Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE([wanesa)
,2011 02 02, 14:23]o tai ka poto darete ? kaip atgaivinti oda? nes dabar jau man niekas nepadeda, pleiskanoja ir tempia kad ir kiek kremo pritepu, naudoju ta kuri visada anksciau naudojau ir buvo geras, bet dabar ir tas nepadeda

Nepykite, bet problema čia ne aliejuje, o kažkurioje vietoje yra negerai su jūsų veido priežiūra/gyvenimo būdu/maistu.Ir dar- aš jūsų nepažįstu, bet man atrodo, kad kažkas šlubuoja su jūsų intuicija ir turbūt meile sau- aliejų išsirinkti, tai ne kremą nusipirkti ir tvarkingai jį vieną naudoti - čia reikia jausti, kiek ilgai gali naudoti aliejų, kada jį reikia pakeisti kremu, kada užtenka tik kokio hidrolato. Ir esu tikrai, kad jūs labai mažai geriate vandens. O kad dabar niekas nebepadeda,tai greičiausiai yra paseka to, kad kaitaliojote aliejus, bet tarp jų nebuvo jums tinkamo ir tepėte juos jei ne ant sauso, tai ant geriausiu atveju vandeniu iš po krano sudrėkinto veido ir dar derinote su netinkamu nauju kremu, vienu žodžiu iš karto kardinaliai pakeitėte veido priežiūrą, ir kai veidui reikėjo drėgmės, davėte jam riebalų. Asmeniškai aš irgi turiu sausoką ir gana jautrią odą, o apie aliejus pirmiausia išgirdau ne SM, o Kvapų namuose, ir pradėjau juos naudoti ne todėl ,kad visi SM taip daro, o kai pati įsitikinau, kad jie tikrai bus naudingi mano veidui. Po to dar iš visų teoriškai man tinkančių bandžiau ir išsirinkau labiausiai tinkančius . Jeigu reiktų pasirinkti vieną aliejų, greičiausiai tai būtų avokadų, tačiau dabar turiu ir pakaitomis naudoju avokadų, simondsijų, čampakų pomadų, nilinių taukmedžių sviestą, KN mišinį sausai odai- tiesiog intuityviai nusprendžiu, ko man kurį vakarą reikia. Makiažą valau makadamijų aliejumi , taip pat naudoju įvairius hidrolatus. Bet pavyzdžiui ryte po pudra aliejaus niekaip netepčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 02 vasario 2011 - 18:42
as is aromanatural pirkau alieju misini riebiai odai, tikrai patiko!!!
Atsakyti
QUOTE(laurarrr @ 2011 02 02, 18:40)
as is aromanatural pirkau alieju misini riebiai odai, tikrai patiko!!!

O tai jie parduoda ne tuos pačius mišinius, kaip ir KN? Nes žiūrėjau, kad tas pats gamintojas- Materia aromatica, ir sudėtis lyg tokia pati, tai įtariu, čia tie patys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 02 vasario 2011 - 18:54
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 18:52)
O tai jie parduoda ne tuos pačius mišinius, kaip ir KN? Nes žiūrėjau, kad tas pats gamintojas- Materia aromatica, ir sudėtis lyg tokia pati, tai įtariu, čia tie patys g.gif

Ir pagal sudėtį matosi kad tas pats smile.gif

Sudėtis: ekologiški nerafinuoti lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų aliejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bahamos: 02 vasario 2011 - 19:00
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 19:33)
O jūs tikrai žinote, klausėte, kad KN galima užsisakyti kremą? Nes man tai būtų labai aktualu, bet buvau įsitikinusi, kad jie pagal užsakymus negamina.

Jei teisingai supratau,tai taip,gal dar galit pasiskambint,pasiklaust 4u.gif 100% negarantuoju,nenoriu paskleist neteisingu gandu.bet kai klausiau,tai sake taip.Sendien nusipirkau pagaminta saltalankiu su alavijais.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 19:39)
Nepykite, bet problema čia ne aliejuje, o kažkurioje vietoje yra negerai su jūsų veido priežiūra/gyvenimo būdu/maistu.Ir dar- aš jūsų nepažįstu, bet man atrodo, kad  kažkas šlubuoja su jūsų intuicija ir turbūt meile sau- aliejų išsirinkti, tai ne kremą nusipirkti ir tvarkingai jį vieną naudoti - čia reikia jausti, kiek ilgai gali naudoti aliejų, kada jį reikia pakeisti kremu, kada užtenka tik kokio hidrolato.  Ir esu tikrai, kad jūs labai mažai geriate vandens. O kad dabar niekas nebepadeda,tai greičiausiai yra paseka to, kad kaitaliojote aliejus, bet tarp jų nebuvo jums tinkamo ir tepėte juos jei ne ant sauso, tai ant geriausiu atveju vandeniu iš po krano sudrėkinto veido ir dar derinote su netinkamu nauju kremu, vienu žodžiu iš karto kardinaliai pakeitėte veido priežiūrą, ir kai veidui reikėjo drėgmės, davėte jam riebalų. Asmeniškai aš irgi turiu sausoką ir gana jautrią odą, o apie aliejus pirmiausia išgirdau ne SM, o Kvapų namuose, ir pradėjau juos naudoti ne todėl ,kad visi SM taip daro, o kai pati įsitikinau, kad jie tikrai bus naudingi mano veidui. Po to dar iš visų teoriškai man tinkančių bandžiau ir išsirinkau labiausiai tinkančius . Jeigu reiktų pasirinkti vieną aliejų, greičiausiai tai būtų avokadų, tačiau dabar turiu ir pakaitomis naudoju avokadų, simondsijų, čampakų pomadų, nilinių taukmedžių sviestą, KN mišinį sausai odai- tiesiog intuityviai nusprendžiu, ko man kurį vakarą reikia. Makiažą valau makadamijų aliejumi , taip pat naudoju įvairius hidrolatus. Bet pavyzdžiui ryte po pudra aliejaus niekaip netepčiau.

