QUOTE (Brazile @ 2004 06 22, 08:20) |
. Idomu ar pasijaute kam poveikis brangesniu vitaminu, tokiu kaip imedeen ir t.t.? |
apie imedeeną - poveikis tikrai pasireiškia, bet tik po ilgesnio laiko vartojimo. kiekvienam labai individualiai, vienai po 2 mėn, kitai ir daugiau nei po 6 mėn. oda tampa tokia skaistesnė, gražesnė, vyresnėm pagerėja odos tamprumas. bet imedeeną reikia gerti ilgą laiką ir pastoviai, nes nutraukus vartojimą poveikis pranyksta. o kaina tai tikrai nemaža.
QUOTE (gama @ 2004 06 22, 11:00) | ||
apie imedeeną - poveikis tikrai pasireiškia, bet tik po ilgesnio laiko vartojimo. kiekvienam labai individualiai, vienai po 2 mėn, kitai ir daugiau nei po 6 mėn. oda tampa tokia skaistesnė, gražesnė, vyresnėm pagerėja odos tamprumas. bet imedeeną reikia gerti ilgą laiką ir pastoviai, nes nutraukus vartojimą poveikis pranyksta. o kaina tai tikrai nemaža. |
as ir galvoju, kad jei jau tikrai butu poveikis, tai tiek to ta kaina, nors aisku ne maza. bet tai jei gersiu puse metu, o poto nutraukiu, tai ka oda vel sunegrazes?
As tai geriu Vitakur,lyg ir nieko,sugeriau 3 dozes,padariau pertrauka,dabar gal vel reikes nusipirkti.Vyras naudoja rusiska Undevit'a,tokie geltoni zirniukai kaip is vaikystes
sventai isitikines,kad juose maziau chemijos + pigu

QUOTE (Brazile @ 2004 06 22, 11:55) | ||||
as ir galvoju, kad jei jau tikrai butu poveikis, tai tiek to ta kaina, nors aisku ne maza. bet tai jei gersiu puse metu, o poto nutraukiu, tai ka oda vel sunegrazes? |
gamintojai rekomenduoja vartoti ilgą laiką ir pastoviai, 2-3 metus ir daugiau, bet apie tai kiek ilgai išsilaikys tas grožis, nutraukus vartojimą, nutyli...

turbūt oda pasidarys tokia kaip ir buvusi prieš tai, bet būsi pristabdžiusi jos senėjimą, tuos kelerius metus.
bet įsivaizduoju, kaip sunku sustot, kai matai akivaizdų pagražėjimo rezultatą...
As tai dabar neseniai pradejau vartoti ''Dynamisan" vitaminus kad pasijausciau darbingesne, nes pastaruoju metu jau toki tingine esu palikus, kad net baisu
Labai geri vitaminai man su zenseniu "Gerimax"

Labai geri vitaminai man su zenseniu "Gerimax"
QUOTE (Ganga @ 2004 06 24, 21:13) |
As tai dabar neseniai pradejau vartoti ''Dynamisan" vitaminus kad pasijausciau darbingesne, nes pastaruoju metu jau toki tingine esu palikus, kad net baisu ![]() Labai geri vitaminai man su zenseniu "Gerimax" |
Ganga, kaip padides darbingumas, pranesk

Sveikos mamules,
Girdejau, kad yra kazkokie vitaminai padedantys atsikratyti pykcio priepuoliu: kazkas is homeopatiniu.
Gal kuri girdejote ir galite ka parekomenduoti?
Labai svyruoja nuotaikos, pati ant saves uz tai pykstu
Pastebejau ypac pradejus po pertraukos vartoti KT
Girdejau, kad yra kazkokie vitaminai padedantys atsikratyti pykcio priepuoliu: kazkas is homeopatiniu.
Gal kuri girdejote ir galite ka parekomenduoti?
Labai svyruoja nuotaikos, pati ant saves uz tai pykstu

Pastebejau ypac pradejus po pertraukos vartoti KT

Man padeda B grupes vitaminai ir esu girdejusi,kad magnis malsina nervus.
Gal kas bandete rusiska maisto papilda NAGIPOL 1? Neseniai nusipirkau. Cia raso, kad nagams, plaukams, odai, su alaus mielem ir ivairiais mineralais. Tai va, geriu dabar ir laukiu, kada nagai sustipres, nes labai jau jie silpni
Gal kas ka girdejote apie sio papildo efektyvuma?

QUOTE (Vanesa @ 2004 08 25, 17:34) |
Man padeda B grupes vitaminai ir esu girdejusi,kad magnis malsina nervus. |
Aciu, Vanesa, bet girdejau butent pykciui valdyti, ne nervams...
Net nezinau kaip issireiksti, esu kazkada, pries kokius 5-6 metus skaicius apie tuos vitaminus. Vaistinej kazkaip neisdrisciau sakyt:duokit man vitaminus , nu tuos, nuo pykcio... Ale koks ju pavadinimas???

O ka tie GERIMAX daro? Ar tai paprasciausi vitaminai, ar turi kokia stiprinimo pakraipa?