Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(luli @ 2011 02 06, 16:29)
Merginos priminkit prasau kokius aliejus naudojat paakiu odelei,nuo rauksliu 4u.gif

aš abrikosų kauliukų naudoju
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 02 06, 12:00)

Papildyta:
As kosmetikai aliejus ir kt. produktus stengiuosi pirkti tiktai kokybiskus, gerus, nerafinuotus. Bet sitas argumentas, kad jei tinka vidiniam naudojimui (maistui), tai tinka ir isoriniam mane suglumino kazkaip  unsure.gif  Juk is tikruju daugiau medziagu gaunam "is vidaus" o ne is isores tepliojant, ar ne? Atveskit mane, prasau, kas nors i prota  biggrin.gif  ir paaiskinkit kaip cia yra.

Taip galvojant, tai greiciausiai isvada butu, kad maistui taip pat geriausia butu naudoti nerafinuotus aliejus. Aisku, gal tai ir geriausia. Nu bet as vistiek pasimetus dabar  blush2.gif

Tai aišku , kad maistui irgi reikia naudoti nerafinuotus aliejus, juk nakvišų , agurklių ir naudojami kaip maisto papildai . Geriausio skonio man yra alyvuogių, dar moliūgo sėklų , sezamo aliejai. Tik tai netenka prasmės aliejų kaitinant- kepant, verdant ir pan, nes tik labai maža dalis nerafinuotų aliejų tam tinkami, pvz. kokosų. Bet į salotas pilti rafinuotą aliejų kažkoks nesusipratimas schmoll.gif
Atsakyti
siai dienai naudoju KN misini "normaliai odai" veidui tepti ir ricinos alieju blakstienoms ir antakiams.
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 04, 15:40)
tai dar man neismanelei paaiskinkit 4u.gif koks yra esminis skirtumas tarp maistiniu ir kosmetiniu alieju?ar tie kosmetiniai kaip nors specialiai apdorojami?

keliais žodžiais, kosmetinis kosmetiniam nelygus, pvz. KN kosmetinis, ar AZ kosmetinis tinka ir į vidų - tai parodo kokios aukšto jie kokybės, tik pagal kainą jie nelabai tinkami į vidų ax.gif, o NB - tik išorei - tai jau tada geriau eklogišką maistinį.

QUOTE(luli @ 2011 02 04, 21:22)
Merginos jei butu galimybe rinktis ,kuri alieju pasirinktumet g.gif Bus naudojamas plaukam:mangu,kokoso,monoi 4u.gif

teks bandyti, nes tai individualu, aš galiu pasakyti, kad kokosa ir monoi, o tau gali jie visai nepatikti

QUOTE(iingri @ 2011 02 04, 22:26)
O ka galit pasakyti apie sios firmos aiejukus www.naujojibarmune.lt/ ?

yra tikrai geresnių ax.gif

QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 05, 11:00)
Dar butu idomi nuomuone apie Elpis firmos aliejus,ir apie Aromabaltic aliejus?kaip ju kokybe? smile.gif

jie rafinuoti, rožių aliejai pigūs - nesuprasi iš ko jie ten išgauti doh.gif Niekada nepirkčiau schmoll.gif

QUOTE(zydrem @ 2011 02 05, 11:55)
labas 4u.gif
o ka jus galetumet apie sita pasakyti , bučiau labai dekinga blush2.gif  4u.gif

pirma, niekad nepirkčiau produkto, kurio aprašas iš kelių žodžių, bet man aišku tik tai, kad tai antibakterių savybių turintis aliejus skirtas naudoti antibakteriniuose produktuose - nieko nerašo apie jo gryno naudojimą ant odos schmoll.gif Vadinasi, grynas jis nėra naudojamas

QUOTE(Santaika @ 2011 02 05, 16:50)
Ir ar KN siūlomas Granatų sėklų ekstraktas gali būti lygiai taip pat naudojamas kaip aliejus tepant tiesiai ant veido ar visgi ta ekstraktą  tiesiogiai tepti per stipru ir reikėtų maišyti?

gali būti naudojamas ir ant odos, nes CO2 ektraktas yra visada geriau už paprastą aliejų. Aš jį pirkau gėrimui, bet man skonis nelabai - tai naudoju į kremus ir pan.
Atsakyti
sakykit, merginos, o kvapu namu aliejuku galima uzsisakyti internetu? g.gif ju puslapyje tai pirkiniu krepselio nera, taip kaip suprantu pirkti negalima
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 07, 10:33)
sakykit, merginos, o kvapu namu aliejuku galima uzsisakyti internetu? g.gif ju puslapyje tai pirkiniu krepselio nera, taip kaip suprantu pirkti negalima

ne, negalima, bet galima paprašyti, kad kas iš vilniečių nupirktų ir jums atsiųstų, nes KN ir siunčia, bet labai jau didelė siuntimo kaina berods. pabandykite paskambinti ir pasiklausti jų pačių
Atsakyti

gal kas galėsite pakomentuoti kuris geresnis sitas ar sitas ax.gif kazkada buvo toks klausimas tik i ji niekas neatsake blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 02 07, 11:35)

tokį kažkada esu maistui pirkusi, kvepia skaniai, skanus biggrin.gif, ant rankų ir tiko, kitur nebandžiau, bet manau tiktų ir kūno sviestams, ar kremams
Atsakyti
As turbut su visom ikyrejusiu klausimu, bet noreciau pasiteirauti del makiazo (ypac akiu, pagrinde tik blakstienas dazausi) valymo aliejais, skysti tikriausiai butu patogiau? Kokius parekomenduotumete? Nes labai sugunde kokosu aliejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 02 07, 12:33)
As turbut su visom ikyrejusiu klausimu, bet noreciau pasiteirauti del makiazo (ypac akiu, pagrinde tik blakstienas dazausi) valymo aliejais, skysti tikriausiai butu patogiau? Kokius parekomenduotumete? Nes labai sugunde kokosu aliejus ax.gif

Taip, naudokite skystus - kieti ant vatos diskelio neištirps. Aš ant vandeniu sudrėkinto diskelio dažniausiai naudojau avokadų aliejų, merginos giria abrikosų kaulių, vynuogių kauliukų. Dabar su alyvuogių valau - tiesiog naudoju tą, kuris arčiausiai po ranka. Nebuvo nei vieno kuris nenuvalytų, dirgintų akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 02 05, 12:55)
labas 4u.gif
o ka jus galetumet apie sita pasakyti , bučiau labai dekinga blush2.gif  4u.gif

Zydrem, pasiskaityk čia. Manau, kad tu turi Kunigundos minėtą greipfrutų sėklų ekstraktą.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 05, 19:15)
man jis vienas naudojamas nelabai, nes poveikio kaip po tokio nemaicau, geriau patinka su tamanais.

O kaip naudoji, tik siuos du maisai?
Aciukas 4u.gif
Atsakyti