Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė

QUOTE(madness133 @ 2011 10 15, 15:34)
Na sveikos smile.gif šiandien apėjau visą Klaipėdos tugų ir net ne vieną. Ieškojau batukų sau ir niekaip neradau, tai ko norėjau. Akropolyje bent kiek žiūrėjau tikrai nebuvo  ax.gif tai klausiu gal kuri žino kur galėčiau įisigyti tokius? http://www.debenhams...AFC-ANET-437947 gali būti ir ir ilgesni, bet esmė spalva kad su raištukais ir storu padu. Iš užsiesio siųsti nesinori, nes kaina didelė o dar plius atsiuntimas apie 400 litukų išeitų. Tai klausiu gal kuri matė ar žino kur galėčiau nusipirkti? Būtu gerai jei rasčiau Klaipėdoje, bet tiks betkoks miestas.  thumbup.gif

tikrai beveik tokius pat įsigyjau gariūnuose, patogūs, bet sunkiai kažkodėl man su jais einasi smile.gif
Atsakyti
Dolita ,Este,step top,neteko dar nusivilti ten pirkta avalyne ax.gif
Atsakyti
Ar Gariūnuose yra kokybiškų odinių moteriškų batų? Kokios kainos? ax.gif Kokių noriu parduotuvėje kainuoja 600-700 Lt. doh.gif Galvoju, gal rasčiau ką Gariūnuose pigiau mirksiukas.gif Nebuvau ten 100 metų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moxe: 08 lapkričio 2012 - 18:57
QUOTE(Moxe @ 2012 11 08, 19:56)
Ar Gariūnuose yra kokybiškų odinių moteriškų batų? Kokios kainos? ax.gif Kokių noriu parduotuvėje kainuoja 600-700 Lt.  doh.gif  Galvoju, gal rasčiau ką Gariūnuose pigiau  mirksiukas.gif Nebuvau ten 100 metų  4u.gif

Yra, kainos ivairios, buna ir po 700 lt. Pries savaite verstu odos batu ilgaauliu kainos prasidejo kazkur nuo 150 ir odiniu panasiai, jei is Lenkijos tai yra pigesni, jei italiski ar pan, tai jau kaina atitinkama...
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2012 11 08, 19:56)
Ar Gariūnuose yra kokybiškų odinių moteriškų batų? Kokios kainos? ax.gif Kokių noriu parduotuvėje kainuoja 600-700 Lt.  doh.gif  Galvoju, gal rasčiau ką Gariūnuose pigiau  mirksiukas.gif Nebuvau ten 100 metų  4u.gif

prikau gal prieš pora metų tikrai kokybiškus batelius, nuo to laiko turiu užsirašiusi, tik vėliau nebuvau, tai nežinau, ar nepasikeitė:
Moteriška odinė avalynė
10 eilė, 68 vieta;
9a eilė, 18 vieta;
5 eilė, 61 vieta;
kažkur ten yra ir didelių dydžių, nes aš pati nešioju 42 d., tai tenka padirbėti, kol tinkamų batų randu doh.gif
Atsakyti
O gal kam nors teko turėti Lorenzo firmos žieminius batus? Kaip jie? Ar šilti? Ar neslidūs? Užmačiau patinkančius. Man tie 11-uolikti nuo apačios visai nieko http://www.zieminiaibatai.lt
Atsakyti
QUOTE(JuLike_VLN @ 2012 11 18, 23:05)
O gal kam nors teko turėti Lorenzo firmos žieminius batus? Kaip jie? Ar šilti? Ar neslidūs? Užmačiau patinkančius. Man tie 11-uolikti nuo apačios visai nieko http://www.zieminiaibatai.lt

lorenzo ar prekiauja dolita? g.gif ax.gif berods ne?
Atsakyti
Man atrodo Danija prekiauja lorenzo.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 11 18, 23:14)
lorenzo ar prekiauja dolita? g.gif  ax.gif  berods ne?

Dolita- tikrai ne. O Danija prekiauja. Ir Step tope galima rasti.
Atsakyti
Gal pamenat, kada pas mus prasideda zieminiams batams nuolaidos (ne JAMAM)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 11 23, 17:58)
Gal pamenat, kada pas mus prasideda zieminiams batams nuolaidos (ne JAMAM)? ax.gif

kovo-balandžio mėn. 4u.gif
na gal dar vasarį kokiems nelabai einamiems modeliams padaro %
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 23, 20:23)
kovo-balandžio mėn.  4u.gif
na gal dar vasarį kokiems nelabai einamiems modeliams padaro %

Man atrodo, ir gruodi buna nuolaidu. g.gif
Atsakyti