QUOTE(luli @ 2011 02 01, 16:20)
Aciu uz atsakyma
,tikrai labai vertingi jusu patarimai
Gal patarsite su kuom prausti veodo odele,pieneliu as nemegstu,jauciu,kad su gasulomoliu irgi nesusidraugausiu,bet teda ji sunaudosiu,kuno pilingui.
siuo metu kolesu lietuvoj,noreciau atsirinkti,tai kas geriausia,ir dar,kad drekintu oda,galgeriau kremas,nei aliejus
,na tiesiog esu pasimetus,nes aliejus pradejau tik vakar pirma kart naudot,ir dar tiek daug nezinau
sunku patarti, nes kiekvienam individualu, aš plaudavau su logonos rožių pienelių veidui, t.y. ant drėgno veido užtepdavau šiek tiek pienelio ir nuplaudavau vandeniu - man labai tiko. Dar naudojau juodą afrikos muilą, kurį laiką jis man buvo super - oda tiesiog švytėjo nuo jo, bet kai nusipirkau iš vieno forumietės tą patį muilą - jis ryškiai buvo kažkoks "nedaviręs" nes nuo jo man tiesiog grauždavo odą, ji nusausėdavo iki negalėjimo - teko išmesti. jau kuris laikas turiu feniqia rožių muilą - jis šaltuoju sezonu šiek tiek sausina, bet ai nesukelia man didelių problemų. Tik bandymai padės atrasti kas tinka ir patinka. Ir bent jau šaltuoju metu reiktų vengti sausą odą plauti rytais - tikrai pakaktų nuvalyti su hidrolatu
Taip, yra merginų, kurios niekaip nesusidraugauja su aliejais, bet puikiai sekasi su kremais. Pirktinių kremų negaliu jokių patarti, nes vos kelis esu turėjusi gal, šiaip gaminu pati, bet man viskas tinka ką pasigaminu, man tinka visi aliejai ar eliksyrai - tai vėl gi, sunku būtų ką konkrečiai patarti. Čia jau reiktų keliauti į temą kur merginos pačios gaminasi kosmetiką ir žiūrėti kokia kokios oda ir kokiai koks kremas tiko/netiko.
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 01, 17:02)
o aš šiaip jei ir nieko nesitepčiau, vis tiek riebaluota oda atsikelčiau, nes mano ji visąlaik riebaluojasi..
tai kame reikalas - ieškok priemonių, kurios sutvarkytų odą, bandei nerolio hidrolatą? eliksyrą? dabar atsirado ylang eliksyras, kuris tobulai tinka visokiai odai, nes sausą skatina "riebaluotis", riebią "sausina". Juk merginų, kurios turėjo tokių bėdų pilna, bet atsirinkusios sau tinkamas priemones negali atsidžiaugti savo oda, nes nepamena kas yra taukas ant odos. Taip, jei oda riebi - ir nebus naudojamos tinkamos priemonės - tai ir tepant, ir netepant bus taukas ant veido.
QUOTE(kapseika @ 2011 02 01, 18:15)
100ml. + buteliuka 5ml.
neroli oil (net nerandu kaip ji isversti
, bet yra dar prierasas: pure esential oil from the flowers of the orange tree, citrusaurantium in jojoba), jo liepe ilasinti 5 lasus i migdolu alieju + buteliuka 5ml. mandarinu aliejaus, is jo taip pat ilasinti 5 lasus i migdolu alieju (bet beda, kad ant sio buteliuko yra prierasas, kad jei siuo metu esate nescia, pries naudojant pasikonsultuokite su gydytoju)tai ar galima ji naudoti nesciajai
.pasak pardavejos tai labai geras mixas nuo striju....
Ka jus galvojate, gal kas buvo susidures?
cia net ne nerolis, o apelsino žiedų "skiedalas" jojobos aliejuje, spėju kokių 10 proc.
jei jau rašomas perspėjimas -tai reiktų kalbėtis su aromaterapais, nes medikai mažai išmano, bent jau LT - visai nieko neraukia ir tokių nesąmonių pasako.
nueikite į KN tinklapį -tn buvo straipsniukas nėščiosioms kas kada tinka, o ko ir kada reiktų vengti. Kai niekada nėra reikėję tokių dalykų - tai labai pasimiršta tie EA.
QUOTE(Aurosoma @ 2011 02 01, 19:35)
aprasymas ne kaip eterinio aliejaus, o kaip "Nerolio eliksyras veidui", e.a. apraso nebuvo. bet esme gal suprasite. eterinio aliejaus kaina KN uz 1ml, 57Lt. Jus be galo pigiai mokejote
ne, čia ne eliksyras, nes eliksyrą darant žeidai yra užmerkiami aliejuje, nuolat juos keičiant ir t.t., o čia paprasčiausiai į jojobos aliejų šiek tiek įvarvinta to EA ir viskas. Kaina sakyčiau gal net per didelė už tokį dalyką.
QUOTE(šarlotė @ 2011 02 02, 00:41)
merginos, gal galit paprotint, kokie aliejai tinka atopinio dermatito pažeistai odai?
aš siūlau paskambinti į KN - ten moterys tikrai yra gal net dariusios kokius nors tepalus nuo šios problemos ir geriaus iš praktikos pasakys.
Pvz., mano teos vyrui žvynelinė ir jam labai padeda kokosas su laurenių EA - nors to jokioje knygoje neparašyta, tiesiog visai atsitiktinai tokie dalykai paaiškėja