aciu uz nuomone, mano oda tikrai sausa ir sunku ja priziuret, bet nemanau kad as saves nemyliu, norisi kuo geriau padaryt bet nevisada buna toks rezultatas kokio tikiuosi. Ir klystate kad vandens mazai geriu, jo tikrai man netruksta smile.gif o va kad prausiuosi su vandeniu is po krano tai tiesa (anksciau niekada nebuvo blogai man nuo jo), aliejus tepdavau ant dregnos odos, o apie hidrolatus isvis nieko nebuvau girdejus, tik perskaicius sita foruma suzinojau kad tokiu buna. Aliejus pradejau naudoti daug anksciau nei sita tema atradau, rinkausi is aprasymo internetinese parduotuvese kur labai daug isgirti visi , ir perskaicius aprasymus atrodo kad visi tikti turetu ir visi daro stebuklus. nieko sunaudosiu plaukam, bet veido daugiau netepsiu, pasimokiau jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE([wanesa] @ 2011 02 02, 21:06)
aciu uz nuomone, mano oda tikrai sausa ir sunku ja priziuret, bet nemanau kad as saves nemyliu, norisi kuo geriau padaryt bet nevisada buna toks rezultatas kokio tikiuosi. Ir klystate kad vandens mazai geriu, jo tikrai man netruksta smile.gif o va kad prausiuosi su vandeniu is po krano tai tiesa (anksciau niekada nebuvo blogai man nuo jo), aliejus tepdavau ant dregnos odos, o apie hidrolatus isvis nieko nebuvau girdejus, tik perskaicius sita foruma suzinojau kad tokiu buna. Aliejus pradejau naudoti daug anksciau nei  sita tema atradau, rinkausi is aprasymo internetinese parduotuvese kur labai daug isgirti visi , ir perskaicius aprasymus atrodo kad visi tikti turetu ir visi daro stebuklus. nieko sunaudosiu plaukam, bet veido daugiau netepsiu, pasimokiau jau smile.gif

O Jūs žinojote, kad aliejai oda tik maitina, bet nedrėkina? Jeigu iš savo raciono "išbrauksite" visus skysčius, maitinsitės vien sausu maistu juk irgi neilgai tversite. Todėl manau natūralu, kad ir taip sausa oda negavusi papildomo drėkinimo, tik matinimą, ėmė "kaprizintis".
Dėl dabartinių Jūsų odos problemų tikrai nekaltinčiau vien aliejų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
parekomenduokite, prašau, ką nors, kas gerai drekintų odą. Pradeda sausėti nuo argano aliejais, matyt nebereikia jo odai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 02 03, 09:18)
Sveikos  4u.gif
parekomenduokite, prašau, ką nors, kas gerai drekintų odą. Pradeda sausėti nuo argano aliejais, matyt nebereikia jo odai  unsure.gif

kaip jau pridiskutuota n puslapių, drėkinimui reika kremo, aliejai tik maitina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 02 03, 10:27)
Ir aš jau tą supratau, bet rupi, kur įsigyti jau pagamintą kremą  bigsmile.gif

Yra nemažai kur prekiaujama pagamintais kremais, pasirinkimas platus - paskaitinėkite "Natūralios kosmetikos gamintojų" temas, čia šviežiausia, pirmoje žinutėje nuorodos naudingos. Apie kremus galite užklausti ten, nes čia off topic jau gaunasi smile.gif Parašykit odos tipą, kokios problemos ir merginos patars. Dar patariu pasiskaityti pirmoje žinutėje esantį blog'ą, jame apie konkrečius gaminius atsiliepimai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Martini: 03 vasario 2011 - 10:51
QUOTE(luli @ 2011 02 02, 16:14)
Dar norejau paklaust,galcia ne i tema,del sveitiklio veidukui,ar naudojat g.gif nes yra skirtingu nuomoniu,vieni sako,kad nereikia odos erzint,kiti sako,kad reikia sveist odyte,kad kremukai geriau savo funkcija atlieka.Zinoma turiu galvoj,is naturaliu priemoniu 4u.gif

aš, kartą per savaitę jį naudoju. Dažniausiai naudoju gintaro miltelius, bet galima ir kitokius - iš kukuruzų miltų irt.t., bet gintaro milteliai labai geruliai
Tada lendu į vonią pasikaitinti r po vonios dedu molio kaukę, o po jos drėkinamąją.
kremukai, natūralūs ir dar su vašku tikrai tokios funkcijos neatlieka, iš vis joks kremas negyvų odos ląstelių nepašalina. ,
dar galima veidą pamasazuoti ananaso riekute, bet vėl gi - kiek tas anansas "švarus", todėl gintaras man puikiai tinka

QUOTE(Element @ 2011 02 02, 17:14)
ir man idomu 4u.gif

aš tai abejočiau tuo, nes aliejus gali kaip kurias dažų sudedamasias medžiagas ir patirpinti, tai gal labiau tinka dažant su žolelėm, nes su dažais kai dažai, tai būtinai reikia sausų, kad dažai geriau "priliptų"

QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 17:33)
O jūs tikrai žinote, klausėte, kad KN galima užsisakyti kremą? Nes man tai būtų labai aktualu, bet buvau įsitikinusi, kad jie pagal užsakymus negamina.

KN galima ir pačiai pasigaminti, nes su savo receptu nuėjus, aišku, su tom medžiagom, kurias jos turi, o ne kokiais murumuru ar tucuma, tai pat galima ir paprašyti, kad pagamintų- tiek kremus, tiek gydomuosius tepalus ir pan.

QUOTE(Kristukas94 @ 2011 02 02, 17:48)
Nerekomenduoju,nesiginciju,ir negiriu Rudugio:)bet naudoju ju aliejus,ir poveikiu negaliu skustis.vat nesenai avokadu nusipirkau,tai fantastika,oda paserpetojus paraudus,nepadejo niekas jau,net sviestmedis,o sita uztepiau,tai poveikis is kart pasimate,spalva kita igavau ir svelni minkstute pasidariau:)tai nezinau,ka cia mislyt...

nekokybiški aliejai sendina odą, ir anksčiau ar vėliau tą pamatysi.
Jėrgutėliau, maistiniai aliejai turi būti itin aukštos kokybės (o tokie ir kainuoja), kad juos būtų galima ant savęs tepti doh.gif

QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 18:39)
Nepykite, bet problema čia ne aliejuje, o kažkurioje vietoje yra negerai su jūsų veido priežiūra/gyvenimo būdu/maistu.

QUOTE(DA_LI @ 2011 02 02, 18:52)

kai žmogus nenori pripažinti, kad neteisingai naudojo aliejus, plius dar neaišku kokios kilmės tie aliejai, gal rudugys - tada nėra ko stebėtis dėl senėjimo doh.gif , mes niekuo jam nebegalime padėti. mes galime rašyti apie tai kokie puikūs aliejai iki numirimo, bet kol ji nesusitvarkys su savo pasąmone, bet koks jos bandymas baigsis - nesėkmę.

Prie kurį laiką dar viena buvo tokia, kuri ėjo per visas temas ir rašė koks blogis tie aliejai, kaip ją beria, spuoguoja ir t.t., bet po kurio laiko vis tiek į aliejus atsigręžė lotuliukas.gif

QUOTE(Gute444 @ 2011 02 02, 21:56)
Dėl dabartinių Jūsų odos problemų tikrai nekaltinčiau vien aliejų.

nes kalti ne, o jų netinkamas naudojimas ax.gif

QUOTE(Bastet @ 2011 02 03, 08:18)
Sveikos  4u.gif
parekomenduokite, prašau, ką nors, kas gerai drekintų odą. Pradeda sausėti nuo argano aliejais, matyt nebereikia jo odai  unsure.gif

gal mangas? Šiaip jau rašiau ką reikia daryti, kai oda sausėja, tai nebesikartosiu - pradėti reikia nuo kitų dalykų, o ne pulti pirktis visu aliejus ir žiūrėti kas sudrėkins - taip nebus schmoll.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2011 02 03, 10:11)
as irgi jau supratau esme, tik labai idomu kiek mazdaug kainuoja pasigaminti krema KN? mazdaug, nes suprantu, kad nuo sudeties kaina priklauso, bet gal kas jau pirko, tai idomu kiek kainavo  bigsmile.gif

kaip ir sakė, labai įvairiai, brangiausi tie su absoliutais - rožių, nerolio, jazmino. Ten gal po 30 ml ir lyg apie 50 lt.

Problematiškai, inkštiruotai odai yra toks valomasis kremas su neroliu - merginos, žinau daug kartų yra jį kartojusios, nes juo užsitepus ir pamasažavus odą jau tik kaip inkštiriukai lenda - balti tie, su juodais tai daugiau darbo jau
Atsakyti

i 
Tema apie aliejus, o ne gaminamus kremus.
Pradedat daryt košę iš temos.
Atsakyti