Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(bus_ka @ 2011 03 01, 12:35)
SU PAVASARIU VISAS DEKUPAŽO STEBUKLADARES! ax.gif

Gomerta, patiko rėmukas, tik skilimas per grubus jam, bet galima ištaisyti, įtrinus šiek tiek šviesesnių dažų, kad tie "grioveliai" nebūtų tokie tamsūs ir platūs, tai priduotų lengvumo 4u.gif

Ačiū 4u.gif Iš tikrųjų tie grioveliai nėra tokie tamsūs, tik nuotraukoje taip atrodo (jie įtrinti auksine porporina), bet kad per grubūs ir per platūs, tai faktas blush2.gif , per storą sluoksnį užtepiau... Labai ačiū už patarimą, mielai pabandyčiau taisyti, bet ar pavyks, jei rėmelis jau nulakuotas? Ir kokiais dažais galima įtrinti? Lakuota akriliniu laku. Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą blush2.gif ax.gif 4u.gif

gintan, graži servetėlinė 4u.gif

Džiuga+, labai mielos pakabos ir laikrodis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 03 01, 19:07)
Ačiū 4u.gif  Iš tikrųjų tie grioveliai nėra tokie tamsūs, tik nuotraukoje taip atrodo (jie įtrinti auksine porporina), bet kad per grubūs ir per platūs, tai faktas blush2.gif , per storą sluoksnį užtepiau... Labai ačiū už patarimą, mielai pabandyčiau taisyti, bet ar pavyks, jei rėmelis jau nulakuotas? Ir kokiais dažais galima įtrinti? Lakuota akriliniu laku. Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Žiūrėk pagal situaciją, jei realiai gerai atrodo, tai ir palik, bet jei nori paeksperimentuoti, tai gali bandyt. Gerai, kad nulakuota, nieko neprarasi, jei įtrinsi fono spalvos akriliniais ar aliejiniais dažais. Jei nepatiks, papraščiausiai nuvalysi drėgnu skudurėliu. Pabandyk kur kamputy pradžiai. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Visu darbeliai kaip visada tvarkingi ir grazus, labiausiai istrigo gretusiu krepselis, tik butu idomiau didesnio formato foto pamatyti smile.gif

Sobieskos dezute idomiai padaryta, nuotraukyte gudriai ikomponuota 4u.gif

Laikroduko ir as tokio noreciau smile.gif
Atsakyti
Ačiū Džiuga+, Gomerta smile.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Sobieksa, gal čia man? blush2.gif labai tokio norėčiau bigsmile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska va man skirtukėlis gerulis thumbup.gif Man patinka tai kad tu išieškai tokias įdomias detales.......na kad ir tas šniūriukas -juostelė(nežinau kaip jį teisingai pavadint)Ir ta metalinė detaliukė ir žiedas medinis.Išradinga gi tu thumbup.gif
Aš kažkaip skirtukus visada su kutusais pripratus matyt......va čia man naujiena -šviežiena bigsmile.gif
Atsakyti
isskirtinesnis skirtukas, mes jau pripratusios prie kutuku. bet isskirtinumas thumbup.gif
Atsakyti
Kita mama...tu čia rimtai...nelabai planavau skirtis ax.gif

Ačiū grite, kristianija 4u.gif panašia galūne buvau padariusi vieną, turbūt nelabai įstrigo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sobieska, labai sodrūs ir stilingi skirtukai.

Gretusiu, dėžutė su virvėm lb patiko.

Džiugos - savam stiliuje. Gerai žiūris inicialai. Na, tai kad jie neužspausdinti, o rankele užpiešti, tokie lengvi atrodo ir dera su motyvais wub.gif Ir tie paukštukai wub.gif
Atsakyti
Raseleb labai gražūs margučiai didis.gif jau primena, kad artėja Velykos smile.gif
Atsakyti
atsiprasau kad ne i tema, bet kazkur maciau dekupazu atgaivinta pianina, bet nebezinau kur maciau, gal mamytes kurios viena kitos darbelius tikriausiai jau is isvaizdos pazistate padetumete man.. buciau dekinga jei i az imestumete nuotraukele ar nuorodele kur butent ieskoti doh.gif
Atsakyti