tiek daug tu "eko" parduotuveliu atsirado.... Seniau mačiau AN(vynuogių) ir ekolinjoj(kanapiu), bet dabar jau nebeturi prekyboje schmoll.gif

Gal yra bandžiusių camelia alieju veidui naudoti ? Tokiai misriai, kameodiškai, akne odelei.

aciū iš karto!
Atsakyti
QUOTE(Gabija.a @ 2011 02 17, 11:38)
Labas!

Kur galima butu  atrasti  kokybiško  kanapių ir vynuogių kauliukų aliejaus Lietuvoje ? dabar tiek daug tu "eko" parduotuveliu atsirado.... Seniau mačiau AN(vynuogių) ir ekolinjoj(kanapiu), bet dabar jau nebeturi prekyboje  schmoll.gif

Gal yra bandžiusių camelia alieju veidui naudoti ? Tokiai misriai, kameodiškai, akne odelei.

aciū iš karto!

Nerafinuoto vynuogių kauliukų -tai turbūt be AN niekur, o kabapių šiaip sveikuose produktuose būna

Camelijų aliejus tinka daug kam, tame tarpe ir miršriai odai, bet vėlgi, tai labai individualu - kas tinka daugumai -gali visai netikti tau ax.gif
Atsakyti
Jau beveik mėnesį valau veidą aliejumi šiuo metodu:
http://love-eco.lt/blogas/?p=69
šiaip efekto stulbinančio nėra, poros kaip buvo užsikimšę, taip ir lieka. Bet pabandžiau kiek paimprovizuoti: aliejų užsitepiau ant veido gulėdama karštoje vonioje, ir vis dadėdavau jo, ir pamasažuodavau. Taip kokį gerą pusvalandį. Tik išlipus iš vonios nusivaliau aliejų. Ir va tada pamačiau, kad efektas tikrai yra thumbup.gif tikrai pamažėjo užsikimšusių porų. Manau galima būtų taip daryti pvz. pirtyje smile.gif

Atsakyti
4u.gif sveikutes,planuoju koki menesi po sauksteli agurkliu aliejaus pagerti,kaip manot ar Sveiku produktu aliejus kokybiskas,raso,kad nerafinuotas,ekologiskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 18 vasario 2011 - 22:01
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 18, 22:00)
4u.gif sveikutes,planuoju koki menesi po sauksteli agurkliu aliejaus pagerti,kaip manot ar Sveiku produktu aliejus kokybiskas,raso,kad nerafinuotas,ekologiskas g.gif

Taip, teisingai rašo biggrin.gif Tas aliejus iš Sveikų produktų ir skirtas tiek gėrimui, tiek kosmetikai, aš jei gerčiau, tai imčiau tik iš ten . Man dar jų alyvuogių aliejus labai skanus, bet čia šiaip, ne sveikatos tikslais.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 18, 23:00)

o ką jis daro gero vidiniam vartojimui?
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 18, 22:50)
Jau beveik mėnesį valau veidą aliejumi šiuo metodu:
http://love-eco.lt/blogas/?p=69

Šiuo metodu oda valoma tik kokias 7-10 dienų, tada daroma pertrauka kelių savaičių, tada vėl kelias dienas valoma, vėl pertrauka kelių savaičių. Ištisai šiuo metodu veidas nevalomas. Arba galima kartą per sav daryti, kad poras pravalyti
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 18, 20:50)
Bet pabandžiau kiek paimprovizuoti: aliejų užsitepiau ant veido gulėdama karštoje vonioje, ir vis dadėdavau jo, ir pamasažuodavau. Taip kokį gerą pusvalandį. Tik išlipus iš vonios nusivaliau aliejų. Ir va tada pamačiau, kad efektas tikrai yra  thumbup.gif tikrai pamažėjo užsikimšusių porų. Manau galima būtų taip daryti pvz. pirtyje smile.gif

šiaip tai jei norima tikrai gero efekto -tai visas procedūras reikia daryti po vonios, kai atsiveria poros ir t.t. Tas pats ir su kaukėm -jas užsidėjus reikia pagulėti, atsipalaiduoti, o ne grindis plauti, ar vaikams pampersus keisti. Viskas turi būti daroma tinkamai ir tinkamu laiku, tada ir poveikis bus

