Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 24, 20:58)
...
"Lengvai erzinantis, bet nuostabiai patrauklus moteriškas paslaptingumas"[/b]
...

Labai labai labai gražu smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

labai graži dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
ooo kokie nuostabus darbai... Siandien kone nuo ryto knaisausi internete skaitinejuosi jusu forumus reiks bandyti kazka daryti, pries tai jau esu si bei ta dariusi bet mano menas uzsibaigdavo nudazymu serveteles uzklijavimu ir nulakavimu blush2.gif matau kad dekupazas atveria kurkas platesnius galimybiu laukus smile.gif tad dar siektiek pasimokysiu ir galbut parodysiu jums pirmaji savo darbeli.. Saunuoles, kurkit, tikrai malonu akis paganyti smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai visi 4u.gif
Balte, taip sujungei, kad negaliu net atskirt kur kokia servetelė- puikūs pritapymai! thumbup.gif

o čia aš ateinu su viena dėžutė blush2.gif
Dėžutė SEXY
user posted image
Atsakyti

balte,monikute ačiū už tokius wub.gif įvertinimus mirksiukas.gif

jūsų darbeliai subtilūs,skoningi bigsmile.gif

monikute atsiusiu į až ats dėl papuošalų iškilumų tų biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2011 01 24, 23:54)
Labai gražūs darbeliai visi 4u.gif
Balte, taip sujungei, kad negaliu net atskirt kur kokia servetelė- puikūs pritapymai! thumbup.gif

o čia aš ateinu su viena dėžutė blush2.gif
Dėžutė SEXY
user posted image

mano vyrui šita dėžutė labai patiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2011 01 24, 22:52)
Labai labai labai gražu smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(nikee23 @ 2011 01 24, 22:55)

labai graži dėžutė thumbup.gif

Ačiū aciuks.gif blush2.gif

Sexy dėžutė thumbup.gif tik įdomu kur ji bus naudojama blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 sausio 2011 - 09:46
QUOTE(jurakkk @ 2011 01 25, 09:25)
mano vyrui šita dėžutė labai patiktu biggrin.gif

ax.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 25, 09:45)

Sexy dėžutė  thumbup.gif  tik įdomu kur ji bus naudojama  blush2.gif  biggrin.gif

dėžutė skirta miegamajam, o susidėti reikia apsaugėles smile.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif
QUOTE(TaGre @ 2011 01 24, 20:07)
Baltės labai graži dėžutė, tik man tie balti ornamentai nesižiūri. Bet juk dėl skonio nesiginčijama  biggrin.gif

Laikrodukas į anglų k kabinetą

Ačiū, gyvai ornamentai geriau žiūrisi, nėra to kontrasto tokio, kaip nuotraukoje, plius čia jau tokia servetėlė (viršuje ištisinė, ne iš gabalų).
http://bilder.servie.../1/PP/g5696.jpg

O dėl to skonio, kaip sakoma, nesiginčijama, o pykstamasi, mušamasi ir kariaujama. biggrin.gif

Įdomus laikrodukas, tik man regis nereikėjo čia dvikomponenčio. Ir matinis lakas pabaigai gal būtų tą blizgesį "nuėmęs", geriau atrodytų mirksiukas.gif

*monikute*, labai graži servetėlinė. Motyvai kirpėjai labai tinkami ir skilimas labai gražus. thumbup.gif Tik nesuprantu, kam palikai raudonas juostas virš tų moteriškių? Man atrodo be jų tiek spalviškai, tiek kompoziciškai geriau atrodytų.

auksine, slaptoji dėžutė tikrai vykusi, spalva tik tokia netikėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 01 25, 11:50)

*monikute*, labai graži servetėlinė. Motyvai kirpėjai labai tinkami ir skilimas labai gražus. thumbup.gif  Tik nesuprantu, kam palikai raudonas juostas virš tų moteriškių? Man atrodo be jų tiek spalviškai, tiek kompoziciškai geriau atrodytų.

irgi idėja drinks_cheers.gif galutinis vaizdas būtų buvęs jau visai kitoks smile.gif bet kadangi ten tokie originalūs paveiksliukai buvo ir mano akiai labai gražiai žiūrisi tų paveiksliukų užbaigimas su bordo "rėmeliu" tai todėl aš juos ir palikau blush2.gif
Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 24, 21:12)
TaGre, kas ten tas juodas aplink laikroduką?

Tai struktūrinė pasta
Ačiū baltei už patarimą - ten tikrai reikėjo matinio lako. Bet kadangi neturėjau, tai taip ir liko
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 01 25, 16:16)
Tai struktūrinė pasta
Ačiū baltei už patarimą - ten tikrai reikėjo matinio lako. Bet kadangi neturėjau, tai taip ir liko

Be jos mano akiai būtų dailus darbelis 4u.gif
Atsakyti