Džiuga+, dėžutė nuostabaus grožio tik man nepatinka į visas puses einantis tekstas be jo man būtų idealu o arbatinukas superinis
Pasirodau su savo krikštadėže
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 24, 10:32)
Džiuga+, dėžutė nuostabaus grožio tik man nepatinka į visas puses einantis tekstas be jo man būtų idealu o arbatinukas superinis
Tai ten toks motyvas jau padarytas ne tam uz ji pinigus mokejau, kad uzdazyti.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 24, 12:12)
Džiuga, laaabai gražus padėklas.
Krikšto dėžės vidus išklotas medžiaga ar ne? Man patinka tik išklotas vidus...Nors anksčiau dažydavau.
Krikšto dėžės vidus išklotas medžiaga ar ne? Man patinka tik išklotas vidus...Nors anksčiau dažydavau.
Ne ten beicuota raudonmedziu ir lakuota. Juk ir drugeliu uzspausta yra Man reikejo kad deze butu kaip senovine, is arti ziurint ji tokia grynai ir atrodo, o ir dydis jos griozdiskas.
Dekui, dziuga, kad pasidalinai info, kaip darei arbatinuka..
Kodel naivu? Negi gaila? Sito tai niekaip nesuprantu.... Vistiek taip pat niekas nepadarys...
Man kaip tik malonu pasidalinti kuom nors, kas nauja, atrasta, kitiems nezinoma ar dar negirdeta (nebutinai apie dekupaza, apskritai gyvenime)....
Bet matyt, kad zmones skirtingi ..... vienas pades gesinti kamyno namo, o kitas nemaciom dar zibalo uzpils
Liudna, del tokio poziurio....
QUOTE(sobieska @ 2011 02 23, 23:08)
Džiuga, be žodžių... , nes...jų kaip ir nėra
Naivu būtų tikėtis, kad išsiduosi kokias priemones naudojai apdorodama arbatinuką...ir visai suprantama: laiko sąnaudos, bandymai,ieškojimai, bet gal
Naivu būtų tikėtis, kad išsiduosi kokias priemones naudojai apdorodama arbatinuką...ir visai suprantama: laiko sąnaudos, bandymai,ieškojimai, bet gal
Kodel naivu? Negi gaila? Sito tai niekaip nesuprantu.... Vistiek taip pat niekas nepadarys...
Man kaip tik malonu pasidalinti kuom nors, kas nauja, atrasta, kitiems nezinoma ar dar negirdeta (nebutinai apie dekupaza, apskritai gyvenime)....
Bet matyt, kad zmones skirtingi ..... vienas pades gesinti kamyno namo, o kitas nemaciom dar zibalo uzpils
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 24, 13:08)
O mano kely pasitaike tokiu ir net su savo argumentais, kad pasijutau, jog noriu iskvosti valstybinę paslaptį. Užtatai dabar laaaabai mažai klausinėju, nebent labai,labai būtų smalsu ir man nauja
Perkračiau per save ir atradau, kad ir pati nesu šventa ir labai atvira...vieną paslaptėlę turiu ir jos niekam nesu atskleidusi...fu kokia aš bjauri , bet tik vieną Raseleb atsimeni pradžių pradžią...tikrai niekam nesakiau
Džiuga, jau koks tikroviškas dulkių apsupty žirgų rodeo
Džiuga, visi darbai labai grazus
QUOTE(sobieska @ 2011 02 24, 13:20)
O mano kely pasitaike tokiu ir net su savo argumentais, kad pasijutau, jog noriu iskvosti valstybinę paslaptį. Užtatai dabar laaaabai mažai klausinėju, nebent labai,labai būtų smalsu ir man nauja
Perkračiau per save ir atradau, kad ir pati nesu šventa ir labai atvira...vieną paslaptėlę turiu ir jos niekam nesu atskleidusi...fu kokia aš bjauri , bet tik vieną Raseleb atsimeni pradžių pradžią...tikrai niekam nesakiau
Aciu, nemegstu as nei sveikintis nei dekoti. Tai nepykit nu bet kartais galiu brukstelt aciu.
O del nedasakymo tai norma, as ir ne viska sakau, is esmes nemegstu kopiju nuo a iki z, o tokiu variantu buvo jau mano patirti As tiesiog pykstu, kai zmogus nevysto pats nieko daugiau, jei mokindamasis pakopijuoja nieko, nu bet jei tik tuom viskas ir uzsibaigia - liudna.
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 24, 12:08)
QUOTE(sobieska @ 2011 02 24, 12:20)
Raseleb[/b] atsimeni pradžių pradžią...tikrai niekam nesakiau
Oi Sobieska, buvau jau pamiršusi o dabar priminei
O šiaip jei rimtai, nieko ypatingo nedarau, nesu kažkokia "profė", tikrai labai daug ko nežinau, bet jau ką žinau ir esu išbandžiusi visada pasidalinu patirtimi jei kas klausia, ir nematau reikalo kodėl neturėčiau taip daryti. Jei kiekviena nieko nesakysime, tai iš kur tada mokintis O jei merginos būtų atviresnės, žodelis iš vienos, žodelis iš kitos, va ir visai kitas darbas, būtų noras bandymams, eksperimentams.
Čia tik mano nuomonė
Merginos nuostabūs visų darbeliai, Jūs šaunuolės visos gaudykite po
QUOTE(Raseleb @ 2011 02 24, 14:27)
nu bjauri buvau...ir esu... net truputuka gėda, bet tikrai niekam nesu to sakiusi, nors klausiančiu buvo nemazai.
Man klausinėt ūpą buvo numušęs vienas pasiūlymas "ateik i kursus-suzinosi" .... gerai, kad nors nepasiuntė, o pakvietė
QUOTE(Raseleb @ 2011 02 24, 14:27)
Oi Sobieska, buvau jau pamiršusi o dabar priminei
O šiaip jei rimtai, nieko ypatingo nedarau, nesu kažkokia "profė", tikrai labai daug ko nežinau, bet jau ką žinau ir esu išbandžiusi visada pasidalinu patirtimi jei kas klausia, ir nematau reikalo kodėl neturėčiau taip daryti. Jei kiekviena nieko nesakysime, tai iš kur tada mokintis O jei merginos būtų atviresnės, žodelis iš vienos, žodelis iš kitos, va ir visai kitas darbas, būtų noras bandymams, eksperimentams.
Čia tik mano nuomonė
Čia tik mano nuomonė
Pritariu.. Vien zinoti technologija negana. Reikia ir fantazijos, ir kruopstumo ir dar daugelio dalyku, kad darbelis gautusi grazus.. Gal cia iskreipta konkurencijos baime...
Bet labai tikiuosi, kad tokiu "nesakanciu" yra maziau, nei pasidalinanciu patirtim
Nusprendžiau pasirodyti ir aš. Komodėlė "Aguonų glėbyje"