Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(katee @ 2011 02 05, 18:30)
Patarkit, prasau...Noriu pasidaryti purskala plaukams su drekinanciu hidrolitu ir rozmarinu EA...Ar dar reikia ka nors imaisyti, ar to pakaks. Beje, kiek t EA reikia ilasinti, kad poveikis butu, pvz., i 100ml skyscio?
Aciu!!!!

skaitot temų pavadinimus?

http://www.supermama...;#entry44367002
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 02 05, 17:50)
Sveikos  4u.gif
Man labai būtų įdomi nuomonė apie granatų sėklučių aliejų  ax.gif  Nes ieškojau forume atsiliepimų, bet jų buvo labai mažai ir tik iš tų, kurios jį naudojo vos kelias savaites.
Labai aprašymas sudomino, mamos brandžiai odai atrodo tiktų  rolleyes.gif  :
Aliejukas

tokį naudojau, bet man jis labai smirdėjo cool.gif kadangi nesinorėdavo vakarais į lovą eiti smirdinčiai, tai neužilgo keliavo į šiukšlinę. Tepdavau paakius, toks riebus tirštokas aliejus, veidui man rodos būtų per sunkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 05 vasario 2011 - 20:36
sveikos,
as ir juongiuosi prie naujai besidominciu natur kosmetika ir priemonem

man toks klausimas iskilo-
parduotuvese yra maistiniu alieju-sezamo, makadamiju, moliugu seklu ir tt
idomu, ar jie tinkami odos prieziurai ax.gif
nu logiskai mastant, jei galimas vidinis, tai tuo labiau isorinis vartojimas g.gif ar as neteisi?

ir dar, namu vaistinelej uzmaciau kazkada pirkta saltalankiu alieju-gydomasis-geriamas rolleyes.gif , su karotenoidais
turbut tiktu aliejuku misiniams odai

aciu jei pasisakysit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noreciau ir as prisijungti prie jusu, nesenai nusipirkau nerafinuota kokosu alieju ir likau suzaveta 4u.gif
Turiu jums viena klausima,nezinau,koki pasirinkti alieju veido odai.Man +25,oda riebi,turiu inkstiriuku,like keletas randeliu(paauglysteje negaledavau ramiai praeiti pro veidrodi,neisspaudus spuogelio...),oda nuolat blizga,greitai uzsikemsa poros,o pacios poros taip pat didokos, gal patartumete,ka naudoti,nes visi tie lorealiai ir kitos nesamones,man nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mashka @ 2011 02 06, 09:13)
nu logiskai mastant, jei galimas vidinis, tai tuo labiau isorinis vartojimas g.gif ar as neteisi?

QUOTE(Mulana @ 2011 02 06, 09:34)
gal patartumete,ka naudoti,nes visi tie lorealiai ir kitos nesamones,man nepadeda schmoll.gif

Patariu abiems pasiskaityti bent jau šią temą, dar geriau - ir porą ankstesnių, rasit atsakymus, susidarysit bendrą vaizdą kaip ir ką naudoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2011 02 06, 09:34)
Sveikos merginos,
Noreciau ir as prisijungti prie jusu, nesenai nusipirkau nerafinuota kokosu alieju ir likau suzaveta 4u.gif
Turiu jums viena klausima,nezinau,koki pasirinkti alieju veido odai.Man +25,oda riebi,turiu inkstiriuku,like keletas randeliu(paauglysteje negaledavau ramiai praeiti pro veidrodi,neisspaudus spuogelio...),oda nuolat blizga,greitai uzsikemsa poros,o pacios poros taip pat didokos, gal patartumete,ka naudoti,nes visi tie lorealiai ir kitos nesamones,man nepadeda schmoll.gif

Sveika, oda mano labai panaši, tai parašysiu ką pati šiuo metu naudoju: lazdynų riešutų aliejų, simondsijų aliejų, medetkų fitolį, citrininių verbenų hidrolatą( wub.gif ), drėkinamąjį kremą, darausi kaukes su gasulo, žaliuoju ir juoduoju moliu.
Atsakyti
Oj, kai paskaitau, tai klausymas kila viens po kito.

Pirkau Makadamiju alieju is AKOMOS. Jis yra skaidrus, kvepia riesutais. Is kitur pirkau 3-ju rusiu aliejus: Avokado, Ricinos, Abrikosu kauliuku. Visi 3 yra bespalviai (skaidrus), ir neturi jokio kvapo. Ar taip turi buti. Nes kitur skaiciau, kad kikvienas aliejus turi savo spalva. Vat avokado-tamsiai zalias ir kvepia. O maniskis-skaidrus ir nekvepia. Taip pat ir abrikosu kauliuku ir ricinos.

Beje, Klaipedos parduotuveje "Aliejus" pirkau Alyvuogiu alieju ir Abrikosu kauliuku kazkada. Gal pries puse petu. Bet jie abu man dabar smirda pasenusiu kazkokiu sauliegrazu aliejum. O gal ne sauliegrazu, bet toks pasenes kvapas.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 02 06, 11:44)
Oj, kai paskaitau, tai klausymas kila viens po kito.

