Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(NeLina @ 2011 02 14, 21:06)

O aš noriu atnešti truputį pavasario  blush2.gif

Ačiū 4u.gif
O prie vazonėlio nemažai pasėdėta-visas fonas perpiestas, gėlytės paryškintos...geras rezultatas.

QUOTE(Sig @ 2011 02 15, 13:38)
Grąžinsiu jus į žiemą tongue.gif

Priekis gražus, o kokia kita pusė smile.gif

Adrev...gražus palyginimas, net gaivią vėsą pajutau...ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ačiū pastebėjusioms mano pavasarinį vazoną blush2.gif
QUOTE(TaGre @ 2011 02 15, 17:38)
Pavasariniai vazonėliai labai  wub.gif . O vidų tepėt kokiu impregnantu  ar tik lakavot?

Viduje tik išplatėjimo juosta dažyta ir lakuota. Giliau nieko nedarau, nes tiesiai į dekoruotą vazoną gėlių nesodinu (dedu su plastikiniu vazonu) blush2.gif
QUOTE(sobieska @ 2011 02 15, 17:45)
Ačiū 4u.gif
O prie vazonėlio nemažai pasėdėta-visas fonas perpiestas, gėlytės paryškintos...geras rezultatas.

Gėlytės tai neryškintos... blush2.gif o fonas taip, perpieštas cool.gif

Atsakyti
Jau laukiat pavasario- ne kitaip- Sobieska, NeLina- paukščukai tik čiulba darbuose biggrin.gif

PAKALNUTĖS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 02 15, 23:12)
PAKALNUTĖS

Na ,o tu tai jau tipo...ne...kas laikomi vieni iš pirmųjų pavasario šauklių apart faunos iš floros...konvalijos, neužmirštuolės biggrin.gif ...gražu žiūrėt į tavo nuotraukytę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 vasario 2011 - 22:44
Patiko pavasariniai vazoneliai, pakalnuciu sepetys ir sobieskos dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 02 15, 23:43)
Na ,o tu tai jau tipo...ne...kas laikomi vieni  iš pirmųjų pavasario šauklių apart faunos iš floros...konvalijos, neužmirštuolės biggrin.gif ...gražu žiūrėt į tavo nuotraukytę  wub.gif

Tai jau net neklausk. lotuliukas.gif

Auksine, dėkui
Atsakyti
kad jau prabilom apie pavasari,tai biskuti pavasariu kvepianti sagyte
user posted image[/IMG]
Atsakyti
sobieska turiu Jums klausimą. Ar man tik pasirodė, ar Jūsų dėželės viduje esantis tekstas yra aukštyn kojomis? Klausiu tik iš kvailo smalsumo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nukritau @ 2011 02 16, 20:02)
sobieska turiu Jums klausimą. Ar man tik pasirodė, ar Jūsų dėželės viduje esantis tekstas yra aukštyn kojomis? Klausiu tik iš kvailo smalsumo..  4u.gif

lotuliukas.gif nu nepasakyčiau, kad aukštyn kojom, nu ne iki tiek dar nupušusi esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...gal ČIA rasi atsakymą į tave dominantį klausimą
Atsakyti
Na, nereikia būti nupušusiam.. Bet sukomponuoti tekstą taip, kad iš tam tikro atstumo jis atrodytų atvirkščias daug pastangų nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nukritau @ 2011 02 16, 22:21)
Na, nereikia būti nupušusiam.. Bet sukomponuoti tekstą taip, kad iš tam tikro atstumo jis atrodytų atvirkščias daug pastangų nereikia  smile.gif

Tu turbūt supratai, ką norėjai pasakyt,nes aš nelabai ax.gif ...koks tikslas dėti atvirkščią tekstą...iš tikro, tai dar neteko tokio vaizdo matyt.

auksine...ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 16 vasario 2011 - 21:38
QUOTE(sobieska @ 2011 02 16, 21:35)
Tu turbūt supratai, ką norėjai pasakyt,nes aš nelabai ax.gif ...koks tikslas dėti atvirkščią tekstą...iš tikro, tai dar neteko tokio vaizdo matyt.

nukritau, matyt, turejo minty teksto lygiavimo pagal desini krasta reikala. Kadangi yra du oficialus lygiavimo budai - pagal abu krastus ir kairysis veliavinis, teksto lygiavimas pagal desini krasta gali sudaryti ispudi kad tekstas apverstas... Bet mene - ar dekupaze, ar poezijoje - leidziami visokie meniniai sprendimai smile.gif
Atsakyti