Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Is paskutiniu darbeliu patiko abu vazoneliai 4u.gif

O as pasirodau su atnaujintomis taburetemis i savo virtuve, ant kuriu - man brangiu zmoniu gimimo datos...
Tokias padariau dvi ( ir tai neuzteko visiems svarbiu zmoniu gimtadieniams sudelioti verysad.gif ), bet antrajai dar neprisuktos "kojos", kadangi varztus reikia naujus nusipirkti blush2.gif Tai rodau tik pabaigtaja ir jau naudojama :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 16 vasario 2011 - 22:32
sauniai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Whatever? @ 2011 02 16, 23:28)
Is paskutiniu darbeliu patiko abu vazoneliai  4u.gif

O as pasirodau su atnaujintomis taburetemis i savo virtuve, ant kuriu - man brangiu zmoniu gimimo datos...
Tokias padariau dvi ( ir tai neuzteko visiems svarbiu zmoniu gimtadieniams sudelioti  verysad.gif ), bet antrajai dar neprisuktos "kojos", kadangi varztus reikia naujus nusipirkti  blush2.gif Tai rodau tik pabaigtaja ir jau naudojama :

user posted image

Atsakyti
Sveiki,
Norėjau paklausti, gal truputį ne į temą smile.gif Noriu daryti auskarus dekupažo technika. Gal žinote, kur pirkti tokias tarpines detales - laikiklius, norint sujungti medinį auskaro pagrindą su ausele. tai ne tas paprastas žiedelis. Gerai būtų Klaipėdoje. Ačiū

Atsakyti
Whatever, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mintis clap.gif labai gera, oi kaip man kartais praverstu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 16 vasario 2011 - 23:38
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 16, 22:28)

Taburetės 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 16, 23:28)
Is paskutiniu darbeliu patiko abu vazoneliai  4u.gif

Tokias padariau dvi ( ir tai neuzteko visiems svarbiu zmoniu gimtadieniams sudelioti  verysad.gif ), bet antrajai dar neprisuktos "kojos", kadangi varztus reikia naujus nusipirkti  blush2.gif Tai rodau tik pabaigtaja ir jau naudojama :

user posted image

Wow kaip faina. Ideja super!!! thumbup.gif
Atsakyti
IŠKALBINGA TYLA....nepamaišys smile.gif

user posted image

user posted image

4u.gif

Balionelis Whatever...nematyta, įdomu, gražiai atlikta
Atsakyti
Labai aciu visoms uz grazu zodi mano taburetei... IR uz balionelius blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sobieskos darbai kaip visada mane zavi thumbup.gif
Whatever? tabureciu ideja orginali, o ir vaizdas thumbup.gif 4u.gif

Ir kitu darbeliai, kuriu nepaminejau verti po 4u.gif
Atsakyti
Whatever? kokia originali idėja bigsmile.gif
Sobieska kaip visad dėžutės labai gražios. Man tik kompoziciškai visai nedera drugelis dėžutės viduje, o visa kita - nepriekaištingai thumbup.gif mergina paveiksliuke tikrai nepanaši į "broken angel" biggrin.gif man kaip tik ji atrodo tokia pakylėta, palytėta, dieviška, stipri būtybė wub.gif
Atsakyti
Kristianija aciu 4u.gif

Dėkui ir monikute...šiaip tai nemanau, kad drugelis iškrenta iš konteksto, nes ir ant dėžutės viršaus pora jų lekioja ir dežutės vidury berods 4 skraidžioja smile.gif ...o dėl dainos tai turiu ir kitokių nuomonių...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 02 18, 10:09)
Kristianija aciu 4u.gif

Dėkui ir monikute...šiaip tai nemanau, kad drugelis iškrenta iš konteksto, nes ir ant dėžutės viršaus pora jų lekioja ir dežutės vidury berods 4 skraidžioja smile.gif ...o dėl dainos tai turiu ir kitokių nuomonių...

jis per didelis ir per grubus ax.gif visą tą grakštumą ir trapumą gadina ax.gif bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti