Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 25, 16:17)
Be jos mano akiai būtų dailus darbelis  4u.gif

4u.gif

Labai faina sexy dėžutė wub.gif
Atsakyti
Jau kokie nuostabus darbeliai visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 01 25, 10:50)

auksine, slaptoji dėžutė tikrai vykusi, spalva tik tokia netikėta  thumbup.gif

QUOTE(TaGre @ 2011 01 25, 17:14)
4u.gif

Labai faina sexy dėžutė  wub.gif

aciu pastebejusioms rolleyes.gif
Atsakyti
Seniai buvau, o ir naujoj temukej nieko nerodžiau, tai biški pasivaidensiu biggrin.gif

Pora smulkmenų ax.gif

Ponios skirtukas

user posted image

Itališkoji vaza

user posted image

Auksinė, tikra vyriška dėžutė thumbup.gif ir spalvų perėjimus matau darei, liuks paderbėta:mirksiukas:

Monikutė, labai dailus tavo baltasis komplektas wub.gif , skilimas tas Dala laaabai gražiai atrodo (reiks ir man nusipirkt išbandyt smile.gif ), sutinku su pastaba dėl pritapymų, nes tie "kampai" per aštrūs. Na, kitą kartą galėsi bandyt ax.gif O kompozicija, spalvos, viskas savo vietoj, šaunuolė 4u.gif
Kirpėjos servetelinė tokia neįprasta, matosi, kad apgalvojai viską 4u.gif , damą man šiek tiek kitaip norėtūsi įkomponuoti, bet tai tavo minčių įgyvendinimas, tai savąsias pasilaikysiu sau biggrin.gif

Gretusiu,apačią daryčiau švelnesnę-merginos suknelės spalvos, maišytą su baltu, o sendintoją pasirinkčiau Sottile ar pan, kur plonesni įtrūkimai, taip dėželė įgautų lengvumo. Ir sendinčiau viską, o ne tik dalimis, bet tai mano matymas. Smagu, kad pasirinkai sudėtingesnę kompoziciją ir nepabijojai pasirodyt 4u.gif

Baltė, gražu ir nepriekaištinga 4u.gif
Atsakyti
Bus ka , skirtukas su vaza nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Auksine- tavo dezute, tai jegele thumbup.gif
Monikute , tavo serveteline nuostabi.

Zodziu, cia visas gali girti , girti ir girti. Labai grazus visu darbeliai. Yra is ko pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inpo: 26 sausio 2011 - 11:33
bus_ka, darbai nepriekaištingi wub.gif
Ačiū už komentarą mano darbams aciuks.gif
Su kirpėjos dežute tai ojojoj kiek ten dėliojau kompoziciją kol kažkas gimė hihihi.gif
Per skubėjimą per didelio formato paveiksliukus išspauzdinau, nes šiaip jie turėjo būti mažesni ir tada paveiksliukai būtų "atgulę" kitose vietose. Bet iškilusi problema kitaip viską sudėliojo blush2.gif nors man ir šis variantas labai prie širdies wub.gif Įdomu būtų sužinoti kaip jūs matote tą damą? Kur ji turėtų "pritūpti" kavos pertraukėlei hihihi.gif
Atsakyti
bus_ka, labai grazus abu darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ieškau profesionalaus patarimo, kitoje temoje apie -/+, klausimus ir patarimus, atsakymų nepavyko gauti. Ši dėžutė dar nebaigta, nelakuota, vidus nesutvarkytas, tačiau turėjau, būtent, tokią viziją blush2.gif
Kaip paslėpti priklijuoto dekupažinio popieriaus kraštelius, jie matosi ir jaučiasi smile.gif Popierių tik mirkiau...
p.s. todėl man ir patinka tos servetėlės,nes nelieka kraštelių doh.gif

user posted image

o čia dėžutės viršus, su juo, berods viskas tvarkoje...kažkaip pavyko nušlifuoti ir apdažyti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 01 26, 11:06)
Seniai buvau, o ir naujoj temukej nieko nerodžiau, tai biški pasivaidensiu biggrin.gif

Pora smulkmenų ax.gif

Ponios skirtukas
Itališkoji vaza[/b]

Auksinė, tikra vyriška dėžutė thumbup.gif ir spalvų perėjimus matau darei, liuks paderbėta:mirksiukas:

