Grožių pridėta kaip visada
Lb patiko sobieskos ir Whatever? dekorai
Man tik vis toks klausimas iškyla, kad jei pvz. ADREV laikai save senbuve (pati taip parašei), bet cituoji nuotraukas, kas šioje temoje nepageidautina (jei negavai asmeninio įspėjimo iš moderatorės, tai nereiškia, jog galima)... Ar tyčia taip elgiesi, tipo neaiškins čia man niekas ką daryt? Nes pastoviai cituoji, net jei nesyk jau merginos apie tai rašė.
QUOTE(baltė @ 2011 02 18, 11:46)
Grožių pridėta kaip visada
Man tik vis toks klausimas iškyla, kad jei pvz. ADREV laikai save senbuve (pati taip parašei), bet cituoji nuotraukas, kas šioje temoje nepageidautina (jei negavai asmeninio įspėjimo iš moderatorės, tai nereiškia, jog galima)... Ar tyčia taip elgiesi, tipo neaiškins čia man niekas ką daryt? Nes pastoviai cituoji, net jei nesyk jau merginos apie tai rašė.
nieko as necituoju, o jei ne tycia paspaudziu ne ta klavisa tai nemanau , kad nusikaltau, daugelis cituoja kaip TomaM, Zuikute24, kodel joms nereiski priekaistu?Nesuprantu , ko cia ant manes vaziuoji ir , kad esu senbuve rasiau ne forume o dekupazo darbuose, net neperskaitai iki galo.
ir as nieko tycia nedarau, isaugau jau is vaikisko amziaus
vėl netyčia pasispaudė...
ne netycia, kad matytu savoklaustimo atsakyma
Iš visokių likučių...
[quote=ADREV,2011 02 18, 17:19]
Tai, kad jūsų postas iškart po klausimo, manot nepastebės?
Tai, kad jūsų postas iškart po klausimo, manot nepastebės?
QUOTE(sobieska @ 2011 02 15, 17:45)
Priekis gražus, o kokia kita pusė
^
Ačiū Šiek tiek pavėluotai, bet vis tiek pasirodom
Sorry, fotografė esu prasta. Jis visai taip neblizga, na, šiek tiek
Na, ir paskutinis paveiksliukas bei daugiau nebeteršiu eterio.
Sig papuosaliukai ir sepetyskruopstus ir grazus o as vis neprisiruosiu padekoruoti papuosaliuku
Balte...aciu smagu, kad patiko
Sig...o antra vazonėlio pusė man net priimtinesnė...ko slėpei
Sig...o antra vazonėlio pusė man net priimtinesnė...ko slėpei
Rainai katytei
Vis dar ieškau tinkamo landsyro (paveiksliuko) dėžutei, jei nerasiu, teks savo šunį lipdyti
Sobieskai ir Kristianijai - AČIŪ
Vis dar ieškau tinkamo landsyro (paveiksliuko) dėžutei, jei nerasiu, teks savo šunį lipdyti
Sobieskai ir Kristianijai - AČIŪ
Mano pirmas blynas....
Kvepalų dėžutė.
Pirmiausia pasiguosiu... Pirkau brokuotu viršumi, nes būtent reikėjo tokio dydžio, kad tilptų kvepalų buteliukai....
Darbo eigoje teko, net klijuoti kampus, išsukant vyrius, pasirodė, kad jau jie buvo sukinėti....
Na, čia mano "pirmoko" klaidos... Dabar perkant daiktą jau žinočiau į ką kreiptį dėmesį...
Buvo minčių mesti lauk, bet kadangi vyro buvau prašiusi patapyti buteliukus, nedrįsau.... Būtų nesupratęs....
Gavosi kas gavosi, bet kadangi daug kartų viską perdariau, ta dėžutė, kad ir neįdeali, tapo man labai brangi....
Kvepalų dėžutė.
Pirmiausia pasiguosiu... Pirkau brokuotu viršumi, nes būtent reikėjo tokio dydžio, kad tilptų kvepalų buteliukai....
Darbo eigoje teko, net klijuoti kampus, išsukant vyrius, pasirodė, kad jau jie buvo sukinėti....
Na, čia mano "pirmoko" klaidos... Dabar perkant daiktą jau žinočiau į ką kreiptį dėmesį...
Buvo minčių mesti lauk, bet kadangi vyro buvau prašiusi patapyti buteliukus, nedrįsau.... Būtų nesupratęs....
Gavosi kas gavosi, bet kadangi daug kartų viską perdariau, ta dėžutė, kad ir neįdeali, tapo man labai brangi....