QUOTE(liepa27 @ 2011 02 18, 22:00)

taip tinkamas, bet man tai pats šlykščiausias aliejus iš visų, kiek jų man yra tekę gerti - užteko vieną kartą pabandyti KN aliejaus, kurio aš taip ir nenuryjau, ir daugiau niekada jo nebandžiau schmoll.gif ir dar man jo kvapas sukelia pykinimą - todėl, jei esi jautri kvapams -siūlau nueiti į KN ir jį pauostyti. Užsitepus ant rankos, galėsi ir lyžtelti - matysi kaip tau jis.
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 19, 08:59)
Šiuo metodu oda valoma tik kokias 7-10 dienų, tada daroma pertrauka kelių savaičių, tada vėl kelias dienas valoma, vėl pertrauka kelių savaičių. Ištisai šiuo metodu veidas nevalomas. Arba galima kartą per sav daryti, kad poras pravalyti

aš už kartą po vonios, nei kiekvieną vakarą 10 d. be vonios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 19, 08:59)

Netiksliai parašiau, ne kiekvieną dieną taip dariau, keletą kartų į savaitę.
Kaip manot, jei tokią procedūrą daryti ne po pirties, o tiesiog pirtinimosi metu? Gal kažkodėl gali būt blogai.. na per karšta ten, ar dar kažkas.. o jei dar aliejus ant veido bus, ar nepakenksiu aš sau.. g.gif o gal ar kaiptik labai efektyvu tas karštis? nes po pirties nelabai išeina, kol per lauką namo pareisiu (pirtis tolokai nuo namo), visos poros kaipmat užsivers, prie tokio minuso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 19 vasario 2011 - 12:54
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 19, 12:51)
Netiksliai parašiau, ne kiekvieną dieną taip dariau, keletą kartų į savaitę.
Kaip manot, jei tokią procedūrą daryti ne po pirties, o tiesiog pirtinimosi metu? Gal kažkodėl gali būt blogai.. na per karšta ten, ar dar kažkas.. o jei dar aliejus ant veido bus, ar nepakenksiu aš sau.. g.gif o gal ar kaiptik labai efektyvu tas karštis? nes po pirties nelabai išeina, kol per lauką namo pareisiu (pirtis tolokai nuo namo), visos poros kaipmat užsivers, prie tokio minuso  doh.gif

as dariau pirties metu - jauciasi zymiai didesnis efektas nei po vonios. ir giluminiu spuogu padaugejo. biggrin.gif

ir drauge daro tik pirties metu - labai patenkinta, labiau valosi poros.
Atsakyti
Kad labai jau čia žiauriai apie agurklių aliejų biggrin.gif Aš gėriau iš Sveikų produktų sumaišytą su nakvišų, čia maždaug praeitą pavasarį, tai jie kartu turėjo labai gerą poveikį, kiek atsimenu aš dėjau didesnę dalį nakvišų aliejaus, nes taip turėjau, o gerti reikia kaip įmanoma neragaujant, bet kvapas, tai nepasakyčiau, kad buvo užmušantis, ir gerdavau maždaug po pusę šaukštelio. Iš Kvapų namų nei vieno, nei kito uosčius ir bandžius nesu, gal iš Sveikų produktų tada turi silpnesnį kvapą g.gif Bent man nėra baisesnio daikto gerti už sėmenų aliejų- man jis turi kažkokį pastovėjusių žuvų taukų kvapą ir labai šlykštų prieskonį , nors pats kvapas nėra ypatingai stiprus. O šitie palyginus visai nieko .Gal tada ir jūs pabandykit maišyti, nes agurklės turi stipresnį poveikį nei nakvišos, ir dar jie tarpusavyje pagal poveikį labai dera. Nu grožis reikalauja aukų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 19, 13:33)
jie kartu  turėjo labai gerą poveikį

Koks efektas buvo? kaip ilgai gerei?
Atsakyti