Labai poniškas skirtukas thumbup.gif ir vaza man prie širdies, tokia jauki...
Ačiū už gerą žodį man wink.gif dariau perėjimus, tik nuotraukoj jie taip gerai nesimato, kaip gyvai ax.gif

QUOTE(inpo @ 2011 01 26, 11:27)

Auksine- tavo dezute, tai jegele  thumbup.gif

dėkui rolleyes.gif

QUOTE(Sig @ 2011 01 26, 13:14)
Sveikos 4u.gif
Ieškau profesionalaus patarimo, kitoje temoje apie -/+, klausimus ir patarimus, atsakymų nepavyko gauti. Ši dėžutė dar nebaigta, nelakuota, vidus nesutvarkytas, tačiau turėjau, būtent, tokią viziją blush2.gif
Kaip paslėpti priklijuoto dekupažinio popieriaus kraštelius, jie matosi ir jaučiasi smile.gif Popierių tik mirkiau...
p.s. todėl man ir patinka tos servetėlės,nes nelieka kraštelių doh.gif

na tai dažyk, lakuok, šlifuok ir turi susilygint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2011 01 23, 15:44)
mano pirmas darbelis su dekupazu

Super, thumbup.gif nors ir maža nuotraukytė, bet įžiūtėti galima

QUOTE(gretusiu @ 2011 01 23, 18:44)
Ikeliu dar viena papuosaline... Man mandagiu paglostymu nereikia - tik patarimu ir pastabu  blush2.gif

Neglostysiu, bet klausiu, matau klijuotas spausdintas paveiksliukas, ir man labai krenta į akis nuplėštas kraštas rolleyes.gif Būčiau pratęsusi, pripiešiant arba ploninant patį paveiksliuką, kad ne taip išryškėtų krašto linija mirksiukas.gif Jei klystu papaisykite blush2.gif

QUOTE(baltė @ 2011 01 24, 19:48)
įkeliu savo arbatos dėžutę "Arbatos magija"

Dailu thumbup.gif

QUOTE(TaGre @ 2011 01 24, 20:07)
Laikrodukas į anglų k kabinetą

g.gif norėtūsi gal didesnių rodyklių, ir būčiau nesendinusi, nes pats motyvas intensyvus gan ax.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 24, 20:58)
"Lengvai erzinantis, bet nuostabiai patrauklus moteriškas paslaptingumas"[/b]

Taip gražiai sužaidei su žirklėmis ir tekstu perėjimu, kuo negalėčiau pasakyti apie Damą. Man ji visai iškrenta iš konteksto schmoll.gif Gal reikėjo taip pat sulieti į viena visumą nepaliekant nukirstų kraštinių mirksiukas.gif

QUOTE(auksine @ 2011 01 24, 23:54)
Dėžutė SEXY

Jėga kaip atlikimas ir kaip paskirtis jos thumbup.gif

QUOTE(bus_ka @ 2011 01 26, 11:06)
Pora smulkmenų ax.gif

Skirtukų puikus sumanymas. thumbup.gif O vaza be žodžių, taip gražiai persimato paveiksliukas iš vidaus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sig @ 2011 01 26, 13:14)
Kaip paslėpti priklijuoto dekupažinio popieriaus kraštelius, jie matosi ir jaučiasi smile.gif

Po kiekvieno lakavimo šlifuoti, ir tol kol busi patenkinta rezultatu.
Atsakyti
Dėkui visoms atsakiusioms 4u.gif Panašiai ir įsivaizdavau, nes nieko labai ir nesugalvosi, nebent į pečių sudeginti ir iš naujo pradėt biggrin.gif

O iš tikrųjų nėra lengva rodytis ir viešintis, tiesiog priprast, matyt, reikia...
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 01 26, 13:50)
Dėkui visoms atsakiusioms 4u.gif Panašiai ir įsivaizdavau, nes nieko labai ir nesugalvosi, nebent į pečių sudeginti ir iš naujo pradėt biggrin.gif

O iš tikrųjų nėra lengva rodytis ir viešintis, tiesiog priprast, matyt, reikia...

Nieko nereikia deginti viskas yra pataisoma ir reanimuojama. 4u.gif
O kitą kartą bandyk paveiksliuko krastelius ploninti, arba užklijavusi juos pašveisti ir tik tada pritapinėti.
Drąsiau rodykis, viskas labai gerai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti