[
kaip tik toki laikrodi dabar nusipirkau ir sita servetele jau atsidejus laikiau jam...ka dabar daryt grazu, tik man skilimas nelabai...
tai daryk ir tu, butu idomu pamatyti, kaip tavasis atrodis
Jau kitur gyriau Svelniukes rankiniuka, patiko kiauliukas is seniau, Baltes meskute, Sobieskos dezute, nors ne mano skonio, bet patinka kokybe atlikimo, kad visad sumastai ka nors naujo viduje su veltinuku ir pan.
Man tai meiles diena arteja
"Meilės giesmė"
Man tai meiles diena arteja
"Meilės giesmė"
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 02 07, 11:41)
Smagi dezute Vidus labai grazus cia filcas ar popierius toks linksmai taskuotas ?
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 07, 12:03)
Smagi dezute Vidus labai grazus cia filcas ar popierius toks linksmai taskuotas ?
Medziagyte cia.
Malonu, kam užkliuvo mano mažmožiai.
Aš jei namatau darbo iki galo dažnai apie jį nutyliu, pvz. nukritau tiek daug nuotraukų, o vidaus taip ir nematau.
Dėl laikrodžių - dažnai viskas ok su jais, bet jau labai seniai esu mačius, kad būtų simetriškai suklijuoti skaičiukai, ne visoms tai pavyksta. O jei tiksliau, tai vos porą kartų yra tekę matyti tikrai simetriškai suklijuotus skaičiukus. Nesu bandžius, bet susidaro įspūdis, jog tai yra labai sudėtinga padaryti?
kristianija, man patiko skilimas, švariai įtrinta, tik aš ko gero dar raudonai apvesčiau laikrodžio konrūrą - taip susmulkėjimą skilimo paslėpčiau. Porą mm į kairę patraukus "12" ir porą mm "9" - į viršų, mano akims, būtų jau simetrija.
Aš jei namatau darbo iki galo dažnai apie jį nutyliu, pvz. nukritau tiek daug nuotraukų, o vidaus taip ir nematau.
Dėl laikrodžių - dažnai viskas ok su jais, bet jau labai seniai esu mačius, kad būtų simetriškai suklijuoti skaičiukai, ne visoms tai pavyksta. O jei tiksliau, tai vos porą kartų yra tekę matyti tikrai simetriškai suklijuotus skaičiukus. Nesu bandžius, bet susidaro įspūdis, jog tai yra labai sudėtinga padaryti?
kristianija, man patiko skilimas, švariai įtrinta, tik aš ko gero dar raudonai apvesčiau laikrodžio konrūrą - taip susmulkėjimą skilimo paslėpčiau. Porą mm į kairę patraukus "12" ir porą mm "9" - į viršų, mano akims, būtų jau simetrija.
