Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Labas rytas
girti ar komentuoti dar neturiu teises ir kompetencijos (nes "grazu-negrazu" cia negalioja, nors jau matau akivaizdzius kai kuriu darbeliu trukumus smile.gif), todel tik parodau kaip man sekasi mokytis sio meno...

Savaitgalio pabaigtukai smile.gif

PAPRASCIAUSIA imanoma druskine, ale ji man tokia miela del kazkaip lengvai vykusiu patrynimu...
user posted image

Dovana draugei vestuvems
user posted image

Prasymas buvo - krepselis mandarinams arba svogunams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Kokie puikūs kiaušiniai smile.gif
Aš irgi turiu keletą bandymų, ne tokių gražių, bet...
user posted image

Nieko nesuprantu, nepavyksta įkelt nuotraukų, kažką darau ne taip tikriausiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintan: 28 vasario 2011 - 14:24
Raseleb Ačiū už patarimą, reikės pabandyti, 4u.gif patiko man vienkomponentis sendinimas net labiau nei dvikomponentis...

Sig ačiukas už info, o man taip gražu tie taškeliai ax.gif na aišku nebent kitaip buvai susigalvojusi. Kažkaip man gražiausia būna kai rankomis būna detalių pridaryta ir dar netgi kai jos nėra idealiai lygiai padarytos, kad matytųsi jog tai rankomis daryta... Bet čia aišku gal kiti kitaip galvoja smile.gif
Atsakyti

Arbatos dėžutė, bus dovana:

man krito i akis nudazyti vyriai, mano akiai tai jie ne kaip atrodo schmoll.gif cia aisku tik mano nuomone, o gal cia buvo toks sumanymas?
Papildyta:
[quote=gretusiu,2011 02 28, 12:31]
Labas rytas
girti ar komentuoti dar neturiu teises ir kompetencijos (nes "grazu-negrazu" cia negalioja, nors jau matau akivaizdzius kai kuriu darbeliu trukumus smile.gif), todel tik parodau kaip man sekasi mokytis sio meno...

Savaitgalio pabaigtukai smile.gif

labai grazu wub.gif
Atsakyti
gretusiu, man patiko tai ką parodei, matosi , tvarkingi darbeliai...butu geriau vietoj daug smulkių keletą didelių kadriukų. mirksiukas.gif

Raseleb wub.gif vienas už kitą jeiciukai gražesni...tiesiog kažkam paantrinsiu, kad nieko gražiau už margintus vašku, bei rištais augalais ir kiaušinių lukštais nėra...į kraują įaugta nuo vaikystės...vaško kvapu persismelkusi pirkia wub.gif

Pasirodysiu ir aš...tarsi mažytė ištraukėlė iš pasakos...Coliukė

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
dezute pirmiems dantukams
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=Raseleb,2011 02 28, 08:20]

Gomerta kam dažei viršutinį kraštelį? Jį sunku lygiai nudažyti jei rankelės yra neįgudusios, dabar matosi kreivokos linijos. Su šešėliukais dar reiks padirbėti, tikrai nėra lengva juos natūraliai perteikti. Mano nuomone dar gali pataisyti. Nuotraukose matoma žalia spalva aplink drugelius ir aplink rankenėlę, visai ne kokia ir ne vietoje ax.gif

[quote=*monikute*,2011 02 28, 10:39]
O vasariška dėžutė labai graži wub.gif išskyrus tuos žalius patepliojimus blush2.gif
mano akiai per grubiai "uždėtas" motyvas blush2.gif

Ačiū už pastebėjimus aciuks.gif , tikrai ta žalia spalva gadina vaizdą, nepataikiau su atspalviu blush2.gif ... Ir šešėliavimo dar mokytis ir mokytis, kažkaip jis man labai sunkiai gaunasi, nenatūraliai ir netvarkingai verysad.gif ... Dar kartą ačiū už nuomonę 4u.gif

Raseleb, velykiniai margučiai man labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=Dianele100,2011 02 28, 10:44]

Labi grazus remeliai ir dezute smile.gif . Norejau paklausti, o servetele ant dezutes istisa klijavote ir kokiu budu? Aciu uz ats
[/quote]

Ačiū 4u.gif Servetėlę klijavau ištisą, po vandens srove 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 28 vasario 2011 - 17:49
Raseleb, kiausiniai nuostabus wub.gif
Atsakyti
pasirodau ir as kukliai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
SU PAVASARIU VISAS DEKUPAŽO STEBUKLADARES! ax.gif

Gomerta, patiko rėmukas, tik skilimas per grubus jam, bet galima ištaisyti, įtrinus šiek tiek šviesesnių dažų, kad tie "grioveliai" nebūtų tokie tamsūs ir platūs, tai priduotų lengvumo 4u.gif
Raseleb, jau tavo margučiai wub.gif Tikrą pavasarį prišaukei thumbup.gif
Sobieska, spalvos ne mano, bet tiek darbo ir idėjų įdėta, kad negaliu praeiti pro šalį 4u.gif
panelė J, kukliai, bet viskas "į temą", 3 skirtingi motyvai, bet gerai dera tarpusavy, šaunu 4u.gif
gretusiu, tau puikiai sekasi 4u.gif Man ypač pasutinė dėžikė vaisiams patiko, bet ir kiti darbai mieli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 01 kovo 2011 - 12:37
Laba,
Ir aš sveikinu visas su tokia pavasariška diena smile.gif

Noriu pasirodyti su savo bandymais dekoruoti. Klaidų ir pati matau, bet būtų smagu išgirsti jūsų patarimų, ką daryti kitaip ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
"Lengvai švelniai kvepiančios..."

user posted image

user posted image

"Damutė"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gitan - man grazi serveteline, tikrai nieko nereikia daugiau, geles primena klasikini dekupaza, grazu man.
Atsakyti