Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Sig, nepergyvenk, aš, pvz. ir dabar ne visada žinau kaip atrodys galutinis darbo variantas, viskas ateis su patirtim, daryk ,rodyk, nėr čia ko bijot ar nusimint, kai kažką pasako. Aš turiu taip vadinamą "patarimų skrynelę", tai ir tu mintyse tokią turėk ir dėkis ten naudingus patarimus. Tikrai praverčia darant kitus darbus thumbup.gif
Man asmeniškai visai patiko spalvos ir pritapymai 4u.gif

VISOMS AČIU už "plojimus" mano darbeliams blush2.gif

Monikutė, tiesiog palikčiau damutę be rėminimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 26 sausio 2011 - 15:27
Labai jums ačiū 4u.gif
Draugė nusitempė į kursus (dekupažo), aš su dideliu skepsiu ėjau, kad tik jai kompaniją palaikyt. Tačiau žiūriu, kad "užsikabliavau" smile.gif
Atsakyti
labuka, šis tas iš dekoravimo pasaulio smile.gif tai nėra mano sugalvota stilistika, bet ji man tokia nematyta LT kontekste, tad gal kas nors pasisems idėjų http://kellyraeroberts.com/

ir štai kelios dėžės, čia tos pačios didžiausios iš ermitažo pirktos. Dekupažo buvo, bet jis pasislėpė po dažais, naudotas visas arsenalas priemonių- pieštukai, pastelės, akrilas, akvarelės.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 26 sausio 2011 - 20:58

QUOTE(Raseleb @ 2011 01 26, 13:29)

Jėga kaip atlikimas ir kaip paskirtis jos  thumbup.gif

Aciu, Rasele 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2011 01 26, 20:24)
labuka, šis tas iš dekoravimo pasaulio smile.gif tai nėra mano sugalvota stilistika, bet ji man tokia nematyta LT kontekste, tad gal kas nors pasisems idėjų http://indiefixx.com...ly-rae-roberts/]čia[/URL]

ir štai kelios dėžės, čia tos pačios didžiausios iš ermitažo pirktos. Dekupažo buvo, bet jis pasislėpė po dažais, naudotas visas arsenalas priemonių- pieštukai, pastelės, akrilas, akvarelės.

labai grazu wub.gif o cia spausdintas paveikslelis kaip suprantu tos mergaites?
Atsakyti
bus_ka ir Lachese čia jau ne tobula.. čia jau virš to thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
NEA, čia viskas piešta smile.gif spausdinta nieko nėra , buvau drugelį priklijavus, bet užtapiau. Tai tiek to dekupažo doh.gif tongue.gif

čia tos mergaitės piešiniai, kurie mane įkvėpė http://kellyraeroberts.com/portfolio/ ir juose dekupažo yra nemažai. Noriu pasidalinti šia stilistika, sakau, gal nauji vėjai papūs mūsų dekoravimo padangėje su pavasariu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 26 sausio 2011 - 20:57
Labai, labai gražu ir nematyta... wub.gif
Asmeniškai man, turbūt, reikės dar praeiti ilgą kelią klijuojant rožes, damutes su skrybelėmis ir be jų, vaikus ir šiek tiek jau pabodusius motyvus arbatinėms biggrin.gif
O tada, kai užsitvirtinsiu, reikės imtis tapybos... smile.gif nors iki to laiko... gal dar kas nors nauja atsiras... smile.gif

Dar viena arbatinė, jau esu mačiusi su tokiu paveiksliuku ankstesnėse temose.

user posted image
Atsakyti
Sig, tikra sena arbatinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 26, 20:52)
NEA, čia viskas piešta smile.gif spausdinta nieko nėra , buvau drugelį priklijavus, bet užtapiau.  Tai tiek to dekupažo  doh.gif  tongue.gif

na, piešt ne visi moka...kai taip pieši, tai dekupažas aišku, nereikalingas smile.gif

as savo smulkmenas parnešu smile.gif
Dviems...
user posted image

Rožės švelnumas...
user posted image
Atsakyti
auksine, gražios smulkmenėlės 4u.gif o iš kur tokios įdomios formos šukytes gavote bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 26, 21:24)
labuka, šis tas iš dekoravimo pasaulio smile.gif

Sveika

Pagaliau ir mus "palepinai" savo darbeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 26, 21:24)
labuka, šis tas iš dekoravimo pasaulio smile.gif tai nėra mano sugalvota stilistika, bet ji man tokia nematyta LT kontekste, tad gal kas nors pasisems idėjų  http://kellyraeroberts.com/

Laba igeri darbai, links man neveikia. Tik kad ir ne visi taip gali, o ir jei kalbeti apie darba ne sau - kokia verte turetu buti tokiso dezutes cool.gif ? Cia as materialine prasme...
Atsakyti