Jennifer komodėlė labai graži
bus_ka mėlyna-balta patiko
rug_gele komplektukas linksmas labai
Kita mama visi darbeliai labai ryškūs ir linksmi
Kleja_ arbatinė patiko
kleja, liuks... Labai grazu ir dailu
del fono sutinku su Sobieska. Dingsta daikto grozis ir tas fonas bais blasko ...
Noriu paklausti, ant dezutes prie geles matau kazkokius motyvus violetines spalvos (kaip vandens zenklus).. Cia servetele tokia, piesinys po apacia ar kas ten?
del fono sutinku su Sobieska. Dingsta daikto grozis ir tas fonas bais blasko ...
Noriu paklausti, ant dezutes prie geles matau kazkokius motyvus violetines spalvos (kaip vandens zenklus).. Cia servetele tokia, piesinys po apacia ar kas ten?
bitutė pirmasis darbelis labiausiai patiko
Kleja_, labai dailūs darbeliai, violetinė dėželė ir apačioje graži bei suderinta, tik galėtum daugiau nuotraukyčių įmesti iš visų pusių ir vidų parodyti
rosebud1, ačiū už pastebėjimą
rosebud1, ačiū už pastebėjimą
Ačiū labai už pagyras, net žandai užkaito
bus_ka tas spalvas tai taip, būtinai reikia užtaisyti. Anksčiau nesugalvojau kaip tai padaryti, nes kraštai servetelinės smarkokai aptrinti, bet dabar sugalvojau kad bandysiu su labai skiestas dažais ir po nedaug labai teplioti ir su pamaišytais nelygiai pašešeliuoti, kad spalva pereitų gražiau. ale kad jau daug kitų darbų esu pradėjusi vienu metu daryti, netelpa galvoje visi norai
Kita_mama kokie dailūs darbeliai O tie lopai tai super man, net nepagalvojau iš pradžių kad ten užlopyta kas nors Žiūriu betaisant galima dar ir gražiau padaryti
Kleja dailučiai darbeliai. Norėčiau su tokiais ir savo namus pasipuošti
Aš irgi apsisaldinau nuo saldžių darbelių ir bepaišydama vakar medžiagas irgi ružavai pradėjau piešti Neatsimenu kada ružavą spalvą kur būčiau naudojusi
Na ir sudedu likusius savo darbelius.
Apyrankė ir žiedukas:
Žiedukas tai labai smagiai nešiojasi. Sakiau vasarai prisidarysiu visokių spalvų ir raštų
Lėkštė:
Paveiksliuką išsirinko mano vyresnėlis berniukas ir padėjo darbuotis
Knygos skirtukas su vaiko mylimu Kalėdų seneliu:
Arbatos dėžutė, bus dovana:
bus_ka tas spalvas tai taip, būtinai reikia užtaisyti. Anksčiau nesugalvojau kaip tai padaryti, nes kraštai servetelinės smarkokai aptrinti, bet dabar sugalvojau kad bandysiu su labai skiestas dažais ir po nedaug labai teplioti ir su pamaišytais nelygiai pašešeliuoti, kad spalva pereitų gražiau. ale kad jau daug kitų darbų esu pradėjusi vienu metu daryti, netelpa galvoje visi norai
Kita_mama kokie dailūs darbeliai O tie lopai tai super man, net nepagalvojau iš pradžių kad ten užlopyta kas nors Žiūriu betaisant galima dar ir gražiau padaryti
Kleja dailučiai darbeliai. Norėčiau su tokiais ir savo namus pasipuošti
Aš irgi apsisaldinau nuo saldžių darbelių ir bepaišydama vakar medžiagas irgi ružavai pradėjau piešti Neatsimenu kada ružavą spalvą kur būčiau naudojusi
Na ir sudedu likusius savo darbelius.
Apyrankė ir žiedukas:
Žiedukas tai labai smagiai nešiojasi. Sakiau vasarai prisidarysiu visokių spalvų ir raštų
Lėkštė:
Paveiksliuką išsirinko mano vyresnėlis berniukas ir padėjo darbuotis
Knygos skirtukas su vaiko mylimu Kalėdų seneliu:
Arbatos dėžutė, bus dovana:
bitute, dailus žiedelis ir apyrankė, vaikiška lėkštutė, knygos skirtukas. na bet dėžutė man Matosi, kad per storai teptas vienkomponentis, nes kraštai dažų atsiraitę, visa man ji per daug vienos spalvos, o viduje tie ornamentai mano akiai netinka. Bet svarbiausia tai sagtelė ir vyriukai užkliuvo, suprantu, kad tavo toks užmanymas buvo, juos paslėpti bendrame fone nudažius ta pačia spalva, bet ar nebuvo geriau sugalvoti kažką originalaus ar bent jau sagtelės paieškoti norimos spalvos, na pagaliau tada nupurkšti visa tai mašininiais sintetiniais dažais Na čia mano tokie pastebėjimai ir nuomonė
Ačiū labai Jennifer už komentarus
dėžutė tai man ir labai patinka ir kažko jaučiau kad trūksta, dar nelakavau net jos.
