QUOTE(vilma.j @ 2011 01 21, 19:47)
Senos lemputes prikeltos naujam gyvenimui,jusu mergaites teismui,kaip jums
Kad jau klausi, tai pasakysiu, ką galvoju
Visų pirma, pirmojo šviestuvo nevykusi nuotrauka - per blizgesį nesimato gėlių motyvo. Kompozicija irgi šiaip sau (blynas, kurio kraštai negražai išplėšyti, o šviestuvui reikia precizikos, smulkesnių raštų, nes viskas matosi, kai įjungi šviesą). Taip pat jo pagrindo (stovo) nereikėjo, mano manymu, dekoruoti. Būtų pakakę tik perdažymo.
Antrasis šviestuvas labiau pavykęs (nors nesu baroko elementų gerbėja), tik matosi servetėlės išplėšymas, motyvo vidus tamsesnis, nei išorė (fonas). Pasirinkus tokį motyvą, dažnai reikia (šiuo atveju baltai) perpiešti, kad nebūtų tų papilkėjimų (aš pati turbūt net nedaryčiau tokio darbo, nes sudėtinga dailiai pertapyti smulkius raštelius - t.y. tenka pasistengti norint, kad gražiai atrodytų).
Abu darbeliai mano akiai nepakankamai tvarkingi, bet tikrai nėra negražūs. Nežinau, kaip šviestuvai atrodė prieš "renovaciją", bet spėju, kad vaizdas buvo blogesnis.
Kad jau tiek išsakiau, tai paminėsiu ir kas man patiko juose - pasirinktos spalvos ir tai, jog dailiai priklijuoti nėriniai.