Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(auksine @ 2011 02 07, 15:55)
na ziuresiu, tik kad ten nieko ismastyt ner smile.gif uzklijuot tik visa ir tiek smile.gif
prabangiai atrodo thumbup.gif

Dziugos meiles dezute patiko wub.gif

Balte, del laikrodziu tas tiesa, kazkaip sunkiai skaiciai ir man klijavosi, kiek esu darius unsure.gif  atrodo jau ten "mieruoji mieruoji" ir vistiek galop kazkaip kreivai iseina doh.gif

tai kad servetele net pusia laikrodzio neuzdengia, likusia dali reikia pritapyti ir parinkti atitinkama spalva, as turejau siaip ka veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 02 07, 14:53)
Puikiai tarnauja kaip fonas si medziagyte  smile.gif  smile.gif

Man labai patinka tokie "crazy" papuošalai su dekupažu. Paprasta ir neprasta. Tik visai nerandu tokių alia varinių detalių, gal galima pašnibždėti kur paieškot 4u.gif ?

Visų labai, labai gražios dėžutės, o jau meškiukas su saga wub.gif Dar kartą nusistebėsiu ir kaip jūs taip spėjat smile.gif ?

Mano "senukai" šiek tiek renovuoti/perlipdyti ir nulakuoti. Dėžutės vis dar gamybos procese...

user posted image
Atsakyti
Temute mano baigesi, tai nors cia pasirodau smile.gif
Ilgai dariau labai - prisiminimu ar dienorascio albumelis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Seniai nebuvau, o kiek gražių darbų pridėjot ax.gif
Švelnukė, darbas nepriekaištingas, bet motyvas mane asmeniškai baugina... bet čia jau skonio reikalas 4u.gif
Sobieska , labai vykęs derinys ir tas flisiukas laiptuotas taip išradingai pritaikytas 4u.gif
Baltė, na jau tokia miela dėžulytė su meškute bigsmile.gif ir ta sagytė su užrašu wub.gif Labai jauki 4u.gif
Lauron, pirmieji žingsniai padaryti, kompozicijos, deriniai geri, lauksim kitų darbų 4u.gif
Nukritau, iš pradžiu norėjau prisikabinti prie juostytės pločio ir pasakyt, kad galima buvo dėt arba siauresnę arba šviesesnės spalvos, bet "pažiūrėjus iš toliau" pagalvojau, kad visai nieko, tiesiog labai iš arti nuotraukos darytos 4u.gif Labai patiko visas dekoro sprendimas 4u.gif
Kristanija, laikrodis nors ne mano skonio, bet tam tikram interjere thumbup.gif žiūrėtųsi, tikrai gražiai padarytas 4u.gif
aurelija_ma be abejo, man, , kaip visokių iškylumų ir auksiukų mėgėjai, labai patiko, tik ant dangtelio kraštų sendinimo nedaryčiau 4u.gif bet taip man iki galo ir nedaeina kaip taip dailiai su strukturine padaryt. 4u.gif
Sig, kokie smagūs auskariukai biggrin.gif
Atsakyti
dekui mamytes uz patabas ir pagyrimus ax.gif
rodausi su vienu is rimtesniu savo darbeliu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Kvepianti cinamonu...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
dėkui už pagyras ir už pastabas !
tačiau turiu pasiteisinimą : nuotraukoms turėjau kelias minutes, o dar vėliau ir fotoaparatas išsikrovė..
ir išvis man kažkaip nebesiseka dėžučių daryt. vis kažkas nutinka g.gif

dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jennifer, sobieska, auksine, bus_ka aciukas uz gera zodeli mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dziuga, labai simpatiskas albumas... 4u.gif ar gerai suprantu, kad gelytes piestos?
Sig auskariukai faini 4u.gif
Sobieskos paskutine dezute jauki. Tiktu i sodyba 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, spalvų derinys super wub.gif ir abskritai labai graži dėžė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 08, 21:48)
Dziuga, labai simpatiskas albumas... 4u.gif ar gerai suprantu, kad gelytes piestos?
Sig auskariukai faini  4u.gif
Sobieskos paskutine dezute jauki. Tiktu i sodyba 4u.gif

Ne cia plesyta servetele smile.gif Bet pripiesta seseliuota ir sendinta labai daug. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 02 08, 17:10)
Kvepianti cinamonu...

grazu 4u.gif
Atsakyti