Pirkau Makadamiju alieju is AKOMOS. Jis yra skaidrus, kvepia riesutais. Is kitur pirkau 3-ju rusiu aliejus: Avokado, Ricinos, Abrikosu kauliuku. Visi 3 yra bespalviai (skaidrus), ir neturi jokio kvapo. Ar taip turi buti. Nes kitur skaiciau, kad kikvienas aliejus turi savo spalva. Vat avokado-tamsiai zalias ir kvepia. O maniskis-skaidrus ir nekvepia. Taip pat ir abrikosu kauliuku ir ricinos.

Beje, Klaipedos parduotuveje "Aliejus" pirkau Alyvuogiu alieju ir Abrikosu kauliuku kazkada. Gal pries puse petu. Bet jie abu man dabar smirda pasenusiu kazkokiu sauliegrazu aliejum. O gal ne sauliegrazu, bet toks pasenes kvapas.

naturalus produktas turi savo naturalia spalva ir kvapa. jeigu ju nera, reiskia aliejus rafinuotas. vadinasi, naudos is jo mazai.

"Aliejaus" aliejai yra prasti daugumos bandziusiu nuomone. as asmeniskai nesu bandzius, bet ir neketinu schmoll.gif Jeigu saulegrazu aliejaus kvapas, tai reiskia, kad greiciausiai nemaza dalis ten jo ir yra doh.gif Apie tai yra kalbama kiekvienoje temoje, kas antram lape turbut. 4u.gif

Jei nenorit skaityt temos, tai siulyciau paskaitinet bent kokybisku nerafinuotu alieju parduotuviu puslapius, pvz., KN. Ten buna informacijos, kokios savybes yra kokybisku alieju. Kad butu galima atskirt nuo prastu.

Papildyta:
QUOTE(mashka @ 2011 02 06, 09:13)
sveikos,
as ir juongiuosi prie naujai besidominciu natur kosmetika ir priemonem

ir dar, namu vaistinelej uzmaciau kazkada pirkta saltalankiu alieju-gydomasis-geriamas rolleyes.gif , su karotenoidais
turbut tiktu aliejuku misiniams odai

aciu jei pasisakysit  4u.gif

As kosmetikai aliejus ir kt. produktus stengiuosi pirkti tiktai kokybiskus, gerus, nerafinuotus. Bet sitas argumentas, kad jei tinka vidiniam naudojimui (maistui), tai tinka ir isoriniam mane suglumino kazkaip unsure.gif Juk is tikruju daugiau medziagu gaunam "is vidaus" o ne is isores tepliojant, ar ne? Atveskit mane, prasau, kas nors i prota biggrin.gif ir paaiskinkit kaip cia yra.

Taip galvojant, tai greiciausiai isvada butu, kad maistui taip pat geriausia butu naudoti nerafinuotus aliejus. Aisku, gal tai ir geriausia. Nu bet as vistiek pasimetus dabar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asami: 06 vasario 2011 - 12:01
asami - aciu! Jo, skaiciau visa tema. Tai taip ir supratau, kad greiciausiai "Aliejus" parduotuves aliejai, kuriuos pirkau, maisyti su paprastu sauliegrazu aliejum. Ot, s...
Aciu uz atsakyma!
Blamba, kazkaip sutrikau, kad mano tie 3-ju rusiu aliaejai rafinuoti:( Bet ko gero...Nes kvapo jokio.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 02 06, 11:45)
asami - aciu! Jo, skaiciau visa tema. Tai taip ir supratau, kad greiciausiai "Aliejus" parduotuves aliejai, kuriuos pirkau, maisyti su paprastu sauliegrazu aliejum. Ot, s...
Aciu uz atsakyma!
Blamba, kazkaip sutrikau, kad mano tie 3-ju rusiu aliaejai rafinuoti:( Bet ko gero...Nes kvapo jokio.

aš irgi esu kartą netyčia nusipirkus avokadų rafinuotą aliejų. Ir geroj parduotuvėj, tiesiog jie prekiauja ir rafinuotais ir ne, o apsižioplinus pajamiau netą doh.gif tai aš jį kepimui labai sėkmingai sunaudojau, o plaukams nusipirkau iš gyvosios kosmetikos avokadų nerafinuotą, tai visai kitoks jis. Tamsiai žalias ir kvapo šiek tiek yra smile.gif

O ricinos aliejus tai man rodos ir turi būt šviesus, aš kiek esu turėjus (iš vaistinės ir iš gyvosios kosmetikos), tai tokios vos gelsvos spalvos, kvapo irgi nedaug. Tai gal jūsiškis nėr blogas irgi g.gif

Atsakyti
Merginos priminkit prasau kokius aliejus naudojat paakiu odelei,nuo rauksliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 06, 17:29)
Merginos priminkit prasau kokius aliejus naudojat paakiu odelei,nuo rauksliu 4u.gif

paakiams populiariausias arganu, man rodos 4u.gif
Atsakyti