QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 04, 15:40)
tai dar man neismanelei paaiskinkit
koks yra esminis skirtumas tarp maistiniu ir kosmetiniu alieju?ar tie kosmetiniai kaip nors specialiai apdorojami?
keliais žodžiais, kosmetinis kosmetiniam nelygus, pvz. KN kosmetinis, ar AZ kosmetinis tinka ir į vidų - tai parodo kokios aukšto jie kokybės, tik pagal kainą jie nelabai tinkami į vidų
, o NB - tik išorei - tai jau tada geriau eklogišką maistinį.
QUOTE(luli @ 2011 02 04, 21:22)
Merginos jei butu galimybe rinktis ,kuri alieju pasirinktumet
Bus naudojamas plaukam
:mangu,kokoso,monoi
teks bandyti, nes tai individualu, aš galiu pasakyti, kad kokosa ir monoi, o tau gali jie visai nepatikti
QUOTE(iingri @ 2011 02 04, 22:26)
O ka galit pasakyti apie sios firmos aiejukus
www.naujojibarmune.lt/ ?
yra tikrai geresnių
QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 05, 11:00)
Dar butu idomi nuomuone apie Elpis firmos aliejus,ir apie Aromabaltic aliejus?kaip ju kokybe?
jie rafinuoti, rožių aliejai pigūs - nesuprasi iš ko jie ten išgauti
Niekada nepirkčiau
QUOTE(zydrem @ 2011 02 05, 11:55)
labas
o ka jus galetumet apie
sita pasakyti , bučiau labai dekinga
pirma, niekad nepirkčiau produkto, kurio aprašas iš kelių žodžių, bet man aišku tik tai, kad tai antibakterių savybių turintis aliejus skirtas naudoti antibakteriniuose produktuose - nieko nerašo apie jo gryno naudojimą ant odos
Vadinasi, grynas jis nėra naudojamas
QUOTE(Santaika @ 2011 02 05, 16:50)
Ir ar KN siūlomas
Granatų sėklų ekstraktas gali būti lygiai taip pat naudojamas kaip aliejus tepant tiesiai ant veido ar visgi ta
ekstraktą tiesiogiai tepti per stipru ir reikėtų maišyti?
gali būti naudojamas ir ant odos, nes CO2 ektraktas yra visada geriau už paprastą aliejų. Aš jį pirkau gėrimui, bet man skonis nelabai - tai naudoju į kremus ir pan.