Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Laba,
as taip pat pasirodysiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Gabri♥: 27 vasario 2011 - 22:34
QUOTE(Sig @ 2011 02 27, 18:16)

Tai tuomet labai vaizdžiai ir įtikinamai pagyrei lėkštę lotuliukas.gif
Galima būtų visą reklamą sukurti kad jeigu jūsų vaikas taip nevalgo, reikia dekoruoti lėkštes! smile.gif

O darbeliai tai man visi kaip patinka... ech. Jau vasaros kaip irgi laukiu. Belaukiant vasaros smagu prie jos prisiliesti bedarant darbelius su vasara smile.gif

Gražus dėžutės man labai vidus, patinka kai taip meniškai būna išpiešta. Ten gal ranka išdažyti tie taškiukai?

O lėkštė man su medžiu irgi labai, viskas man patinka kas su medžiais susiję.

Gomerta, graži dėžė, ir man tai tie drugeliai viduje kaip tikri atrodo... smile.gif

Gabri, o angeliukai, tai klasika... visada gražu pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitutė: 27 vasario 2011 - 22:39
[Sveikos,

Labai gražūs visų darbeliai smile.gif

Aš irgi norėčiau parodyti savo bandymus ax.gif
IMG]http://public.fotki.com/dekup/my-first-album/100-5605.html[/IMG]
user posted image
user posted image
Atsakyti
♥Gabri♥ matosi raukšlelių, ir neklijuok kirpto paveiksliuko, geriau plėšyk ir fona pertapyk, nes dabar matosi aplink angeliuką negražūs ratilai mirksiukas.gif

Gomerta kam dažei viršutinį kraštelį? Jį sunku lygiai nudažyti jei rankelės yra neįgudusios, dabar matosi kreivokos linijos. Su šešėliukais dar reiks padirbėti, tikrai nėra lengva juos natūraliai perteikti. Mano nuomone dar gali pataisyti. Nuotraukose matoma žalia spalva aplink drugelius ir aplink rankenėlę, visai ne kokia ir ne vietoje ax.gif

O kad nebūtų vien žodžiai rodausi su darbeliu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rasaleb cia tikri ispusti kiausinukai dekoruoti? kazkaip labai labai graziai atrodo, reiktu sau velykom pasidary namuose pasipuost wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bitutė @ 2011 02 27, 22:37)
QUOTE(Sig @ 2011 02 27, 18:16)

Gražus dėžutės man labai vidus, patinka kai taip meniškai būna išpiešta. Ten gal ranka išdažyti tie taškiukai?
[

Bitute, taip, dariau tuos taškiukus. Nelabai gavosi taip kaip įsivaizdavau, dar reikės tobulintis ir tobulintis... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 02 28, 08:56)
Rasaleb cia tikri ispusti kiausinukai dekoruoti? kazkaip labai labai graziai atrodo, reiktu sau velykom pasidary namuose pasipuost wub.gif

Čia medinukai dekoruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
RaseleB, kokie grazus, o ypac tie zydri su vysniu ziedais... wub.gif

as taip pagalvojau dabar, kad galma gi ir tikrus dekupazuoti... Tik ne maistui, aisku...
Nors man visgi patys graziausi yra raizyti ir marginti vasku..
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 02 27, 19:16)
Geriau aš parodysiu kaip laukiu vasaros...

mano skoniui nebereikia ten dviejų tų pačių motyvų smile.gif užtektų vienos linijos tos pievutės smile.gif ir viskas būtų labai dailu 4u.gif

QUOTE(Gomerta @ 2011 02 27, 23:16)

Sig, smagi vasariska dezute  smile.gif  Tiktu prie mano remeliu lotuliukas.gif

O sitaip vasaros laukiu as ax.gif ... Gal truputi per ryski ir visko perdaug, bet kazkaip norejosi to ryskumo

rėmeliams mano akiai per ryškus skilinėjimas ax.gif
O vasariška dėžutė labai graži wub.gif išskyrus tuos žalius patepliojimus blush2.gif

QUOTE(♥Gabri♥ @ 2011 02 27, 23:33)
Laba,
as taip pat pasirodysiu

mano akiai per grubiai "uždėtas" motyvas blush2.gif

QUOTE(Raseleb @ 2011 02 28, 09:20)
O kad nebūtų vien žodžiai rodausi su darbeliu

Jau Velykom pakvipo bigsmile.gif gražu smile.gif
O sakykit kaip paruošti kiaušiniai dekoravimui? Kaip tą juostelę reikia pritvirtinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 28 vasario 2011 - 10:40
QUOTE(rug_gele @ 2011 02 26, 20:10)
BALTE ten tikrai naturoj viskas rysku ir grazu, ten kur sveisiau tai deta strukturine pasta, nelygus pavirsius.Nu zodziu...kartais daiktas atrodo nuotraukoj grazesnis, o kita karta atvirksciai mirksiukas.gif

Aš tikiu, jog natūroj gražu, tik pagalvojau jei baltam ar tamsiam fone, galbūt tos spalvos labiau atsiskleistų? mirksiukas.gif

kita mama, tikrai labai simpatiškos dėžutės, žaismingos thumbup.gif

Raseleb, šilta, miela, jauku, pavasariška wub.gif
Atsakyti
[quote=Gomerta,2011 02 28, 00:16]

Geriau aš parodysiu kaip laukiu vasaros...

Labi grazus remeliai ir dezute smile.gif . Norejau paklausti, o servetele ant dezutes istisa klijavote ir kokiu budu? Aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 28, 10:39)
Jau Velykom pakvipo  bigsmile.gif gražu  smile.gif
O sakykit kaip paruošti kiaušiniai dekoravimui? Kaip tą juostelę reikia pritvirtinti?

Ačiukas, ačiukas visoms mirksiukas.gif
Kiaušinių paruošimas toks pat kaip ir dežučių. Juostelė pritvirtinta laku į skylutę
Atsakyti