Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Klapuske @ 2011 02 07, 13:33)
As turbut su visom ikyrejusiu klausimu, bet noreciau pasiteirauti del makiazo (ypac akiu, pagrinde tik blakstienas dazausi) valymo aliejais, skysti tikriausiai butu patogiau? Kokius parekomenduotumete? Nes labai sugunde kokosu aliejus ax.gif

aš arganą naudoju, bet brangokai gaunasi unsure.gif nors paakių oda pamaitinta lieka, nebereikia tepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 02 07, 16:42)
O kaip naudoji, tik siuos du maisai?
Aciukas 4u.gif

taip smile.gif

QUOTE(Bastet @ 2011 02 07, 21:42)
aš arganą naudoju, bet brangokai gaunasi  unsure.gif nors paakių oda pamaitinta lieka, nebereikia tepti  biggrin.gif

o tai kiek tepat? g.gif as argana ir i kaukes ipurskiu, ir paakiams naudoju, ir dar tik 100 ml puse buteliuko sunaudojus per gera pusmeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2011 02 06, 09:34)
Sveikos merginos,
Noreciau ir as prisijungti prie jusu, nesenai nusipirkau nerafinuota kokosu alieju ir likau suzaveta 4u.gif
Turiu jums viena klausima,nezinau,koki pasirinkti alieju veido odai.Man +25,oda riebi,turiu inkstiriuku,like keletas randeliu(paauglysteje negaledavau ramiai praeiti pro veidrodi,neisspaudus spuogelio...),oda nuolat blizga,greitai uzsikemsa poros,o pacios poros taip pat didokos, gal patartumete,ka naudoti,nes visi tie lorealiai ir kitos nesamones,man nepadeda schmoll.gif

mano oda panasi, tai as naudoju :i jonazoliu fitoli saulegrazu aliejuje (labai impozantiskas pavadinimas;]]]) ilasinu keleta lasu cintrinzoliu eterinio al. cia toks kasdienis riekalas. o jei isdygsta koks Juozas (cia tie dideli giluminiai bjaurus spuogai),tai vietiskai tepu cinku,i kuri ilasinu laukines manukos eterinio.nepasakosiu,kaip baigesi visos mano pasaulio bedos ir veidas staiga tapo lyg persodinus oda nuo kudikio uzpakaliuko, bet tikrai padeda. laikui begant matau kaip veidas po biski grazeja.
Atsakyti
org, cia pati sugalvojai taip naudoti ir butent tokius ingridientus ar is kitur info?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 07, 22:48)
org, cia pati sugalvojai taip naudoti ir butent tokius ingridientus ar is kitur info?

ne,as pati nelabai daug nusimanau ta tema. viena mergina,kuri seniai tuo domisi, apziurejusi mane atidziu ir skeptisku zvilgsniu paisule toki varianta. nelabai rimtai ziurejau,maniau bus toks...pasiterliojimas-pazaidimas. taciau praejo jau puse metu benaudojant ir turiu pripazinti,kad rezultatai yra.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 07, 22:41)
o tai kiek  tepat? g.gif  as argana ir i kaukes ipurskiu, ir paakiams naudoju, ir dar tik 100 ml puse buteliuko sunaudojus per gera pusmeti biggrin.gif

na, suslapinu vatos diskelį vandeniu, tada paimu buteliuka argano, pridejusi prie vatos apverziu ir rtaip kokiose 4 vietose ant vatos vienoja puseje, pavalau akis, tada vatą apverčiu ir taip pat kitoj pusej - pavalau veidą. biggrin.gif hmmmm, gal tikrai per daug aš jo lieju arba 30 m. buteliuke vizualiai atriodo, kad greitai eina jis unsure.gif
Atsakyti
nedaskaiciau iki galo,maniau kad paakiam tepti.Bet is esmes,makiazui valyti tai tikrai per brangus malonumas argano aliejus...geriau pigesnio pasieskoti.as ir abrikoso kauliuku aliejumi puikiai nusivalau viska.dar turejau vynuogiu kauliuku,tai pastarasis labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 08 vasario 2011 - 09:48
QUOTE(org @ 2011 02 07, 22:52)
mano oda panasi, tai as naudoju :i jonazoliu fitoli saulegrazu aliejuje (labai impozantiskas pavadinimas;]]]) ilasinu keleta lasu cintrinzoliu eterinio al. cia toks kasdienis riekalas. o jei isdygsta koks Juozas (cia tie dideli giluminiai bjaurus spuogai),tai vietiskai tepu cinku,i kuri ilasinu laukines manukos eterinio.nepasakosiu,kaip baigesi visos mano pasaulio bedos ir veidas staiga tapo lyg persodinus oda nuo kudikio uzpakaliuko, bet tikrai padeda. laikui begant matau kaip veidas po biski grazeja.

O kokia forma tą Cinką naudoji? Cinko tabletę sutrini?
Atsakyti
Ar ta jonažolių fitolį saulėgrąžų aliejuje naudojate vietoj kremo ant sudrėkinto veido? ryte? vakare?
Atsakyti
mergaites siandien pirmakart nusipirkau naturalu kokosu alieju,isbandziau dar tik rannkoms,ka galiu pasakyt......pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2011 02 10, 16:41)
mergaites siandien pirmakart nusipirkau naturalu kokosu alieju,isbandziau dar tik rannkoms,ka galiu pasakyt......pasaka smile.gif

Kokosu aliejus ir man thumbup.gif Naudoju kunui,o siandien susimaisiau kokosu alieju su sokoladiniu kakavos sviestu,nors kabink saukstu ir valgyk essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 02 11, 13:42)
Kokosu aliejus ir man  thumbup.gif Naudoju kunui,o siandien susimaisiau kokosu alieju su sokoladiniu kakavos sviestu,nors kabink saukstu ir valgyk  essen.gif  biggrin.gif

o kas neleidžia?
Atsakyti