Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Grįžau iš atostogų, smagiai pailsėjau ir noriu parodyti porą smulkmenėlių, padarytų prieš išvažiuojant.

Paryžietės lentutė

user posted image

Ir nedidukas butelys naminiam vynui prie interjero

Mėlyna-balta

user posted image

Kiek daug visokių grožybių pridarėt bigsmile.gif Po balioną visoms! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau melyna-balta koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Pritruko zodziu...
Atsakyti
DZIUGA grazi skrynele thumbup.gif
JENIFER komodele thumbup.gif miela
Papildyta:
as seniai besirodziau, bet nereiskia, kad nieko nedirbu mirksiukas.gif rodausi su komplektuku mergytei.(tik spalvu visai neatkuria fotikas neryskios cia jos visai,naturaliai tikrai ryskesnes).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 24 vasario 2011 - 18:30
Na, jau darbeliu grazumas ir gausumas, visoms po 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2011 02 24, 13:27)
O šiaip jei rimtai, nieko ypatingo nedarau, nesu kažkokia "profė", tikrai labai daug ko nežinau, bet jau ką žinau ir esu išbandžiusi visada pasidalinu patirtimi jei kas klausia, ir nematau reikalo kodėl neturėčiau taip daryti.

O aš tau skiriu 4u.gif nes tikrai esi šaunus žmogus, visada patarsi, pasidalinsi informacija, kad daugiau tokių žmonių būtų, ypač šioje temoje.
Atsakyti
bus_ka, nu jau paryžietės lentelė kokia "modna" thumbup.gif o balta mėlyna pasakiška wub.gif

rug_gele, tikiu, kad realybėje labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Bus Ka, Liuks balta-melyna 4u.gif 4u.gif
lentele irgi faina... Man ta servetele taskuoka labai smagi (pati turiu pakeli, kaip tik bandau pritaikyt) lotuliukas.gif
Atsakyti
Deze kazkam..minkstam ir jaukiam sudeti smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 25, 18:16)
Deze kazkam..minkstam ir jaukiam sudeti smile.gif

Jei tuos gedulingus kaspinus nuimtum (nu, kad nelyginti tai... smile.gif) gal ir nieko žiūrėtūsi, nors viduriukas lyginus su kraštais tai kaip ir perdaug sterilus:vieno kito dryžio (trinties) prašosi dėl natūralumo rolleyes.gif

bus_ka man lentutė wub.gif ...tokia stilinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 25 vasario 2011 - 18:07
QUOTE(sobieska @ 2011 02 25, 19:04)
Jei tuos gedulingus kaspinus nuimtum  (nu, kad nelyginti tai... smile.gif) gal ir nieko žiūrėtūsi, nors viduriukas lyginus su kraštais tai kaip ir perdaug sterilus:vieno kito dryžio (trinties) prašosi dėl natūralumo rolleyes.gif

bus_ka man lentutė wub.gif ...tokia stilinga

nenuimsiu tongue.gif Man jie patinka. Beje, cia apdegintais krastais atlasas, ne kaspinas, todel neturi ir negali buti islygintas. Jis nuo apdeginimo yra patemptas mirksiukas.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 25 vasario 2011 - 18:21
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 25, 19:19)
nenuimsiu tongue.gif Man jie patinka. Beje, cia apdegintais krastais atlasas, ne kaspinas, todel neturi ir negali buti islygintas. Jis nuo apdeginimo yra patemptas  mirksiukas.gif

Bet aciu uz nuomone  4u.gif

Tada apdegink kitos spalvos kaspinuką, gal naturoj ir nieko, bet nuotraukoj jis pjaunasi spalvomis, bent aš tai taip daryčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 02 25, 19:21)
Tada apdegink kitos spalvos kaspinuką, gal naturoj ir nieko, bet nuotraukoj jis pjaunasi spalvomis, bent aš tai taip daryčiau rolleyes.gif

turiu smelio spalvos atlaso gabala... Pabandysiu ....
Atsakyti