Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

sobieskos vaikiškas rinkinukas labai patiko wub.gif mano skonio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2011 02 13, 11:53)
O prie padekliuku nekimba karstas puodelis ? Aciu uz atsakyma.

Ne, nekimba smile.gif Jau ne pirmą komplektuką šiuo laku lakuoju, pasiteisino smile.gif
Atsakyti
naujas darbelis
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif
Rinkinukas tikrai nebuvo daromas su tikslu ale sendintas...labai DŽiugos postas taikliai išreiške mano mintis...tikrai norejau, kad darbas atrodytu kaip paliestas vaiko pirstuku, toks nesgrabus, bet toks...nu tikrai vaikiško lygio.Kaip pasisekė...matot rolleyes.gif ...o TAS viduj ne tik, kad gražus, bet dar ir beprotiškai mielai kvepia....dievinu tokius pribombasiukus, į juos bežiūrint širdyje gera darosi wub.gif
Atsakyti
Adrev, gražus šepetys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 01 20, 20:40)
man tai per daug tuscia biggrin.gif

thumbup.gif ...kur as tai girdėjau, ne skaičiau biggrin.gif

Šiaip matomos sendinimo dėmės-minusas rolleyes.gif
Imituotas šiaudų gniužulas demonstratyviai numestas ant stalo nėra jau taip estetiškas akiai...čia mano tik nuomonė , bet pagirtina, kad stengiesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 vasario 2011 - 17:59
Dar vienas bandymas jusu patarimams ax.gif

Prasymas - tema buvo drugeliai... Ir pokalbyje kazkur tarp eiluciu oranzine spalva islindo....

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pradejau pirmuosius dekupazo darbelius ant vazonu orchidejoms. Patiko smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 02 13, 18:57)
Šiaip matomos sendinimo dėmės-minusas rolleyes.gif

O kas yra sendinimo demes blush2.gif ax.gif

Andrev, ale tikrai, kam ta sepeti i siukslyneli idejai ? lotuliukas.gif
Man asmeniskai graziausias yra baltas arba neutralus fonas daiktui parodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 13, 21:36)
O kas yra sendinimo demes blush2.gif  ax.gif

Kai pirmojo sendintojo step1, nepadengia antrasis step 2 , itrinama porporina tai padaro po savęs palikdama negražų plėmą biggrin.gif Nu tikrai daugumai tai yra nutikę ir savęs iš šio skaičiaus neišbraukiu cool.gif

O man gražu, kai demonstruojamas darbas gražiai įsipaišo tarp "pašalinių objektų". Kai kada taip dar labiau atskleidžiamas dekoruoto daikto grožis...nebijokim eksperimentuot visur, visada ir su viskuom... thumbup.gif
Atsakyti
Kaunas jėėėėėėgaaaaaa....tiek Žalgiris, tiek choras thumbup.gif thumbup.gif ...o kad postas nebūtų spaminis....iš anksto sveikinu visus ir visas su heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 vasario 2011 - 22:40
QUOTE(sobieska @ 2011 02 13, 22:16)
Kai pirmojo sendintojo step1, nepadengia antrasis step 2 , itrinama porporina tai padaro po savęs palikdama negražų plėmą biggrin.gif Nu tikrai daugumai tai yra nutikę ir savęs iš šio skaičiaus neišbraukiu cool.gif

O man gražu, kai demonstruojamas darbas gražiai įsipaišo tarp "pašalinių objektų". Kai kada taip dar labiau atskleidžiamas dekoruoto daikto grožis...nebijokim eksperimentuot visur, visada ir su viskuom... thumbup.gif

o kur nepadengta, as specialiai kampus nutryniau iki medzio, gal nuotraukoje blogai matosi, bet vizualiai tai niekur nera palikta jokiu plemu, nesu pradedancioji, tai truputi ismanau dekupazo tehnika.Aciu visoms ivertinusioms mano darbeli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ADREV @ 2011 02 14, 09:45)
o kur nepadengta, as specialiai kampus nutryniau iki medzio, gal nuotraukoje blogai matosi, bet vizualiai tai niekur nera palikta jokiu plemu, nesu pradedancioji, tai truputi ismanau dekupazo tehnika.Aciu visoms ivertinusioms mano darbeli 4u.gif

Ir sveikinu visas su svente wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti