Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė

...Prieš gerą pusmetį Delfyje žadėjo, jog kažkokia tai įžymi vokiečių avalynės kompanija rudenį atidarys savo parduotuves (Vilniuje ir dar kažkur). Gal ir atidarė, tik ar kas žino kur?

Gal apie "Deichmann“ kalbama? Tai ji yra Klaipėdoje "BIG2"
Atsakyti
O kaip jums urpejos parduotuves prekiaujami batai? Gal kuri pasidalintu patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 01 09, 19:07)
Gal žinote, kokiose parduotuvėse (Vilniuje) būna Sally'O'Hara firmos batai? Be to, domina vokiškos avalynės (išskyrus Salamander) buvimo vietos. Prieš gerą pusmetį Delfyje žadėjo, jog kažkokia tai įžymi vokiečių avalynės kompanija rudenį atidarys savo parduotuves (Vilniuje ir dar kažkur). Gal ir atidarė, tik ar kas žino kur?

Deichman turbut ar kazkaip panasiai vadinasi, tai siauliuose atsidare, bet kiek maciau ju batus tai kokybes man ten visai nesimate g.gif
Atsakyti
Noriu jusu patarimo. Reno parduotuvej uzmaciau labai simpatiskus sportinio stiliaus batelius bama firmos uz 200lt. Uzejus i famclub pamaciau is isvaizdos identiskus batukus marco tozzi firmos uz 130lt. Ant abieju raso kad odiniai. Kainu skirtumas nemazas, permoket nesinori. Bet nusipirkt slamsta, kuri po menesio teks ismest irgi nenoriu (juk sako, kad skupus moka du kartus g.gif ) Taigi noriu jusu patarimo, gal kas daugiau zino apie tas firmas, ar labai skirias kokybe? Ir aplamai, kaip cia taip dvieju firmu identiski modeliai? Ar gali abu but tikri?
Atsakyti
nbezinau kur daugiau kreiptis 4u.gif , norime su MB nusipirkti MERRELL firmos batus, bet bijau siustis is uzsienio nes nezinau kaip ten pas juos reikalai su dydziai gal kam teko susidurti, ar atitinka dydziai mazdaug? Lietuvoje niekas jais neprekiauja, nezinau kur pasiklausti verysad.gif
Papildyta:
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 03 04, 20:41)
O kaip jums urpejos parduotuves prekiaujami batai? Gal kuri pasidalintu patirtimi?

Siaubinga kokybė gun_bandana.gif

QUOTE(dvidešimtmetė @ 2009 04 01, 23:17)
Noriu jusu patarimo. Reno parduotuvej uzmaciau labai simpatiskus sportinio stiliaus batelius bama firmos uz 200lt. Uzejus i famclub pamaciau is isvaizdos identiskus batukus marco tozzi firmos uz 130lt. Ant abieju raso kad odiniai. Kainu skirtumas nemazas, permoket nesinori. Bet nusipirkt slamsta, kuri po menesio teks ismest irgi nenoriu (juk sako, kad skupus moka du kartus  g.gif ) Taigi noriu jusu patarimo, gal kas daugiau zino apie tas firmas, ar labai skirias kokybe? Ir aplamai, kaip cia taip dvieju firmu identiski modeliai? Ar gali abu but tikri?


Šiaip Renogeresni batai pagal kokybę, negu Famclub 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 05 20, 11:32)
Siaubinga kokybė  gun_bandana.gif
Šiaip Renogeresni batai pagal kokybę, negu Famclub  4u.gif


Noreciau nesutikti ax.gif Pries savaitele isigijau batukus Reno, atrodo buvo patogus, visai grazuciai ir nebrangus.. Bet stai uzsidejau kelis kartus ir jauciu kad koja trina, o vakar, lyg tycia lakstyti po miesta daug teko, tai popiet buvau priversta uzsukti i vaistine, pagriebiau urgo pleistriuku su didele nuolaida (bent tokia laime) taciau batukus matyt mesti reikes..
Atsakyti
QUOTE(institution @ 2009 06 11, 09:24)
Noreciau nesutikti ax.gif  Pries savaitele isigijau batukus Reno, atrodo buvo patogus, visai grazuciai ir nebrangus.. Bet stai uzsidejau kelis kartus ir jauciu kad koja trina, o vakar, lyg tycia lakstyti po miesta daug teko, tai popiet buvau priversta uzsukti i vaistine, pagriebiau urgo pleistriuku su didele nuolaida (bent tokia laime) taciau batukus matyt mesti reikes..

Kokybė slypi ne Reno parduotuvėje, o tik šioje parduotuvėje parduodamuose Bamos firmos batuose, kurie nėra pigūs, bet patogūs ir tvarūs, mat vokiečių pagaminti. Šios firmos turiu jau 5 poras batų ir visais negaliu atsidžiaugti.

Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 03 04, 20:41)
O kaip jums urpejos parduotuves prekiaujami batai? Gal kuri pasidalintu patirtimi?

Ziauru... doh.gif
Atsakyti
zinau kad nuo siandien iki sestad (ir sestad) VERUS parduotuvese batams nuolaida 50% nuo pirmines kainos. Ir vasariskoms rankinems 50%.
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 03 04, 19:41)
O kaip jums urpejos parduotuves prekiaujami batai? Gal kuri pasidalintu patirtimi?

Turginiai batai, kokybe net nekvepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 12 10, 13:53)
na batų kalne dar nebuvau bet šeip tai kiek jieškojau tai nieko gero nors tipo išpardavimai Danijoj radau vienus ilgi minkštučiai nu 300lt bet jokio pašiltinimo,nu tai kur ta krizė batai brangūs gauni 660lt batai 300lt tai kaip gyvent????? doh.gif

Batu kalnas, tai kazkoks nesusipratimas schmoll.gif geriau jau nepirkit uz 600lt, nei jie tiek verti, nei apsimoka uz tiek pirkti, laukit nuolaidu, viestiek atpigins mirksiukas.gif
Atsakyti