Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(sobieska @ 2011 01 20, 19:36)
Aciu , kam patiko mano konvalijos 4u.gif

user posted image

bliamba, nu provanso stiliaus namams -tobula 4u.gif labai gražu. paprasta, bet pritaikius-tobula.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Priklausoma: 21 sausio 2011 - 22:08
QUOTE(baltė @ 2011 01 21, 19:31)
sobieskos rinkinys tiesiog nuostabus, man labai jis prie dūšios,

o, pasirodo yra kam patinka...aciu balte...man taip pat TOKIE autentiski dalykeliai labai artimi sielai, bus daugiau tokiu kompoziciju is sios serijos, bet sioj temoj neviesinsiu, todel su malonumu taves lauksiu sveciuosna, o tuo tarpu "grozekimes" ale sendintais darbais, kurie blizga kaip... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 21, 23:07)
bliamba, nu provanso stiliaus namams -tobula  4u.gif labai gražu. paprasta, bet pritaikius-tobula.

Aciu...butent tik PRITAIKIUS...todel ir cia norejau siek tiek tos dvasios inest, bet...likau nesuprasta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 21 sausio 2011 - 22:11
QUOTE(sobieska @ 2011 01 21, 22:12)
o, pasirodo yra kam patinka...aciu balte...man taip pat TOKIE autentiski dalykeliai labai artimi sielai, bus daugiau tokiu kompoziciju is sios serijos, bet sioj temoj neviesinsiu, todel su malonumu taves lauksiu sveciuosna, o tuo tarpu "grozekimes" ale sendintais darbais, kurie blizga kaip... biggrin.gif
Papildyta:

Aciu...butent tik PRITAIKIUS...todel ir cia norejau siek tiek tos dvasios inest, bet...likau nesuprasta rolleyes.gif

Nešk nešk ir rodyk, juk reikia ir naujo vėjo įpūsti mirksiukas.gif Likai tikrai suprasta thumbup.gif
Atsakyti
vilma.j, darbas tikrai ne veltui 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2011 01 21, 23:12)

šitokių dalykų tai nesuprantu, atvirai pasakius blush2.gif toks jausmas, kad nelabai gali pasakyti ką iš ties galvoji ir turi arba išvis tylėti arba rašyti tik, kad gražu, pasaka, patiko, fantastiška blush2.gif O jei pasakai ką nelabai malonaus, tai turi po to jaustis kaltas, kad prasižiojai ir kažką nūliūdinai, "įžeidei"....
Na pasisakė keli žmogeliukai, kad jiems ne prie širdies, bet gi buvo ir tokių, kuriems patiko, taigi čia labai individualus dalykas mirksiukas.gif o sakyti apie tai, kad likot nesuprasta g.gif manau nevertėtų smile.gif visada gražu pažiūrėti į gražias nuotrakas, gražias kompozicijas 4u.gif ir pagirų sulaukiate tikrai daugiau nei neigiamų postų smile.gif tad prašom nešt bet kokią dvasią 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 21 sausio 2011 - 22:48
Seniai besivaidenau pas Jus ax.gif
Kiek pridarėt gražių daiktų.
Manau, kad šabi technika tinka šioj temoj ir dar kaip... Visose dekupažo knygose ji minima ir aprašoma... Aišku jei nemoki, ar nepatinka tas būdas- kitas reikalas mirksiukas.gif
Sobieska- sutinku su Priklausoma- provansui thumbup.gif
Ir stalo dekoravimo elementai su pakalnutėm labai pagyvins jį
Džiugos dėžutė puiki
Knygų skirtukai- nemoku apsakyt thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2011 01 21, 23:18)
Nešk nešk ir rodyk, juk reikia ir naujo vėjo įpūsti  mirksiukas.gif Likai tikrai suprasta  thumbup.gif

pioneer.gif ok.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 21, 23:47)

supranti monikute dedama kompozicijas, as`maziausiai laukiu ju kritikos, nes tikrai skonis individualus dalykas, tikrai buciau linkusi priimti patinka-nepatinka, jei tai liestu mano ranku darba, atlikimo technika t.y remelius, zvakide..pasakytum, "koki velnia ten pridirbai, kam sugadinai,, ir t.t. va tada butu dusiai ramiau, laukiau teisingu pastabu ir kritikos nes Schabi technikas man dar pilnai neperprasta, buciau net dekinga, jei kas pamokytu, pastabeliu duotu, o dabar ....juoda-balta...nu neargumentuotas pasisakymas 4u.gif ...manes tai neizeide, tik paprasciausiai galvojau , kad likau nesuprasta, nors norejau idomiau , o ir pacias kompozicijas sudarinet manau irgi reikia siokio tokio skonio, laiko, pastangu rolleyes.gif ...Manau mes issiaiskinom tarpusavy, kas ir kaip mirksiukas.gif
QUOTE(mildute6 @ 2011 01 22, 08:44)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2011 01 21, 20:47)
Senos lemputes prikeltos naujam gyvenimui,jusu mergaites teismui,kaip

Ta juoda graži labai thumbup.gif
Atsakyti
Dekui mergaites 4u.gif
Atsakyti
Baltė, ačiu už gerą žodį mano darbui 4u.gif
Atsakyti
rodausi ir as su savo pirmu didesniu darbeliu smile.gif nemazai jame broko,bet be juk is klaidu ir mokomes smile.gif

http://picasaweb.goo...007593495628258
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2011 01 21, 19:47)
Senos lemputes prikeltos naujam gyvenimui,jusu mergaites teismui,kaip jums

Kad jau klausi, tai pasakysiu, ką galvoju ax.gif Visų pirma, pirmojo šviestuvo nevykusi nuotrauka - per blizgesį nesimato gėlių motyvo. Kompozicija irgi šiaip sau (blynas, kurio kraštai negražai išplėšyti, o šviestuvui reikia precizikos, smulkesnių raštų, nes viskas matosi, kai įjungi šviesą). Taip pat jo pagrindo (stovo) nereikėjo, mano manymu, dekoruoti. Būtų pakakę tik perdažymo.
Antrasis šviestuvas labiau pavykęs (nors nesu baroko elementų gerbėja), tik matosi servetėlės išplėšymas, motyvo vidus tamsesnis, nei išorė (fonas). Pasirinkus tokį motyvą, dažnai reikia (šiuo atveju baltai) perpiešti, kad nebūtų tų papilkėjimų (aš pati turbūt net nedaryčiau tokio darbo, nes sudėtinga dailiai pertapyti smulkius raštelius - t.y. tenka pasistengti norint, kad gražiai atrodytų).
Abu darbeliai mano akiai nepakankamai tvarkingi, bet tikrai nėra negražūs. Nežinau, kaip šviestuvai atrodė prieš "renovaciją", bet spėju, kad vaizdas buvo blogesnis.
Kad jau tiek išsakiau, tai paminėsiu ir kas man patiko juose - pasirinktos spalvos ir tai, jog dailiai priklijuoti nėriniai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 01 21, 18:31)
Noriu pagirti auksinės veidrodukus, ypač patiko inkilai (myliu šią servetukę) ir sūpynės. Na, jie man tokie švelnūs.

ačiū, Balte ax.gif
Atsakyti