Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 02, 17:04)
esu girdejusi, kad pries dazant plaukus, juos reikia istepti aliejum, kad dazymas maziau pakenktu plaukams. klausimelis iskilo koki aliejuka reikia tepti ir kaip tada dazai "ikimba" kai plaukas prisigeres aliejaus g.gif
aciu atsakiusioms 4u.gif

Kai plaukai prisigere aliejaus, tai nelabai dazosi... As visada po aliejines kaukes su sampunu isplaunu galva ir tik tada tepu dazus
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 03, 15:51)
Kai plaukai prisigere aliejaus, tai nelabai dazosi... As visada po aliejines kaukes su sampunu isplaunu galva ir tik tada tepu dazus

visos kirpėjos, su kuriom teko bendrauti sako priešingai - plaukai turi būtui neplauti ax.gif
dėl kokių priežasčių dažai plautus?
Atsakyti
tai pasakykit man,kas yra cia is jusu esanciu nustate rudugio alieju kokybe,ir kaip tai daroma.kuo galite pagristi ,kad ju kokybe bloga.nu paaiskinkit man,kvailei smile.gif .manau visi zino,kad kaina nebutinai yra kokybes rodiklis..is kart sakau su Rudugiu nieko bendra neturiu smile.gif ,tik noriu zinoti,kodel visos nusistate pries jy.
Atsakyti
siaip ir man pradejus naudoti aliejus ir molio kaukes su hidrolatais labai isbere,bet mano nuomone todel,kad oda kaip tik valytis pradejo,nes net prie kai kuriu alieju aprasymo ir yra parasyta,kad gali pradzioje pradeti kilti spuogai,nes taip oda valosi,man grynai po molio kaukes su citrinines verbenos hidrolatu,lazdynu riesutu ir saltalankiu aliejaus kaukes ir iskilo,bet tai ir rodo kad istrauke i pavirsiu visus nesvarumus. as bent tai labai dziaugiuosi atradusi aliejus ir hidrolatus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 03, 16:02)
tai pasakykit man,kas yra cia is jusu esanciu nustate rudugio alieju kokybe,ir kaip tai daroma.kuo galite pagristi ,kad ju kokybe bloga.nu paaiskinkit man,kvailei smile.gif .manau  visi zino,kad kaina nebutinai yra kokybes rodiklis..is kart sakau su Rudugiu nieko bendra neturiu smile.gif ,tik noriu zinoti,kodel visos nusistate pries jy.

kadangi esu rašiusi apie tai šimtus kartų, tai nesikartosiu tikrai, bus įdomu - susirasi.

Siūlau padaryt eksperimentą - nusipirkti kokio nors aliejaus "su kvapu" iš KN (nes visi šie aliejai yra ištirti labe, todėl jie tikrai yra spaudžiami šaltuoju būdu ir nenaudojami jokie ekstrahentai) ir piltomą, pvz. graikinių riešutų. Pirma, juo spauostyti, tada užsitepsi ant odos (rekomenduoju riešą, nes ant jo geriausiai atsiskleidžia aliejaus kvapas)- pamatysi kaip tepasi, kaip geriasi, koks kvapas, o tada palik pastovėti kuriam laikui, pvz., mėnėsiui ir pažiūrėsi koks kurio kvapelis.

ir dar vienas dalykas - kokybiškų aliejų buteliukai kažkaip lengvai išsiplauna, bet nuo tų pilstomų dažniausiai tenka mesti lauk, nes gal tik koks fairy padėtų blink.gif

Man, o su aliejais aš jau turbūt 4 metus draugauju, ir visokių esu bandžiusi, skirtumas didžiulis. Po tokių potyrių su pilstomais, aš net maistui jų nedrįstų naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 17:01)
visos kirpėjos, su kuriom teko bendrauti sako priešingai - plaukai turi būtui neplauti  ax.gif

aga ir mano kirpeja neleidzia ateit isplauta galva biggrin.gif sako ateik belenkokia susivelus, svarbu riebaluota lotuliukas.gif kazkaip buvau pamirsus doh.gif
na ka, tai viena fakta issiaiskinau, kad dazai "kimba" i aliejumi isteptus plaukus, tik dabar neaisku koki ta lieju tepti ir pries kiek laiko uzsitepti... mano asmeniskai veidas labai riebus ir problematiskas, tai bijau kad nepersiduotu tas aliejus i veida, jeigu ilgai laikysiu "aliejuota" galva blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spilgiukee: 03 vasario 2011 - 16:40
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 03, 17:38)
aga ir mano kirpeja neleidzia ateit isplauta galva biggrin.gif sako ateik belenkokia susivelus, svarbu riebaluota lotuliukas.gif

aš tai pati dažausi, bet visada gerai pasiriebalavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 17:01)
visos kirpėjos, su kuriom teko bendrauti sako priešingai - plaukai turi būtui neplauti  ax.gif

ta tai zinau...
as po aliejines kaukes plaunu galva
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 03, 16:46)
ta tai zinau...
as po aliejines kaukes plaunu galva

nesusikalbam - pažiūrėk ką parašei pačioje pradžioje - kad pirmą ištepi plaukus aliejum, juos išplauni ir tada dažai - tai aš ir klausiu, kodėl dažai išplautus plaukus, jei visos kirpėjos rekomduoja būtent neplautus plaukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 03 vasario 2011 - 16:52
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 17:51)
nesusikalbam - pažiūrėk ką parašei pačioje pradžioje - kad pirmą ištepi plaukus aliejum, juos išplauni ir tada dažai - tai aš ir klausiu, kodėl dažai išplautus plaukus, jei visos kirpėjos rekomduoja būtent neplautus plaukus

jos rekomenduoja ant riebaluotu plauku, bet pas mane nenusidazo plaukai po aliejines kaukes, todel ir plaunu su sampunu.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 18:22)
kadangi esu rašiusi apie tai šimtus kartų, tai nesikartosiu tikrai, bus įdomu - susirasi.

Siūlau padaryt eksperimentą - nusipirkti kokio nors aliejaus "su kvapu" iš KN (nes visi šie aliejai yra ištirti labe, todėl jie tikrai yra spaudžiami šaltuoju būdu ir nenaudojami jokie ekstrahentai) ir piltomą, pvz. graikinių riešutų. Pirma, juo spauostyti, tada užsitepsi ant odos  (rekomenduoju riešą, nes ant jo geriausiai atsiskleidžia aliejaus kvapas)- pamatysi kaip tepasi, kaip geriasi, koks kvapas, o tada palik pastovėti kuriam laikui, pvz., mėnėsiui ir pažiūrėsi koks kurio kvapelis.

ir dar vienas dalykas - kokybiškų aliejų buteliukai kažkaip lengvai išsiplauna, bet nuo tų pilstomų dažniausiai tenka mesti lauk, nes gal tik koks fairy padėtų  blink.gif

Man, o su aliejais aš jau turbūt  4 metus draugauju, ir visokių esu bandžiusi, skirtumas didžiulis. Po tokių potyrių su pilstomais, aš net maistui jų nedrįstų naudoti  blush2.gif

nu dekui,reiks kada taip pabandyti.o idomu ka manot apie sveiku produktu prekiaujamus aliejus?kad ir kokosu.ersketroziu.ar teko bandyti?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 03, 17:01)
jos rekomenduoja ant riebaluotu plauku, bet pas mane nenusidazo plaukai po aliejines kaukes, todel ir plaunu su sampunu.

riebaluoti, tai neplauti paprasčiau tariant, o ne ištepti aliejumi, kad susiriebalintų lotuliukas.gif
Atsakyti