niu ir as pasivaidensiu su naujausiu darbeliu
dezute
Uploaded with ImageShack.us
remeliai
ir abudu kartu
dziuga grazuolis darbelis svelnus toks
sobieska niugis grazu graziai suderinta viskas
sunku ir isvardinti viska kas patiko ai dar tasiukas su angelu nerealus
dezute
remeliai
ir abudu kartu
dziuga grazuolis darbelis svelnus toks
sobieska niugis grazu graziai suderinta viskas
sunku ir isvardinti viska kas patiko ai dar tasiukas su angelu nerealus
Laba diena, patiko visi darbeliai, tikrai, sėdėjau ir galvojau, kieno išskirti, kieno minėti ir kam ką parašyti, paskui supratau, kad visi įdomūs ir tikrai verti pagyrimo žodžio, vienas vienokio, kitas kitokio, tad sėdėjau ir bandžiau surasti kažkokius bendrus žodžius apibūdinančius visus darbelius, bet nebūtinai tinkančius visiems . Manau savaime aiškūs jie visoms, bet, aš vis tiek juos pasakysiu: dailūs, kruopštūs, apgalvoti, išbaigti, įdomūs, kontrastingi, kūrybingi bei mieli
Visoms po
Džiuga+, galiu paklausti kaip priklijavai medžiagytę? ji buvo spec., skirta dekoravimui ar paprasta? Nes paprastą sakyčiau ganėtinai sunku dailiai priklijuoti
aurelija_ma, kol rašiau idėjai savo darbelius, man toks dekoravimo stilius labai įdomus ir traukiantis akį, manau reikės pabandyti pačiai kažką padaryti, tuomet galėsiu plačiau komentuoti, o dabar sakau tiek, kad man gražu
Visoms po
Džiuga+, galiu paklausti kaip priklijavai medžiagytę? ji buvo spec., skirta dekoravimui ar paprasta? Nes paprastą sakyčiau ganėtinai sunku dailiai priklijuoti
aurelija_ma, kol rašiau idėjai savo darbelius, man toks dekoravimo stilius labai įdomus ir traukiantis akį, manau reikės pabandyti pačiai kažką padaryti, tuomet galėsiu plačiau komentuoti, o dabar sakau tiek, kad man gražu
Ačiū ...visoms ............. dziuga... paskutiniu metu būtent TO NAUJO ieškau ir stengiuosi atrasti, kad nebūčiau pati sau nuobodi...smagu, kad pastebėjai
Tavoji dėželė tokia... tyra, nu gal ir ne toks būdvardis panaudotas, bet toks jausmas susidaro žiūrint į ją...keli teptuko brūžiai-jau ir žolė...fainai
aurelija_ma rėmelis ...dėžutės viršus truputuka susilieja, sunkiai įsižiūri tie angeliukai...gal foto kalta
Nugis siuvinėtojai pamiršau palikt komplimentus, net pačioj matomiausioj vietoj buvau pasidėjusi...labai patiko dėžutė
Tavoji dėželė tokia... tyra, nu gal ir ne toks būdvardis panaudotas, bet toks jausmas susidaro žiūrint į ją...keli teptuko brūžiai-jau ir žolė...fainai
aurelija_ma rėmelis ...dėžutės viršus truputuka susilieja, sunkiai įsižiūri tie angeliukai...gal foto kalta
Nugis siuvinėtojai pamiršau palikt komplimentus, net pačioj matomiausioj vietoj buvau pasidėjusi...labai patiko dėžutė
QUOTE(Jennifer @ 2011 02 07, 13:57)
Cia plonas filcas, is artmanijos, lengva buvo pagal taskelius kirpti, todel ir klijavau normaliai. Turiu plona kaip aksomas medziaga - vienoj tik dezutej pavyko uzklijuot normaliai, siaip - pravalas
Papildyta:
Puikiai tarnauja kaip fonas si medziagyte
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 02 07, 14:51)
Cia plonas filcas, is artmanijos, lengva buvo pagal taskelius kirpti, todel ir klijavau normaliai. Turiu plona kaip aksomas medziaga - vienoj tik dezutej pavyko uzklijuot normaliai, siaip - pravalas
Taip tikrai, būtent dėl to ir klausiau Ačiū
QUOTE(sobieska @ 2011 02 07, 14:09)
Nes meile yra tyra kaip vandens laselis
QUOTE(ADREV @ 2011 02 07, 09:27)
tai daryk ir tu, butu idomu pamatyti, kaip tavasis atrodis
na ziuresiu, tik kad ten nieko ismastyt ner uzklijuot tik visa ir tiek
QUOTE(aurelija_ma @ 2011 02 07, 12:55)
niu ir as pasivaidensiu su naujausiu darbeliu
prabangiai atrodo
Dziugos meiles dezute patiko
Balte, del laikrodziu tas tiesa, kazkaip sunkiai skaiciai ir man klijavosi, kiek esu darius atrodo jau ten "mieruoji mieruoji" ir vistiek galop kazkaip kreivai iseina