Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(Whatever? @ 2011 02 22, 09:19)
gelynai ispudingi bigsmile.gif Kokios rozes tikros wub.gif  Ir kaip tu viska speji g.gif

ačiū 4u.gif
Kai užsiimi mėgstama veikla, tai kažkaip ir nepastebi, kaip tas darbas nudirbamas. rolleyes.gif
Atsakyti
nobleee, koks mielas rėmelis wub.gif

sobieska, daili dėželė thumbup.gif o čia tie patamsėjimai raštuose murzinimo ar trynimo rezultatas?
Atsakyti
VALIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir as pirma karta... seseliavau? piesiau?... Na nors viena komplimenta, prasau blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2011 02 22, 13:51)
VALIO thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir as pirma karta... seseliavau? piesiau?... Na nors viena komplimenta, prasau  blush2.gif

Imk 4u.gif Dailiai nupiesta 4u.gif
Bet viduje tas geltonas perskyrimas, tai truputi is kitos operos ax.gif Kaip is kitos dezutes pasiskolinta ir ideta.. ax.gif Manau, kad butu graziau, jei tiesiog butum nudazius violetine spalva 4u.gif

Visumoj daili dezute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 22 vasario 2011 - 13:11
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 22, 13:11)
Imk  4u.gif  Dailiai nupiesta  4u.gif
Bet viduje tas geltonas perskyrimas, tai truputi is kitos operos ax.gif Kaip is kitos dezutes pasiskolinta ir ideta.. ax.gif  Manau, kad butu graziau, jei tiesiog butum nudazius violetine spalva  4u.gif

Visumoj daili dezute  4u.gif

Aciu 4u.gif Matau as pati tas pertvareles... Pirminiam sumanyme dezeles seimininkei baisiai reikejo auksiniu ornamentu. Ir forma jie priderinti prie geles ziedo. Ziuriu as i juos dabar ir nervas ima... Man irgi vienintele mintis kad jie turetu buti violetiniai smile.gif Reikia perdaryt musiet?... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 22 vasario 2011 - 13:14

gretusiu, kokios nuostabios spalvos wub.gif
Atsakyti
gretusiu, man fantastiškai graži dėžutė, viršus man asmeniškai tiesiog tobulas. Labai labai, dėl vidaus sutinku su Whatever? ir su tavo pamąstymais wink.gif
Atsakyti
gretusiu...labai gražiai paplaukęs irisiukas, spalvų gama wub.gif ...aš gal būčiau ir dangtelio šonelius sendinimu pratęsusi (čia taip garsiai pamąsčiau) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 vasario 2011 - 13:37
knygu skirtukai ,skirti vaiku namams
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man sobieskos gražus paskutinis darbas, ir kaip visada gražus ir apgalvotas pateikimas 4u.gif
Gretusiu gražiai kaip nupiešta. Ten visa gėlė išpiešta? Super tada 4u.gif
O knygų skirtukai tai labai gražus. Tokie tvarkingi ir visi su savo stiliumi. Ir įdomios grandinėlės. Labai man jie 4u.gif
čia net visų gražių darbų ir nepaminėsi... smile.gif
Atsakyti
gretusiu graži dėžutė thumbup.gif
ADREV gražūs knygų skirtukai thumbup.gif
nobleee gražūs jūsų darbeliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 22 vasario 2011 - 22:18
*monikute*, rosebud1 aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti