"Paslaptis"
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 02 23, 16:24)
NU CIA TAI NEREALIA GRAZU SUPER!!! NET NEZINAU NEI KA PASAKYTI
Dabar net savo pirmaji darba geda ideti parodyti....
DZIUGA, kruopstus, dailus darbelis
Be strukturines pastos ar kas ten desiniajame kampe, mano akims labiau patiktu Bet cia skonio reikalas....
Be strukturines pastos ar kas ten desiniajame kampe, mano akims labiau patiktu Bet cia skonio reikalas....
Cia kai kas labai lauke rezultato
Tad pasirodau - keraminis arbatinukas, sendintas, trukes kaip glazura
Papildyta:
Tas motyvas man primena freska, todel norejosi kazko primenancio siena, arkos rasta ir t.t.
Tad pasirodau - keraminis arbatinukas, sendintas, trukes kaip glazura
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 23, 19:21)
DZIUGA, kruopstus, dailus darbelis
Tas motyvas man primena freska, todel norejosi kazko primenancio siena, arkos rasta ir t.t.
Džiuga+, kaip visada, stulbinantys, išskirtiniai ir labai meniški darbai
O arbatinuką kuo sendinai ir kaip jį "užrakinai", kad tiktų naudojimui? Ar jis bus tik dekoras?
O arbatinuką kuo sendinai ir kaip jį "užrakinai", kad tiktų naudojimui? Ar jis bus tik dekoras?
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 02 23, 21:12)
Cia kai kas labai lauke rezultato
O arbatinukas tai be priekaistu... Labai labai fainas
Grazus, skoningas ir labai jaukus . Net arbata tokiam skanesne bus
Gal gali papasakoti, kaip darei?
QUOTE(gretusiu @ 2011 02 22, 12:51)
VALIO
Ir as pirma karta... seseliavau? piesiau?... Na nors viena komplimenta, prasau
Ir as pirma karta... seseliavau? piesiau?... Na nors viena komplimenta, prasau
Gražu, dailu , aš tik visai nebūčiau sendinus, o jei jau sendinta, tai tada kaip ir sobieska sakė, dangtelio šonelius pratęsčiau.
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 23, 16:42)
Turiu kažko panašaus su meškiais deko popieriaus ir ryžinio. Tik ryžinio nebedaug likę, o deko popieriaus atriekti galėčiau
Nors būtent šito parodyto esu mačius TotoDeco pirkti.
Džiuga+, nuo kėdės nuvirst galima, arbatinukas fantastiškas , visi pastarieji darbai labai skoningi
QUOTE(baltė @ 2011 02 23, 22:24)
Turiu kažko panašaus su meškiais deko popieriaus ir ryžinio. Tik ryžinio nebedaug likę, o deko popieriaus atriekti galėčiau
Aš pati esu pirkus TotoDeco bet dabar ten lyg nėra Bandysiu dar 6dienį gal iki ten nusigaut,jei nebus,tada kreipsiuos
Džiuga, be žodžių... , nes...jų kaip ir nėra
Naivu būtų tikėtis, kad išsiduosi kokias priemones naudojai apdorodama arbatinuką...ir visai suprantama: laiko sąnaudos, bandymai,ieškojimai, bet gal
Naivu būtų tikėtis, kad išsiduosi kokias priemones naudojai apdorodama arbatinuką...ir visai suprantama: laiko sąnaudos, bandymai,ieškojimai, bet gal
Dziuga, arbatinukas pasakiskas, tokiu jaukumu dvelkia prisidesiu prie klausimu- o ji bus galima naudot pagal paskirti, t.y. su karstu vandeniu?
QUOTE(auksine @ 2011 02 24, 09:31)
Dziuga, arbatinukas pasakiskas, tokiu jaukumu dvelkia prisidesiu prie klausimu- o ji bus galima naudot pagal paskirti, t.y. su karstu vandeniu?
Galima, jau stovejo 10 min su karstu vandeniu, nieko. Bet as ji dar patyrinesiu... gal dar syki veliau uzlakuosiu, o gal nupurksiu... bet kazkodel norisi man blizgaus.
Kvapo neskleidzia pripildzius, nelimpa. Kazkoks lyg pojutis yra, bet gal kad slidus ir karstas, nu sakau, dar syki ziuresiu, bet atvesus vel lyg niekur nieko.
Lakuota 4 kart Johnstons smirdaliumi kuris ilgai dziusta alkoholinis lakas. Tada itrukimams tepiau arabiskos gumos tikraji sluoksni, kuris suskaldo. Gana greit isdziuvo skilo.Norejosi gal placiau kad skiltu bet taip labai is arti tikroviskai atrodo. Ir vel daug lakuota tuo paciu laku tik as laukiau kol nurims tas sendintojas. Per sluoksnius trukis neperejo, bet sakau dar palauksiu.
Cia vaizdelis man labai grazus