sobieska, man antroji piniginėlė
ačiū merginos už pagyras ir komentarus
kiek daug prirašėt, net nesitikėjau. iš tiesų tai labai smagu
nuo antro galo atsakysiu.
sobieska "aaaa, dabar pamaciau, kad gele viduj dera prie fotomontazo...
"
Aga, čia specialiai-nespecialiai taip padaryta
Iš tiesų jau taip pasiilgau gėlių ir žalumos, kad jau baisiai kažką noriu su tuom daryti, ale kad vis reikia pradėtus darbelius užsibaigti.
Whatever? Labai ačiū
Tą gėlytę bandžiau piešti visokių spalvų, bet galiausiai geltoninau geltoninau ir visai nugeltonėjo man ji. Jau būtinai norėjosi pagyvinti dėžutę. Nes jau taip man ten per daug raudonos spalvos buvo, o vis dėl to mergaitėm dovanėlė buvo.
Dėl montažo vat reikės pajamti ir kitaip paeksperimentuoti ir pažiūrėti. Kažkaip dabar neateina mintys, bet paeksperimentuosiu.
Sig, ačiukas labai
vat kažkaip man irgi paeksperimentavus (tik labai truputį dar
su sendinimais, atėjo noras padaryti be sendinimų dėžutes. Ir dėl to, kad gal man iki gražaus ir labai vietoje panaudoto sendinimo reikia daaugti ir pirma pamatyti kaip paprastai viskas atrodo. Ir dėl to kad prisižiūrėjau tiek daug gražių darbelių be jokių sendinimų. Kaip man vieną kartą yra kažkas parašę, kad grožis slypi paprastume.
O iš kitos pusės pagalvojus kaip gerai sendinimas galėtų tikti prie raganaitės, voriukų, namelio ant vištos kojelės
O dėl savęs kankinimo tai išties
Iš vienos pusės tai norėtusi negauti kritikos, bet iš kitos pusės na iš tiesų labai mažai kur mačiau, kad taip gausiai būtų patariama. Juk tai patarimai-kritika. Ir pati jau žinojau ką būčiau dariusi kitaip, o dabar dar daugiau sužinojau. Ir iš tiesų labai taikliai viską merginos pasakė.
Aš ir džiaugiuosi labai kad radau šį puslapį
Na kol kas tai jau labai knieti pradėti daryti kitą dėžutę
Ir žiūrėti kas gausis.
sobieska, ačiū už patarimus!
su viskuo sutinku. Dar man prieš darant dėžutę labai įdomiai atrodydavo kai pereina pusė paveikslėlio į apačią (1-oji dėžutė), bet realybėje tai neatrodo taip patraukliai kaip nuotraukose (bent jau šitoje dėžutėje).
1-os dėžutės šone esantis paveiksliukas nepapildo ant dangtelio esančio paveikslėlio ir kažko trūksta ant pirmos dėžutės dangtelio. Dangtelį kai spalvinau tai aplink lazdelę ir jos gale daugiau geltonų "kliockų" dėjau, ale tai nepataisė trūkumo. Nuotraukose tai visai nesimato tų mano spalvų. O buvo visai įdomu parodyti ką galvotumėte apie tuos mano spalvinimus. Ale kad jau nebeturiu dėžučių, kad nufotografuoti.
O dabar sugalvojau kad paukštis gražiai atrodytų ant lazdelės galo tupintis
Dėl tamsios spalvos tai taikiau ją prie servetėlės. Tai iš vienos pusės gaunasi kad ji tinka ir viskas gerai dera, ir dėžutė tokia išbaigtesnė, bet iš kitos pusės kaip dėžutei skirtai mergaitei norėtųsi šviesesnės spalvos.
Dėl dedikacijų pats paprasčiausias variantas tai užrašyti ir viskas. Vat reiks kitą kartą kažką įdomaus sugalvoti.
kristianija. Ačiū!
Vat teisingai pastebėjot
Matyt taip gavosi dėl to, kad pirma dariau antrąją dėžutę (antrąją nuotraukose) ir ji tokia užbaigtesnė ir gavosi, o su pirmąją nuotraukose dėžute pradėjau per daug skubėti ir mažiau galvoti.
Na ir baisiai aš čiau jau daug prirašiau
Neskaitykit visai kam neįdomu
O kam įdomu tai labai smagu taip garsiai pagalvoti