Ot kiek dar nežinau Nežinojau, kad tai užsiraitė kraštai vadinasi. Man kaip tik jie labai patiko, nes priminė kai medinės palanges vaikystėje dažydavau ir tuos užsiraičiusius dažus gramdydavau : ))))
Iš tikro tai rėikės nugramdyti tą visą paviršių. Nes nevienodai suskilinėjo. Spėju kad nevienodai suskilinėjo, nes kai kur dėžutės paviršius buvo nelygus, nors su švitriniu šveičiau, bet ten daugiau gal reikia šveisti arba gruntuoti... Ar gali būti kad dėl to jog per daug pasišiaušęs dėžutės paviršius blogai pasidengia priemone (šiuo atveju vienkomponente) ir tada nelygiai suskilinėjo?
Dėl vyriukų tai dėžutę tokią nupigintą pirkau ir dėmėti jie buvo, tai taip ir užslėpiau. Tai gera mintis, kad pakeisti galima. Reiks taip ir padaryti.
O dabar galvojau dėl vienspalviškumo...
Servetėlę ornamentinę gražiai tinkančią turiu, bet kažkaip nesinori jos dėti, įdomiau kažkaip užpaišyti. Ir kaip tyčia su ja jau mačiau darbely kitur, tai neįdomu kartoti. Kaspino rišti čia irgi nesinori, nelabai man tinka prie tokio suskilinėjusio ir petskelioto stiliaus, nors kitur gražiai būna atrodo...
Tai dabar sugalvojau gal bandysiu šešėliuoti dramblio kaulo dažus maišant su rudais šviesiais, šokoladiniais ir dar prie dramblio kaulo pridedant geltonos ir rudos spalvų... tik tada reikes skubėti petskelioti, kad suskiltų gražiai. Bet bus man proga papaišyti
Na garsiai čia galvoju...
Ačiū už pamokymus, taip ir pasimokinsiu ir gal kas gausis!
Dar sugalvojau kad vidų kad labiau tiktų apvedžiosiu ruda spalva. Tik teptuką reikės gerą gauti.
laukia daug darbelio...
dėžutė tai man ir labai patinka ir kažko jaučiau kad trūksta, dar nelakavau net jos.
Ot kiek dar nežinau Nežinojau, kad tai užsiraitė kraštai vadinasi. Man kaip tik jie labai patiko, nes priminė kai medinės palanges vaikystėje dažydavau ir tuos užsiraičiusius dažus gramdydavau : ))))
Iš tikro tai rėikės nugramdyti tą visą paviršių. Nes nevienodai suskilinėjo. Spėju kad nevienodai suskilinėjo, nes kai kur dėžutės paviršius buvo nelygus, nors su švitriniu šveičiau, bet ten daugiau gal reikia šveisti arba gruntuoti... Ar gali būti kad dėl to jog per daug pasišiaušęs dėžutės paviršius blogai pasidengia priemone (šiuo atveju vienkomponente) ir tada nelygiai suskilinėjo?
Dėl vyriukų tai dėžutę tokią nupigintą pirkau ir dėmėti jie buvo, tai taip ir užslėpiau. Tai gera mintis, kad pakeisti galima. Reiks taip ir padaryti.
O dabar galvojau dėl vienspalviškumo...
Servetėlę ornamentinę gražiai tinkančią turiu, bet kažkaip nesinori jos dėti, įdomiau kažkaip užpaišyti. Ir kaip tyčia su ja jau mačiau darbely kitur, tai neįdomu kartoti. Kaspino rišti čia irgi nesinori, nelabai man tinka prie tokio suskilinėjusio ir petskelioto stiliaus, nors kitur gražiai būna atrodo...
Tai dabar sugalvojau gal bandysiu šešėliuoti dramblio kaulo dažus maišant su rudais šviesiais, šokoladiniais ir dar prie dramblio kaulo pridedant geltonos ir rudos spalvų... tik tada reikes skubėti petskelioti, kad suskiltų gražiai. Bet bus man proga papaišyti
Na garsiai čia galvoju...
Ačiū už pamokymus, taip ir pasimokinsiu ir gal kas gausis!
Dar sugalvojau kad vidų kad labiau tiktų apvedžiosiu ruda spalva. Tik teptuką reikės gerą gauti.
laukia daug darbelio...
