Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms, vis stebiu stebiu, bet pritrūkstu laiko ar tiesiog patingiu parašyti blush2.gif
Man labai patiko idėja kvepalų dėžutės, net pati buvau susigundžiusi ja pasinaudoti, tačiau dėžė, savo gabaritais nelabai įsipaišytų į mano vonią, tad atsisakiau šios labai šaunios idėjos. ax.gif
Vazonas man labai labai patiko ir šepetukas taip pat 4u.gif
Patiko vaikiškas rėmelis, gražūs motyvai, tačiau man nelabai, kad motyvai perima fono spalvą ir pageltonuoja, bet tai tik mano nuomonė ax.gif
sobieska, daili paskutinė miniatiūra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 21 vasario 2011 - 18:22
QUOTE(sobieska @ 2011 02 21, 18:11)

Mielas daiktelis ir spalvos man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 21 vasario 2011 - 19:56
QUOTE(sobieska @ 2011 02 21, 19:11)

dezute tai grazi.. 4u.gif

Nu bet ta plastmasine roze, tai labai labai blogai... blink.gif blink.gif Toki piguma priduoda, kad uj.....
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 21, 22:08)

Nu bet ta plastmasine roze, tai labai labai blogai... blink.gif  blink.gif Toki piguma priduoda, kad uj.....

o cia jau turbut kur kas ziuri biggrin.gif as net nemaciau kad ji netikra tongue.gif nes akys i dezute buvo nukreiptos smile.gif
graziu darbeliu paskutiniu metu pametejot smile.gif saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 21, 21:08)

Nu bet ta plastmasine roze, tai labai labai blogai... blink.gif  blink.gif Toki piguma priduoda, kad uj.....

na del sito dalyko ir as pagalvojau kad ta pigi senu laiku dirbtine roze... labai nesiderina, ir iskarto prastina vaizda..
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 21, 22:08)

Už aukščiau parašytus tris žodelius ačiū 4u.gif

Gal sakau vaizdą kompensuosiu natūraliomis iš savo rūtų darželio smile.gif

Dėkui Jennifer 4u.gif
Dėkui NeLina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kleja_ @ 2011 02 22, 00:07)
na del sito dalyko ir as pagalvojau kad ta pigi senu laiku dirbtine roze... labai nesiderina, ir iskarto prastina vaizda..

Bet kaip rūpi paskaityti tą geltoną užrašiuką, kuris šiaip pagal nerašytas taisykles yra skirtas konkrečiam asmeniui biggrin.gif

Aš ir pati esu "senų laikų"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 21 vasario 2011 - 23:11
QUOTE(sobieska @ 2011 02 21, 23:10)

Bet kaip rūpi paskaityti tą geltoną užrašiuką, kuris šiaip pagal nerašytas taisykles yra skirtas konkrečiam asmeniui biggrin.gif

Aš ir pati esu "senų laikų"... lotuliukas.gif

forumas viesas, asmenines zinutes yra skirtos i AZ, taip kad komentuoti manau visi gali rolleyes.gif o cia dar tai yra kad nuomones sutapimas...
Atsakyti
QUOTE(Kleja_ @ 2011 02 22, 00:14)
forumas viesas, asmenines zinutes yra skirtos i AZ, taip kad komentuoti manau visi gali  rolleyes.gif o cia dar tai yra kad nuomones sutapimas...

Na, o dabar norėčiau nuomonę apie dėžutę išgirst iš patyrusio asmens 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 21 vasario 2011 - 23:18
QUOTE(sobieska @ 2011 02 21, 23:17)
Na, o dabar norėčiau nuomonę apie dėžutę išgirst iš patyrusio asmens 4u.gif

Na bet tikrai... Kiekviena karta tas pats - nors zodelis kritikos... Ir net technines, o ne "grazu - negrazu"...
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2011 02 22, 00:32)
Na bet tikrai... Kiekviena karta tas pats - nors zodelis kritikos... Ir net technines, o ne "grazu - negrazu"...

Dėkui už supratima 4u.gif ... tikrai norėčiau išgirst patarimų, kurių dėka galėčiau tobulėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 02 22, 00:10)
Už aukščiau parašytus tris žodelius ačiū 4u.gif

Gal sakau vaizdą kompensuosiu natūraliomis iš savo rūtų darželio  smile.gif

gelynai ispudingi bigsmile.gif Kokios rozes tikros wub.gif Ir kaip tu viska speji g.gif
Atsakyti