O as pasirodau su atnaujintomis taburetemis i savo virtuve, ant kuriu - man brangiu zmoniu gimimo datos... Tokias padariau dvi ( ir tai neuzteko visiems svarbiu zmoniu gimtadieniams sudelioti ), bet antrajai dar neprisuktos "kojos", kadangi varztus reikia naujus nusipirkti Tai rodau tik pabaigtaja ir jau naudojama :
O as pasirodau su atnaujintomis taburetemis i savo virtuve, ant kuriu - man brangiu zmoniu gimimo datos...
Tokias padariau dvi ( ir tai neuzteko visiems svarbiu zmoniu gimtadieniams sudelioti ), bet antrajai dar neprisuktos "kojos", kadangi varztus reikia naujus nusipirkti Tai rodau tik pabaigtaja ir jau naudojama :
Sveiki, Norėjau paklausti, gal truputį ne į temą Noriu daryti auskarus dekupažo technika. Gal žinote, kur pirkti tokias tarpines detales - laikiklius, norint sujungti medinį auskaro pagrindą su ausele. tai ne tas paprastas žiedelis. Gerai būtų Klaipėdoje. Ačiū
O as pasirodau su atnaujintomis taburetemis i savo virtuve, ant kuriu - man brangiu zmoniu gimimo datos...
Tokias padariau dvi ( ir tai neuzteko visiems svarbiu zmoniu gimtadieniams sudelioti ), bet antrajai dar neprisuktos "kojos", kadangi varztus reikia naujus nusipirkti Tai rodau tik pabaigtaja ir jau naudojama :
Whatever? kokia originali idėja Sobieska kaip visad dėžutės labai gražios. Man tik kompoziciškai visai nedera drugelis dėžutės viduje, o visa kita - nepriekaištingai mergina paveiksliuke tikrai nepanaši į "broken angel" man kaip tik ji atrodo tokia pakylėta, palytėta, dieviška, stipri būtybė
Dėkui ir monikute...šiaip tai nemanau, kad drugelis iškrenta iš konteksto, nes ir ant dėžutės viršaus pora jų lekioja ir dežutės vidury berods 4 skraidžioja ...o dėl dainos tai turiu ir kitokių nuomonių...
Dėkui ir monikute...šiaip tai nemanau, kad drugelis iškrenta iš konteksto, nes ir ant dėžutės viršaus pora jų lekioja ir dežutės vidury berods 4 skraidžioja ...o dėl dainos tai turiu ir kitokių nuomonių...