QUOTE(luli @ 2011 02 02, 16:14)
Dar norejau paklaust,galcia ne i tema,del sveitiklio veidukui,ar naudojat
nes yra skirtingu nuomoniu,vieni sako,kad nereikia odos erzint,kiti sako,kad reikia sveist odyte,kad kremukai geriau savo funkcija atlieka.Zinoma turiu galvoj,is naturaliu priemoniu
aš, kartą per savaitę jį naudoju. Dažniausiai naudoju gintaro miltelius, bet galima ir kitokius - iš kukuruzų miltų irt.t., bet gintaro milteliai labai geruliai
Tada lendu į vonią pasikaitinti r po vonios dedu molio kaukę, o po jos drėkinamąją.
kremukai, natūralūs ir dar su vašku tikrai tokios funkcijos neatlieka, iš vis joks kremas negyvų odos ląstelių nepašalina. ,
dar galima veidą pamasazuoti ananaso riekute, bet vėl gi - kiek tas anansas "švarus", todėl gintaras man puikiai tinka
QUOTE(Element @ 2011 02 02, 17:14)
ir man idomu
aš tai abejočiau tuo, nes aliejus gali kaip kurias dažų sudedamasias medžiagas ir patirpinti, tai gal labiau tinka dažant su žolelėm, nes su dažais kai dažai, tai būtinai reikia sausų, kad dažai geriau "priliptų"
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 17:33)
O jūs tikrai žinote, klausėte, kad KN galima užsisakyti kremą? Nes man tai būtų labai aktualu, bet buvau įsitikinusi, kad jie pagal užsakymus negamina.
KN galima ir pačiai pasigaminti, nes su savo receptu nuėjus, aišku, su tom medžiagom, kurias jos turi, o ne kokiais murumuru ar tucuma, tai pat galima ir paprašyti, kad pagamintų- tiek kremus, tiek gydomuosius tepalus ir pan.
QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 02, 17:48)
Nerekomenduoju,nesiginciju,ir negiriu Rudugio:)bet naudoju ju aliejus,ir poveikiu negaliu skustis.vat nesenai avokadu nusipirkau,tai fantastika,oda paserpetojus paraudus,nepadejo niekas jau,net sviestmedis,o sita uztepiau,tai poveikis is kart pasimate,spalva kita igavau ir svelni minkstute pasidariau:)tai nezinau,ka cia mislyt...
nekokybiški aliejai sendina odą, ir anksčiau ar vėliau tą pamatysi.
Jėrgutėliau, maistiniai aliejai turi būti itin aukštos kokybės (o tokie ir kainuoja), kad juos būtų galima ant savęs tepti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 18:39)
Nepykite, bet problema čia ne aliejuje, o kažkurioje vietoje yra negerai su jūsų veido priežiūra/gyvenimo būdu/maistu.
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 18:52)
O tai jie parduoda ne tuos pačius mišinius, kaip ir KN? Nes žiūrėjau, kad tas pats gamintojas- Materia aromatica, ir sudėtis lyg tokia pati, tai įtariu, čia tie patys
kai žmogus nenori pripažinti, kad neteisingai naudojo aliejus, plius dar neaišku kokios kilmės tie aliejai, gal rudugys - tada nėra ko stebėtis dėl senėjimo
, mes niekuo jam nebegalime padėti. mes galime rašyti apie tai kokie puikūs aliejai iki numirimo, bet kol ji nesusitvarkys su savo pasąmone, bet koks jos bandymas baigsis - nesėkmę.
Prie kurį laiką dar viena buvo tokia, kuri ėjo per visas temas ir rašė koks blogis tie aliejai, kaip ją beria, spuoguoja ir t.t., bet po kurio laiko vis tiek į aliejus atsigręžė
QUOTE(Gute444 @ 2011 02 02, 21:56)
Dėl dabartinių Jūsų odos problemų tikrai nekaltinčiau vien aliejų.
nes kalti ne, o jų netinkamas naudojimas
QUOTE(Bastet @ 2011 02 03, 08:18)
Sveikos
parekomenduokite, prašau, ką nors, kas gerai drekintų odą. Pradeda sausėti nuo argano aliejais, matyt nebereikia jo odai
gal mangas? Šiaip jau rašiau ką reikia daryti, kai oda sausėja, tai nebesikartosiu - pradėti reikia nuo kitų dalykų, o ne pulti pirktis visu aliejus ir žiūrėti kas sudrėkins - taip nebus
QUOTE(Aurosoma @ 2011 02 03, 10:11)
as irgi jau supratau esme, tik labai idomu kiek mazdaug kainuoja pasigaminti krema KN? mazdaug, nes suprantu, kad nuo sudeties kaina priklauso, bet gal kas jau pirko, tai idomu kiek kainavo
kaip ir sakė, labai įvairiai, brangiausi tie su absoliutais - rožių, nerolio, jazmino. Ten gal po 30 ml ir lyg apie 50 lt.
Problematiškai, inkštiruotai odai yra toks valomasis kremas su neroliu - merginos, žinau daug kartų yra jį kartojusios, nes juo užsitepus ir pamasažavus odą jau tik kaip inkštiriukai lenda - balti tie, su juodais tai daugiau darbo jau