Siaip jau seniai besu isigijusi batus, kad butu kokie nors nekokybiski ir pan., tai kazkaip priejau isvada, kad tiek parduotuvese, tiek turguje batu kokybe zenkliai padidejo. Atsimenu pries kokius penketa ir daugiau metu, tai buna nusiperki batus ir ne mensiui nepraejus jiems kazkas nutinka- atsiklijuoja kulniukas, skyla padas ar "issizioja". Dar juokais vadindavom tokius batus "pagrabiniais", nes tik i graba su jais ir gultis, o ne nesiot O dabar is esmes esu patenkinta avalyne, pirkta tiek turguj, tiek parduotuvej. Siaip dazniau perku turguj, nes ten man modeliai idomesni ir grazesni, parduotuvej retai kada ka grazaus matau, o jei ir matau, tai kaina buna Tiesa, berasydama prisiminiau viena batu trukuma- tai kad nusibraizo kulniukas (bent jau turguj pirktu, nes pardej paskutini karta pirkau be kulno) ir, kaip taisykle, pats kulniukas buna pagamintas is kitokios plastmases spalvos, nei pats batas, t.y. paskutiniai mano aukstakulniai buvo raudonos spalvos, bet kulniukas pagamintas is baltos plastmases ir nudazytas raudonai, tai kiek kartu netycia kur kulniuka nubrezus buvau, visi ibrezimai paliko baltas dryzes ant kulniuko ir nezinau, kas daryt, kaip jas paslept.
As batus perku parduotuveje - Dolita
QUOTE(samiene @ 2006 10 29, 13:24)
As batus perku parduotuveje - Dolita
Mano mėgstamiausia parduotuvė
Tik kad ne per išpardavimus brangu... Ai, bet verta
Na as vienus Dolitos pavasarinius batus nesioju jau trecia sezona,niekaip nepasibaigia,kainavo 250lt.,na kokybe tikrai Si sezona toki patys batai vel Dolitoj,tik ilgi padaryti,tai kaip ir madingi
QUOTE(remka @ 2006 10 29, 17:04)
Na as vienus Dolitos pavasarinius batus nesioju jau trecia sezona,niekaip nepasibaigia,kainavo 250lt.,na kokybe tikrai Si sezona toki patys batai vel Dolitoj,tik ilgi padaryti,tai kaip ir madingi
Aš dar nei vienų batų iš Dolitos neišmečiau, nes tarnauja gerai. O pirmieji pirkti prieš kokius 6 metus...
O aš pastaruoju metu batus iš danijos perku. Nesu batu manjekė, tai kai nusiperku ir nešioju pastoviai, nes perku tokius kurie man gražūs ir būna gaila lentynoj laikyti Turbūt ir neturiu batų kurious nešiočiau super ilgai.
Ar yra Dolitos parduotuvių Kaune?
QUOTE(Surfinija @ 2006 10 29, 22:04)
Ar yra Dolitos parduotuvių Kaune?
Yra Laisvės alėjoj
O as neisivaizduoju, kad tuos pacius batus reiktu nesiot 6metus. Kadangi esu is tu, kurioms batu niekada nebuna per daug, tai sekanti sezona man norisi nauju, nes tie nusibodo, nors ir nesunesioti. Kazkaip as nesu linkusi pirkti itin brangiu batu, nes man visikai nesinori ju nesiot kelis metus. Tai dazniausiai perku turguj araba dar Danijoj, nes kitur man kainos per dideles kaip vienam sezonui Mano islgiausiai tarnaujantys batai- kerzai, kuriuos pirkau 1998m. Tiesa, labai retai juos beuzsidedu, tik kai i gamta vaziuojam ar i kaima. Stilius nebe tas
As nesivaikau vardu pirkdama sau batus. Man svarbiausia, kad patiktu, butu patogus ir nevienkartiniai. Madu per daug nesivaikau, ta prasme, kad dabar madingi pilnapadziai - o man nepatinka jie ir viskas Man butinas kulniukas Todel gal gan klasikinius perkuosi, nors spalvos labai ivairuoja ir faktura Esu pirkusi Gariunuose ne vienerius ivairiam sezonui, pliusa dedu, nes ilgai laikydavo, grazus budavo, nesutikdavau, kaip nekeista dar su tokiais pat vaiksciojanciu ""Reno"" negirciau, pernai pirkau patinkancius zieminius batus, tai jau siukslyne guli, pilnai visos ziemos taip ir neatlaike, suplyso... Zygio batai nei taip, nei ne, pastaruoju metu nieko idomaus nerandu, bet esu turejusi vienus neblogus, du metus nesiojau Is danijos dabar berods daugiausia basuciu, bateliu turiu, tai visai nieko , kai pataikai per ispardavimus nupirkt, nes didzia kokybe jie nepasizymi, bet kai nuperki uz 20-30 Lt, kai pries tai kainavo 150-200 Lt, tai negi pyksi? Labai ieskojau dabar ilgu rudeniniu batu dramblio kaulo spalvos, niekur negalejau rasti.. Norejau priderint prie rankinuko, striukes, pirktu Olandijoje sia vasara. laaabai nustebau, kai radau tarsi is kolekcijos tos pacios grazius batus su nesikandziojancia kaina "'Urpejoje"", Klaipedoje. Puiki parduotuve ir idomus kokybiski batai bei rubai. rekomenduoju
norejau pirkti "viva batai" uz 280 rudeninius, bet identiskus gariunuose nusipirkau uz 200.
Sveikos,
gal kam idomu.Noriu parduoti batelius.Kur galima internete ideti skelbima?
Gal domintu? Koralu spalvos, 41 dydzio, 6 cm smaila pakulne,naturali oda,priekyje iskirptas pirstas, naturalios odos. Galiu atsiusti nuotrauka.Nauji.Klaipedoje
gal kam idomu.Noriu parduoti batelius.Kur galima internete ideti skelbima?
Gal domintu? Koralu spalvos, 41 dydzio, 6 cm smaila pakulne,naturali oda,priekyje iskirptas pirstas, naturalios odos. Galiu atsiusti nuotrauka.Nauji.Klaipedoje