Grįžau iš atostogų, smagiai pailsėjau ir noriu parodyti porą smulkmenėlių, padarytų prieš išvažiuojant.
Paryžietės lentutė
Ir nedidukas butelys naminiam vynui prie interjero
Mėlyna-balta
Kiek daug visokių grožybių pridarėt Po balioną visoms!
Jau melyna-balta koks grozis Pritruko zodziu...
Na, jau darbeliu grazumas ir gausumas, visoms po
QUOTE(Raseleb @ 2011 02 24, 13:27)
O šiaip jei rimtai, nieko ypatingo nedarau, nesu kažkokia "profė", tikrai labai daug ko nežinau, bet jau ką žinau ir esu išbandžiusi visada pasidalinu patirtimi jei kas klausia, ir nematau reikalo kodėl neturėčiau taip daryti.
O aš tau skiriu nes tikrai esi šaunus žmogus, visada patarsi, pasidalinsi informacija, kad daugiau tokių žmonių būtų, ypač šioje temoje.
bus_ka, nu jau paryžietės lentelė kokia "modna" o balta mėlyna pasakiška
rug_gele, tikiu, kad realybėje labai gražiai atrodo
rug_gele, tikiu, kad realybėje labai gražiai atrodo
Bus Ka, Liuks balta-melyna
lentele irgi faina... Man ta servetele taskuoka labai smagi (pati turiu pakeli, kaip tik bandau pritaikyt)
lentele irgi faina... Man ta servetele taskuoka labai smagi (pati turiu pakeli, kaip tik bandau pritaikyt)
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 25, 18:16)
Jei tuos gedulingus kaspinus nuimtum (nu, kad nelyginti tai... ) gal ir nieko žiūrėtūsi, nors viduriukas lyginus su kraštais tai kaip ir perdaug sterilus:vieno kito dryžio (trinties) prašosi dėl natūralumo
bus_ka man lentutė ...tokia stilinga
QUOTE(sobieska @ 2011 02 25, 19:04)
Jei tuos gedulingus kaspinus nuimtum (nu, kad nelyginti tai... ) gal ir nieko žiūrėtūsi, nors viduriukas lyginus su kraštais tai kaip ir perdaug sterilus:vieno kito dryžio (trinties) prašosi dėl natūralumo
nenuimsiu Man jie patinka. Beje, cia apdegintais krastais atlasas, ne kaspinas, todel neturi ir negali buti islygintas. Jis nuo apdeginimo yra patemptas
Aciu uz nuomone
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 25, 19:19)
nenuimsiu Man jie patinka. Beje, cia apdegintais krastais atlasas, ne kaspinas, todel neturi ir negali buti islygintas. Jis nuo apdeginimo yra patemptas
Bet aciu uz nuomone
Bet aciu uz nuomone
Tada apdegink kitos spalvos kaspinuką, gal naturoj ir nieko, bet nuotraukoj jis pjaunasi spalvomis, bent aš tai taip daryčiau
QUOTE(sobieska @ 2011 02 25, 19:21)
Tada apdegink kitos spalvos kaspinuką, gal naturoj ir nieko, bet nuotraukoj jis pjaunasi spalvomis, bent aš tai taip daryčiau
turiu smelio spalvos atlaso gabala... Pabandysiu ....