Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(Krisanta @ 2011 02 19, 13:12)
Mano pirmas blynas....
Kvepalų dėžutė.

Labai grazus dangtelio vidus... aplodismentai vyrui, taip tikroviskai nupiesusiam 4u.gif
O patirtis ateis su laiku mirksiukas.gif

Dar patiko vazonas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 19 vasario 2011 - 12:17
Labai mielas katinėlis. Ir baltas fonas , mano nuomone, ten tinka - visas dėmesys katinukui
Ir kvepalų dėžutė thumbup.gif . Gera idėja susidėti kvepalus į dėžutę
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 02 18, 17:58)

Iš visokių likučių... blush2.gif

Kokie kartu paprasti ir grazus papuosalai 4u.gif
Kaip tik galvojuosi ka cia sau ant kaklo pasidaryti... ax.gif
Atsakyti
vi.jpg[/img]
user posted image
[/quote]

Labai grazu thumbup.gif
Komplimentai vyrui smile.gif
Atsakyti
aciu TaGre 4u.gif

O kvepalu dezute idomiai sugalvota 4u.gif
Atsakyti
stai mano pirmas bandymas dekupazint remeli blush2.gif tik,kad nufotkint niekaip graziai nemoku,tikrovej visai kitaip atrodo ir spalvos ryskesnes verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 02 18, 16:29)
nieko as necituoju, o jei ne tycia paspaudziu ne ta klavisa blush2.gif tai nemanau , kad nusikaltau, daugelis cituoja kaip TomaM, Zuikute24, kodel joms nereiski priekaistu?Nesuprantu , ko cia ant manes vaziuoji ir , kad esu senbuve rasiau ne forume o dekupazo darbuose, net neperskaitai iki galo. tongue.gif
ir as nieko tycia nedarau, isaugau jau is vaikisko amziaus biggrin.gif

Cituoti postą tai galima, tik tame poste reikią (reikėtų) ištrinti nuotrauką - kaip ištrinti? Kompiuterio plytės pagalba pasižymi nuorodą, kuri prasideda img ir baigiasi /img.
Nenusikaltai, niekas nevažiuoja... Tiesiog, jei kurį laiką skaitai temą, tai jau turi ir "įsikirst" į sistemą. O kad kokia Toma ar Zuikutė tą daro, tai nepastebėjau, gal jos po vieną kartą tai padarė, o Tavo atveju kone kaskartą. Nepriimk taip asmeniškai, ne darbus kritikuoju juk 4u.gif
Atsakyti
Laabai patiko Whatever? taburete ir piestukine ax.gif . Nu super idejos 4u.gif .

Tokiu papuosalu kaip Sig ir as noreciau ax.gif 4u.gif .

Kristianija raina katyte labai thumbup.gif .

Nobleee man tai labai vaikiskas mielas darbelis 4u.gif .

O Sobieskos darbai tai nepakartojami thumbup.gif . As kiekviena karta jais zaviuosi ir vis griztu dar paziureti 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvazdikelis: 20 vasario 2011 - 16:57
nobleelabai grazus remelis 4u.gif
Atsakyti
Gvaizdikeli aciu 4u.gif
nobleee mielas remelis, savo pupai noriu jau seniai remeli padaryti, bet vis ideja neateina schmoll.gif
Atsakyti
Gražus katukas ir baltas fonas jo grožiui nepakenkė, sakyčiau net taip įdomiau...

Kvepalų dėžutės vidus nuostabus, visai būtų praktiška i jos dugną idėti minktą medžiagytę/barchatą, filcą...jaukiau būtų buteliukams smile.gif

Rėmelis vaikiškas...nu tikrai, kad vaikiškas

Gvazdikelis...ačiū už įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
aciu pastebejusioms mano remeli 4u.gif
Atsakyti