Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

oho,nera ka lyginti su manim ax.gif ax.gif
Atsakyti
Ikeliu dar viena papuosaline... Daryta sesei gimtadienio proga (su daug jos pageidavimu). Man mandagiu paglostymu nereikia - tik patarimu ir pastabu blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=gretusiu,2011 01 23, 19:44]
Ikeliu dar viena papuosaline... Daryta sesei gimtadienio proga (su daug jos pageidavimu). Man mandagiu paglostymu nereikia - tik patarimu ir pastabu blush2.gif

gal ir nieko, tik man ta balta spalva labai rezia aki, gal reikejo ja pamurzinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 01 24, 16:32)
gal ir nieko, tik man ta balta spalva labai rezia aki, gal reikejo ja pamurzinti biggrin.gif

Ten ne visai balta, o dramblio kaulo, ciut murzinesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 23, 01:47)
labai grazu!

aciuks.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2011 01 23, 11:07)
Kadangi detas sendinimas, tai laikrodyje tikrai nedera deti tuos stikliukus zerincius vietoj skaiciuku. Sie stiliai pjaunasi tarpusavyje.

Sendinima ant kai kuriu daiktu buciau pratesusi siek tiek daugiau uz motyvo ir nubegant.

Stikliukai turėjo būti vos įžiūrimi, tarsi mažyčiai blyksniukai, rasos lašeliai, bet kai paskutinę akimirką ateini į parduotuvę ir negauni ko nori tai rezultatas nuo idėjos smarkiai pradeda skirtis blush2.gif šiaip stilistiškai tai gal ir nedera drinks_cheers.gif bet atrodo gražiai ir man ir tam žmogui, kuris gavo šią dovaną blush2.gif

Ką reiškia nubėgant blush2.gif ? Aš norėjau padaryti taip, kad tarsi iš intensyvaus suskeldėjimo pamažu švelniai pereitų į ne intensyvų suskeldėjimą ir išnyktų visai, bet nesigavo unsure.gif

QUOTE(ADREV @ 2011 01 23, 11:34)
labai grazu ir viskas dera

QUOTE(Dowi @ 2011 01 23, 13:48)
monikute- miela,švelnu,šilta 

aciuks.gif

Pirmoji dėžutė krito į akį dėl motyvo ir jo išpildymo wub.gif tik kaspinuką būčiau komponavusi kitoje vietoje blush2.gif
O gal galima būtų sužinoti kokia čia medžiaga buvo naudota papuošalams iškilumui išgauti g.gif

QUOTE(baltė @ 2011 01 23, 14:22)

*monikute*, labai gražu, tik kai kur taip norisi nutempti motyvą iki kampo kraštelio. Matau, specialiai čia taip padaryta, nes visuose komplekto daiktuose kartojasi. Tokiu atveju, pritapymas irgi labai padėtų, bent jau tiek, kad linijos nebūtų tokios ryškios...
P.S. ne į temą, bet labai gražus stalas ant kurio sudėti daiktai

Ten ne tik stalas bet ir visa virtuvė labai graži wub.gif tikra svajonė wub.gif
Manau su pritapymu būtų išėjęs geresnis variantas, bet pirminė idėja buvo šiek tiek kitokia blush2.gif na žodžiu mokytis mokytis ir mokytis biggrin.gif bandyti bandyti ir bandyti hihihi.gif

QUOTE(TaGre @ 2011 01 23, 15:47)
Labai gražūs darbai. Virtuvės komplektas super 

Daivulyte, manau tikrai šaunus darbelis thumbup.gif

gretusiu, mano galva sendinimas "nesusilieja" į visą visumą kartu su darbu blush2.gif bet idėja gera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 sausio 2011 - 16:57
Labai tylu čia, tai įkeliu savo arbatos dėžutę "Arbatos magija"

Naudotos dvi skirtingos servetėlės, čia savotiškas dekupažas ir dekopečas (dekopach) kartu. Srevetėlės klijuotos gabalais ir pritapyti sujungimai, taip pat pertapyta daug elementų, išpieštas dėžutės dugnas - pratęsti augalų motyvai (kurie irgi pilnai pertapyti).

user posted image
Atsakyti
baltė, manau šis darbas yra profesionalus tiek techniškai tiek kūrybiškai ir todėl galima pasakyti tik wow wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 sausio 2011 - 20:06
Baltės labai graži dėžutė, tik man tie balti ornamentai nesižiūri. Bet juk dėl skonio nesiginčijama biggrin.gif

Laikrodukas į anglų k kabinetą
user posted image
Atsakyti
TaGre, kas ten tas juodas aplink laikroduką?
Atsakyti
Prie šio darbelio tikrai ilgai vargau karsta.gif Kaip sako - kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių, tai čia irgi panašiai blush2.gif tai bus dovana gimtadienio proga vienam žmogeliukui, kuris yra kirpėja hihihi.gif norėjosi perteikti to žmogaus charakterio tam tikrus bruožus ir susieti tai su kirpėjo profesija rolleyes.gif

"Lengvai erzinantis, bet nuostabiai patrauklus moteriškas paslaptingumas"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Monikute, zinau kad cia ne vieta tokiam klausimai nes cia tik pagiros, bet labai idomu, koki dvikomponenti naudoji, nes paskutinio darbelio suskilima superiniskai grazus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2011 01 24, 22:47)
Monikute, zinau kad cia ne vieta tokiam klausimai nes cia tik pagiros, bet labai idomu, koki dvikomponenti naudoji, nes paskutinio darbelio suskilima superiniskai grazus. smile.gif

papraščiausią "lievaką" blush2.gif

user posted image
Atsakyti