QUOTE(luli @ 2011 01 31, 20:27)
As planuoju daryt viena kart per savaite,kaukyte plaukams,ir dar veidukui,nes Kn(kvapu namuose pirkau),pardaveja sake ,kad ir veidukui labai gerai.
Merginos,kadangi as pirma karta susiduriau su aliejais,ir jei tiks mano odai,planuoju kaika daugiau isigyt,
Laimos zurnale skaiciau kirpejos patarimus,ir ji patare palepinti savo plaukus:arganu,kokosu,simondsiju,alyvuogiu aliejais.Kazkaipman pirmas ir ant liezuvio papuole argano,delto ji ir pirkau
Noriu paklaust,gal galit padaryt sarasiuka kiekviena,kokie aliejai yra labiausiai jusu vertinami,naudojami,be kuriu jau neisivaizduojat savo gyvenimo
Tikrai butu idomu suzinot,ir tuo paciu atsirinkt informacija
Merginos,kadangi as pirma karta susiduriau su aliejais,ir jei tiks mano odai,planuoju kaika daugiau isigyt,
Laimos zurnale skaiciau kirpejos patarimus,ir ji patare palepinti savo plaukus:arganu,kokosu,simondsiju,alyvuogiu aliejais.Kazkaipman pirmas ir ant liezuvio papuole argano,delto ji ir pirkau
Noriu paklaust,gal galit padaryt sarasiuka kiekviena,kokie aliejai yra labiausiai jusu vertinami,naudojami,be kuriu jau neisivaizduojat savo gyvenimo
Tikrai butu idomu suzinot,ir tuo paciu atsirinkt informacija
Tai kad kiekviena pagal save papasakotu, nes kiekvienam gi skirtingai gali buti Siulyciau paskaityti sia temele (ar praeita, sita dar trumpa), nes dazniau pasitaikantys klausimai daznai ir aptariami cia Arba bent pirma posta, kur yra pakomentuotas poveikis skirtingu alieju - o jis tinkamas ar ne tinkamas jusu odai, tai individualu
As asmeniskai naudoju arganu paakiams, tai poveikio kol kas nelabai matau. kokosu - plaukams, kartais veidui ir siaip kunui - neblogai. makadamiju - nusipirkau veidui, bet nuo jo pas mane atsiranda spuogai, tai dar nezinau, kur sunaudosiu. ir dar lazdynu turiu veidui vietoj makadamiju. sitas lyg neblogas, bet dar trumpai naudoju..