QUOTE(bitutė @ 2011 02 27, 13:09)
Ačiū labai Jennifer už komentarus
Tikrai nėra už ką, tiesiog sakau ką galvoju, nors nuomonės tikrai gali nesutapti, juk tai tavo kūryba
Pamąstymų daug, bet jei leisi patarti Visų pirma, turiu tokį įtarimą, kad vienkomponentis nekokybiškai atlieka savo darbą arba dažai viršutiniai per stiprūs ir jis jų nesuskaldo. Kažkodėl atrodo, kad naudoji arba perfeto arba iš senukų Ir jei jau dėsi vienkomponentį, manau nelabai pavyks pritapyti, gali gautis košė makalošė, bent jau man taip atrodo ir aš nerizikuočiau. Bet, tai tavo sprendimas
O aš iš savo patirties, tikrai nereklamuodama nieko, tiesiog norėdama sutaupyti kitų laiką bei finansus, labai rekomenduoju pirkti Hobby line vienkomponentį. Dar neradau analogo jam, supper visada suskaldo, tik gal kiek sunkiau tepasi, nes jo konsistencija tokia kaip medaus.
O kas dėl motyvo, gi gali rasti ir kitokių tinkančių servetėlių šiam motyvui, nebūtina naudoti kažką panašaus. Nors man kai patinka kieno nors darbelis, tai taip norisi pasidaryti tokį patį ir nerodyti Va nemažai Raseleb darbelių norėčiau nukopijuoti, jau ir leidimą gavau Žinoma, nesigaus taip pat, bet būna, kad pamatai taip nerealiai suderintus motyvus, kad geriau nebėra kur
atsiprašau, kad taip išsiplėčiau, čia gi darbelių rodymo tema, o aš įsipliurpiau
QUOTE(bitutė @ 2011 02 27, 12:20)
Lėkštė:
Labai patiko lėkštė: tokia šilta, žaisminga, "skani"
Is paskutiniu darbeliu patiko lekste..
Dezele siulyciau perdaryti...
Dezele siulyciau perdaryti...
Ačiukas Deverax, Whatever.
Čia mano vaikis prisidejo, gražius dalykus issirenka
Dėl dėžutės tai taip, jau nusiteikiau
Jennifer, aš čia jau irgi išsiplėčiau, bet dar truputį atsakysiu...
naudojau Perfetto vienkomponentį ir dažus. Et nesinori dar pirktis kitokių kai šitų neišnaudojau. Dar pasibandysiu kur ant mėginio, bet jei nesigaus tai reiks pirktis kitus. Bet dabar jau žinosiu ką reikės pirktis Patiko man vienkomponentis kai is po apačios tamsesni dažai išlenda
Del patepliojimo tai iš tiesų irgi lyg atsimenu kažkur skaičiau kad geriau neteplioti ant vienkomponenčio. reiks tada gal čia dvikomponentį naudoti arba kažką kitką sugalvoti... jau susimaišau, reiks laukti minčių
Del tų pačių motyvų naudojimo tai aš irgi vieną darbelį esu nusižiūrėjusi Bet ten jis pieštas, tai dar pirma pasimokinti smarkiai reikia...
Smagu, kad čia tiek daug gražių darbelių ir tiek daug gerų minčių merginos sugalvoja
Čia mano vaikis prisidejo, gražius dalykus issirenka
Dėl dėžutės tai taip, jau nusiteikiau
Jennifer, aš čia jau irgi išsiplėčiau, bet dar truputį atsakysiu...
naudojau Perfetto vienkomponentį ir dažus. Et nesinori dar pirktis kitokių kai šitų neišnaudojau. Dar pasibandysiu kur ant mėginio, bet jei nesigaus tai reiks pirktis kitus. Bet dabar jau žinosiu ką reikės pirktis Patiko man vienkomponentis kai is po apačios tamsesni dažai išlenda
Del patepliojimo tai iš tiesų irgi lyg atsimenu kažkur skaičiau kad geriau neteplioti ant vienkomponenčio. reiks tada gal čia dvikomponentį naudoti arba kažką kitką sugalvoti... jau susimaišau, reiks laukti minčių
Del tų pačių motyvų naudojimo tai aš irgi vieną darbelį esu nusižiūrėjusi Bet ten jis pieštas, tai dar pirma pasimokinti smarkiai reikia...
Smagu, kad čia tiek daug gražių darbelių ir tiek daug gerų minčių merginos sugalvoja
QUOTE(bitutė @ 2011 02 27, 14:25)
Prastas derinys. Dažai perfetto stiproki ir sunkiai pasiduodantys skilinėjimui, o vienkomponentis silpnas aplamai