Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(sobieska @ 2011 03 04, 19:13)
Whatever ,sagutė ten netyčia užkrito, ania... mirksiukas.gif gražus šepetukas, tonuojančios spalvytės šauniai susigroja tarpusavy

Dziuga...fainaaaaaa thumbup.gif

Aciu 4u.gif  Jennifer

Dekui 4u.gif
O sagutes tai jo... Pas mane namuose nuo lubu kraicioja sagos - nieko negaliu padaryti smile.gif Krenta ir krenta lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Zivivi puiki sagė 4u.gif

Whatever šepetys taip pat liuks 4u.gif

O čia mano ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sepetukui 4u.gif

ir gintan uz grazius darbelius, ypac man patiko geltonasis skirtukas, toks ryskus, siltas thumbup.gif matyt kad esu ryskiu spalvu megeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintan @ 2011 03 05, 00:20)
O čia mano  ax.gif

Skirtuko apkantavimo spalvytes reikėjo sukeist vietomis, o šiaip tvarkingai atlikti darbukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 03 05, 09:22)
Skirtuko apkantavimo spalvytes reikėjo sukeist vietomis, o šiaip tvarkingai atlikti darbukai smile.gif

Laba diena, norejau paklausti, o kaip ta apkantavima padaryti ? Ar cia paprasciausia teptuku patapsnoti? Aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2011 03 05, 12:49)
Laba diena, norejau paklausti, o kaip ta apkantavima padaryti ? Ar cia paprasciausia teptuku patapsnoti? Aciu uz ats smile.gif

Papraščiausiai tai su kempinele 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
grazu 4u.gif
Atsakyti
Dvi dėžutės darytos dovanai dviem mergaitėm gimtadienio proga. Gimtadienio tema buvo "raganaitės", tad ir dėžutes tokia tema padariau.

user posted image

Antroji dėžutė:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitutė: 06 kovo 2011 - 00:15
Sobieskos skirtukas puikus 4u.gif

Dezutes su raganaitem taip pat thumbup.gif tik palyginus pirma su natraja, tai pirmai kazko truksta ant dezutes dangcio ax.gif antroji tokia isbaigta, bet pirmoji rolleyes.gif
Atsakyti
ADRREV, kristianija ačiū, kad skyrėt dėmesį.

Bitutės raganiukkės g.gif nors nesu tokio "švaraus" darbo atstovė, bet pasisakysiu...pirmoj dėžutėj gėlytė esanti viduje visai ne į temą, nematau, su kuo ji rištūsi, norėtūsi ant dėžutės viršaus matyti užuomazgą, į ką raganaitė nusitaikė savo stebuklingąja lazdele, apsukus kitą pusę matosi, kad taikyta i vorą, va to voratinklio man ir prašosi, tegul voras apačioj lieka kaip buvęs...
Antroj dežutėj nepatiko didelis vienspalvis tamsus pagrindas, juk galima būtų spalvų pagalba jį pagyvint, ar ne taip...gyvesnė iškart pataptų ir...nepatinka taip pateikta/užrašyta dedikacija 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O man Bitutės dėžutės labaai mielos.
Pradėjau daryti taip pat vaikišką dėžutę su pratrynimais...ir sumąsčiau gal vaikiukams nereikia tokių pasendinimų, kaip tik reikia tokių aiškių, "tiesių" spalvų...

Na, nežinau...apskritai, džiaugiuosi, kad radau šį puslapį, daug grožio ir komentarų, nors pati ištryniau visas savo anksčiau sukeltas nuotraukas.
Ai, kažkoks mazochizmas fotkini, įkeli, kažkas tave aptarinėja...nors visoms labai AČIŪ už komentarus mano darbeliams ir jūsų parodytus gražius darbus.
Atsakyti