Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(sobieska @ 2011 02 13, 22:16)
Kai pirmojo sendintojo step1, nepadengia antrasis step 2 , itrinama porporina tai padaro po savęs palikdama negražų plėmą biggrin.gif Nu tikrai daugumai tai yra nutikę ir savęs iš šio skaičiaus neišbraukiu cool.gif

O kaip padaryti, kad taip neatsitiktų unsure.gif ? Dėl kokios priežasties nepasidengia antras step'as unsure.gif
Atsakyti
Koks grožis wub.gif Šaunuolės mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 11:26)
O kaip padaryti, kad taip neatsitiktų  unsure.gif ? Dėl kokios priežasties nepasidengia antras step'as  unsure.gif

...antras žingsnis nepasidengia todėl, kad tiesiog nepamatai ar visur užtepei (juk dvikomponentė preimonė bespalvė) kaip sakant, reik labai įdėmiai tept smile.gif man irgi tokių lepsusų pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(otema @ 2011 02 14, 13:40)
...antras žingsnis nepasidengia todėl, kad tiesiog nepamatai ar visur užtepei (juk dvikomponentė preimonė bespalvė) kaip sakant, reik labai įdėmiai tept smile.gif man irgi tokių lepsusų pasitaiko.

na nesutikčiau su tuo ax.gif aišku čia irgi pilnai galimas variantas, bet.... aš vieną kartą užtepiau visą plotą ir man vistiek tos dėmės išlindo doh.gif gal čia priemonės blogos, nekokybiškos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 16:28)
na nesutikčiau su tuo  ax.gif  aišku čia irgi pilnai galimas variantas, bet.... aš vieną kartą užtepiau visą plotą ir man vistiek tos dėmės išlindo  doh.gif  gal čia priemonės blogos, nekokybiškos  g.gif

na kitų varijantų nežinau smile.gif gal žinos didesnės patirties turinčios 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
...labai patiko sobieskos dėžutė... švelnu švelnu blush2.gif ir adrev šepetys simpatiškas 4u.gif

O aš noriu atnešti truputį pavasario blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 14 vasario 2011 - 20:07
QUOTE(NeLina @ 2011 02 14, 21:06)
...labai patiko sobieskos dėžutė... švelnu švelnu  blush2.gif ir adrev šepetys simpatiškas  4u.gif

O aš noriu atnešti truputį pavasario  blush2.gif
user posted image

nu tikrai kvepia pavasariu 4u.gif , oSobieskos dezute tai alsuoja vasaros vakaru 4u.gif
Atsakyti
Šaunūs paskutinieji darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Grąžinsiu jus į žiemą tongue.gif
user posted image

Puodynė su paukščiukais labai miela.
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 02 15, 12:38)
Grąžinsiu jus į žiemą tongue.gif

kad dar grazint net nereikia, dar tebera ziema uz lango -15 biggrin.gif
Atsakyti
Pavasariniai vazonėliai labai wub.gif . O vidų tepėt kokiu impregnantu ar tik lakavot?
Atsakyti