QUOTE(Džiuga+ @ 2011 03 04, 09:34)
labai smagi velykine lekste ir kaip visada be priekaistu,labai grazu ir tvarkinga
Džiuga+ supper, norėčiau tokia lėkšte pasipuošti velykoms namus pakabos, laikrodis ir dėžutė taip pat
Raseleb, kiaušinukai nuostabūs
sobieska, tikrai, įpratę skirtukus matyti su kutosiukais, man atrodo, kad su jais ir yra patogiausia naudoti pagal paskirtį. Man antrasis skirtukas patiko, gražiai suderintos spalvytės
Jetau kiek daug jūs visko prigaminote, nikų tikrai neprisiminsiu visų, bet patiko servetėlinė su baltom gėlėm, dėžutė draugei vestuvių proga, druskinė Visoms po
Raseleb, kiaušinukai nuostabūs
sobieska, tikrai, įpratę skirtukus matyti su kutosiukais, man atrodo, kad su jais ir yra patogiausia naudoti pagal paskirtį. Man antrasis skirtukas patiko, gražiai suderintos spalvytės
Jetau kiek daug jūs visko prigaminote, nikų tikrai neprisiminsiu visų, bet patiko servetėlinė su baltom gėlėm, dėžutė draugei vestuvių proga, druskinė Visoms po
pamacius dziugos lekste, pirma mintis buvo: vauuu
QUOTE(Raseleb @ 2011 02 28, 09:20)
O kad nebūtų vien žodžiai rodausi su darbeliu:
oi kokie fainuoliai kiausinukai
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 03 04, 11:34)
grazu as ant stiklo dar nebandziau, atrodo kruopsciai viska darau, bet stiklas ,man labai apsiterlioja
Džiuga+, tavo darbeliais jau seniai žaviuosi
Sudrumsiu ir aš ramius jūsų vandenis savo mini dekupažu
Sagė "Gintarinė magnolija"
Sudrumsiu ir aš ramius jūsų vandenis savo mini dekupažu
Sagė "Gintarinė magnolija"
mmmm sage o cia pagrindas medinis?
kaip pritvirtinote juostele?
kaip pritvirtinote juostele?
Zivivi, nuostabu
QUOTE(kristianija @ 2011 03 04, 15:44)
Ačiū medinis, o pamokėlių kaip pritvirtinti juosteles tikrai yra internete, žvilgtelkit
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 04, 15:49)
Zivivi, nuostabu
Whatever ,sagutė ten netyčia užkrito, ania... gražus šepetukas, tonuojančios spalvytės šauniai susigroja tarpusavy
Dziuga...fainaaaaaa
Aciu Jennifer
Dziuga...fainaaaaaa
Aciu Jennifer