Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(braskelina @ 2011 01 29, 14:02)
Mergaitės,o iš kur perkat ricinos aliejų g.gif Draugė sakė,kad prieš pusmetį pirko vaistinėje ax.gif Tik kažin ar ten ekoligiškas skaitosi g.gif Reiks pasidomėt g.gif Va patarė kirpėja daryt plaukams kaukę su ricinos aliejum ir pačiu riebiausiu majonezu mirksiukas.gif Sakė labai atgaivina plaukus rolleyes.gif Tai va ir prisireikė man to aliejaus biggrin.gif

AN pirkau. Įdomu ar vaistinėse tikrai rafinuoti ir blogi, nes kvapas ir skonis tokie patys. bet jau ramu tokį turint smile.gif Dar Kvapų namai turi ricinų.
Atsakyti
as pirkau ricina is akomos
Atsakyti
gal kas gali man padėti, esu dar naujokė natūralioje kosmetikoje ax.gif

Paaiškinkit kodėl taip skiriasi kainos
čia http://www.biolinija...=23&product=280 30ml už 25Lt
o čia http://www.ekolinija...u-aliejuje.html 50ml už 14.50Lt
kaip supratau fitolis tas pats kas ištrauka, bet gal klystu, gal tas brangesnis vertingesnis, gal yra naudojančių veidui būtent tokį produktą, norėčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
pries metus, kai pirkau tamanus - negalejau pakesti to kvapo, poveikio irgi laukiamo nebuvo. dabar, pries savaite nusipirkau tamanus vel (nutariau duoti 2 sansa smile.gif ir negaliu atsidziaugti wub.gif naudoju vakarais su erketuogem, susigeria gerai, minkstina oda. bet labiausiai patinka tamanu kvapas, nors jis labai astrus, bet svaigstu nuo jo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 29, 17:56)
pries metus, kai pirkau tamanus - negalejau pakesti to kvapo, poveikio irgi laukiamo nebuvo. dabar, pries savaite nusipirkau tamanus vel (nutariau duoti 2 sansa smile.gif ir negaliu atsidziaugti wub.gif  naudoju vakarais su erketuogem, susigeria gerai, minkstina oda. bet labiausiai patinka tamanu kvapas, nors jis labai astrus, bet svaigstu nuo jo wub.gif

O kur pirkote prieš metus ir dabar?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 29, 18:03)
O kur pirkote prieš metus ir dabar?

ir pries metus, ir dabar KN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 01 29, 00:42)
Charisma2121,sakyk,o tas AKOMOS Argano aliejus ir hidrolatai plasmasiniuose buteliukuose ar stikliniuose g.gif
Mergikės,nu patarkit, man dar visai žaliai šiuose reikaluose,iš kur papirkt tikrai kokybiško Argano aliejaus veido tepimui blush2.gif Ale pasirinkimo platybėse bijau pasiklyst doh.gif

pirkau KN, kvapo beveik nejauciu, buteliukas tamsaus stiklo smile.gif
tepliojausi pora kartu (ant maliku hidrolato), bet rezultatas akivaizdus ypatingai smulkioms mimkos raukslelems, paakiams ir odos spalvai bigsmile.gif 4u.gif
madamiju taip pat kvapu namu turiu, kvepia kepintais riesutais smile.gif vakar po pirties ir baseino bandziau pirma karta, labai patiko, gerai po chlorkes odele pamaitino wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastet: 30 sausio 2011 - 11:11
O koks aliejus padetu sumazinti ar isnaikinti rauksles misriai veido odai. vyrui nuo rupesciu, labai greitai prie akiu atsirado rauksleliu smulkiu, noriu, kazkaip padeti unsure.gif
Atsakyti
O taukmedzio sviesta reikia ant dregnos ar sausos odos tepti? g.gif
Atsakyti
Aš nustačiau, kad mano veido odai labiausiai tinkamas sviestmedžių al., tų paprastų, ne nilinių. Kažkada pamėginau vakare užtepti, kai nieko po ranka neturėjau. Rezultatas iš ryto nustebino. Veido oda švelnesnė, lygesnė, be išsausėjimu, paraudimu. Tikrai nesitikėjau, juolab atrodo kaip taukas. Bet susigeria man greitai, geriau nei bet kuris kitas ( bandžius ir lazdynų, ir erškėtuogių, ir simonsidijų su tamanais, ir marulų), tik užtepti jį sudėtinga. Anksčiau sviestmedį naudojau vaiko užpakaliukui paraudusiam ir rankom suskirdusiom. O dabar baigiu jau veidui suteplioti unsure.gif Ilgainiui mažus randelius aplygino. Ir dar, pas mane virš nosies buvo toks kaip mažas randelis, ten trūke kapiliarai buvo išryškėję. Nežinau, ar čia sviestmedis prisidėjo, bet žiūriu šiandien, kad nebesimato jau jo, o buvo jau kokius 4 metus.
Skamba kaip reklama, na tik norėjau pasidalinti savo atradimu. Nebutinai kas tinka man tiks ir kitam biggrin.gif
Atsakyti
as ivairius aliejus naudoju...vietoj kremo argano, bei ka tik isigyjau juoduju serbentu kauliuku alieju (labai man ji isgyre), o kosmetikai nuvalyti jajobos, vynuogiu kauliuku alieju, vietoj kaukes irgi kokio nors aliejaus uzsidedu...kai mano oda sausa, tai aliejai man tikrai tinka smile.gif
Atsakyti
Sakykit ar aliejai neužkemša galvos odos porų? ar galima drąsiai i šaknis įtrinti ar ne?
Atsakyti