QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 03, 16:02)
tai pasakykit man,kas yra cia is jusu esanciu nustate rudugio alieju kokybe,ir kaip tai daroma.kuo galite pagristi ,kad ju kokybe bloga.nu paaiskinkit man,kvailei
.manau visi zino,kad kaina nebutinai yra kokybes rodiklis..is kart sakau su Rudugiu nieko bendra neturiu
,tik noriu zinoti,kodel visos nusistate pries jy.
kadangi esu rašiusi apie tai šimtus kartų, tai nesikartosiu tikrai, bus įdomu - susirasi.
Siūlau padaryt eksperimentą - nusipirkti kokio nors aliejaus "su kvapu" iš KN (nes visi šie aliejai yra ištirti labe, todėl jie tikrai yra spaudžiami šaltuoju būdu ir nenaudojami jokie ekstrahentai) ir piltomą, pvz. graikinių riešutų. Pirma, juo spauostyti, tada užsitepsi ant odos (rekomenduoju riešą, nes ant jo geriausiai atsiskleidžia aliejaus kvapas)- pamatysi kaip tepasi, kaip geriasi, koks kvapas, o tada palik pastovėti kuriam laikui, pvz., mėnėsiui ir pažiūrėsi koks kurio kvapelis.
ir dar vienas dalykas - kokybiškų aliejų buteliukai kažkaip lengvai išsiplauna, bet nuo tų pilstomų dažniausiai tenka mesti lauk, nes gal tik koks fairy padėtų
Man, o su aliejais aš jau turbūt 4 metus draugauju, ir visokių esu bandžiusi, skirtumas didžiulis. Po tokių potyrių su pilstomais, aš net maistui jų nedrįstų naudoti