Bitute, jau iš tokios lėkštės (su meškučiu) vaikai pradėtų ir daržoves skaniai valgyti...
Parašiau taip, nes vienas pas mane jau 1,5 valandos ašaras kapsi į lėkštę žiūrėdamas o aš nepaleidžiu nuo stalo, sadistė
QUOTE(Sig @ 2011 02 27, 15:53)
Parašiau taip, nes vienas pas mane jau 1,5 valandos ašaras kapsi į lėkštę žiūrėdamas o aš nepaleidžiu nuo stalo, sadistė
Bet tikrai.... Gal neskaniai pagaminai, kad nevalgo Vaikas nekaltas tokiu atveju :lotuliukas:Negalima taip vaiku kankinti
QUOTE(Sig @ 2011 02 27, 14:53)
Bitute, jau iš tokios lėkštės (su meškučiu) vaikai pradėtų ir daržoves skaniai valgyti...
Siaubas, negalima šitap!!!! Gi dauguma vaikų nemėgsta daržovių, pasirenka tik kai kurias. Aš taip pat nemėgau, morkų nekęsdavau, nebent kokį žalią kopūstėlį tarkuotą ir bulves valgydavau, dar agurką, retu atveju pomidorą. Bet man niekada neliepė valgyti ko nenoriu, dėl to esu labai dėkinga. Tik vieną kartą mama pasakė, kad neišleis į paradą, jei nesuvalgysiu morkų blynų, tai visą laiką prisimenu ir dabar smagiai iš to pasijuokiame
QUOTE(Sig @ 2011 02 27, 14:53)
su tom daržovėm tai išties sunkiai būna... as daug kalafijorų duodavau kai buvo mažas, dabar tai nebandyk jų kur įdėti, nors ir nedaug, nevalgo
Bet reikia daržovių vaikam, ypač pavasarį.
Gal iš tiesų geriau valgytų iš gražios lėkštės
Maniškis tai ypač iš pradžių buvo pasijamdavo valgant tą lėkštę su meškučiu ir dar man liepdavo kitą mano darytą lėkštę pasiimti.
O dar dekorotuoje lėkštėje tai man vienas įdomus dalykas yra. Pati ta lėkštė kurią dekoravau yra stiklinė ir tas stiklas storas. Tad kai iš apačios būna išdekoruota, paveiksliukas idealiai matosi, o į lėkštę kažką įdėjus atrodo kad šiek tiek ore kybo tas maistas (nes stiklas storas). Tai dabar stovėjo kurį laiką toje lėkštėje javainukai ir pritrupėję tų javainukų buvo. Tai taip savotiškai atrodo, kabantys virš lėkštės javainukai ir trupinukai...
Kita_mama, Kleja - dailūs kruoštūs darbeliai , bitutės - "skani" linksma lėkštė
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 27, 15:14)
Bet tikrai.... Gal neskaniai pagaminai, kad nevalgo Vaikas nekaltas tokiu atveju :lotuliukas:Negalima taip vaiku kankinti
QUOTE(Jennifer @ 2011 02 27, 15:33)
Siaubas, negalima šitap!!!! Gi dauguma vaikų nemėgsta daržovių, pasirenka tik kai kurias. Aš taip pat nemėgau, morkų nekęsdavau, nebent kokį žalią kopūstėlį tarkuotą ir bulves valgydavau, dar agurką, retu atveju pomidorą. Bet man niekada neliepė valgyti ko nenoriu, dėl to esu labai dėkinga. Tik vieną kartą mama pasakė, kad neišleis į paradą, jei nesuvalgysiu morkų blynų, tai visą laiką prisimenu ir dabar smagiai iš to pasijuokiame
Oi, panos... prajuokinot
Visa tai buvo parašyta su lengva ironija ir matyt nereikia perlenkt lazdos begiriant kitų lėkštes ; maniškiai bernai valgytų visas dienas picas, kolą ir čipsus...aš šiandien pagaminau nuostabias salotas su kivi, obuoliais ir etc. Pasijutau dabar kaip monstrė kokia, iš tikrųjų, pfff dar gavusi seriją pamokslų...
----
Geriau aš parodysiu kaip laukiu vasaros...
Papildyta:
Na, blem susinervinau, kad mane paauklėjo, nežinant realios situacijos, tačiau turėsiu pamoką. Dekupaže, tik apie dekupažą
Vis tiek iš skanios lėkštės - skaniau valgosi, net ir tos s...os daržovės !!!
Išplaukė man kai kurios nuotraukos, tačiau gal pasimatys visos gėlytės ir drugeliai
Ir dar pasirodau su 2 lėkštėmis alia Africa...priderinau jas prie savo šokoladinių užuolaidų...
Daryta su ryžiniu popieriumi.
---
Realybėje dayg gražiau ir to aukso daugiau matosi, prasta iš manęs fotografė...
Daryta su ryžiniu popieriumi.
---
Realybėje dayg gražiau ir to aukso daugiau matosi, prasta iš manęs fotografė...
QUOTE(Sig @ 2011 02 27, 19:16)
tai kad parasei taip Jau isivaizdavau maza berniuka 1.5 valandos sedinti prie stalo ir verkianti , nes mama nuo stalo nueiti neleidzia.... tai ir pagailo vaiko, bandziau mamai "sirdi suminkstinti"
as darzely vaikystej visada paskutine nuo stalo nueidavau. Ten klaikiai neskanu budavo. man liepdavo sedeti, kai visi vaikai jau eidavo miegoti.. Kai auklyte isplaudavo visus indus ir likdavo tik mano lekste su atsalusiu maistu ir as, vis dar parimusi prie stalo, tada "paleisdavo", kad galetu baigti tvarkytis.
Todel labai suprantu vaikus, kurie nenori valgyti....
dezele daili, grazus skilimas... Nematytas sprendimas viduje
QUOTE(bitutė @ 2011 02 27, 14:25)
naudojau Perfetto vienkomponentį ir dažus. Et nesinori dar pirktis kitokių kai šitų neišnaudojau. Dar pasibandysiu kur ant mėginio, bet jei nesigaus tai reiks pirktis kitus. Bet dabar jau žinosiu ką reikės pirktis Patiko man vienkomponentis kai is po apačios tamsesni dažai išlenda
Prieš tepant siūlyčiau viršutinius baltus dažus nedidelį kiekį labai nedaug praskiesti vandeniu, nes Perfetto būna kiek tirštoki kad suskaldytų vienkomponentį
Gomerta, tiksliai ta pati servetėlė. Gal tikrai su visais šiais žiedais pagreitinsim šiltesnius orus
Dėkui kam patiko
Dėkui kam patiko