Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Priklausoma, TaGre...aciu jums 4u.gif
Švelniukės darbas gražus, kaip visada nėra prie ko prikibt, atidirbta, išlavinta, išieškota...bet va kažkodėl mane tie angeliukai baugina, gal todėl, kad neseniai knygą apie angelus, demonus,nifilimus perskaičiau, o ir dabar tik nuo fantastinio bajevyko apie negeriečius angelus pasitraukiau...nu sutapimas nerealus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 vasario 2011 - 14:49
Trumpam įlendu pateršt eterį bigsmile.gif

Nedidukė dėžulytė "Meškutė siuvinėtoja"

user posted image

user posted image

user posted image

Pieštukai "Romantiškieji"

user posted image

user posted image

user posted image

Na, aš angelus mėgstu irgi ne visokius, labai retai patinka jie man, o šios dailininkės labai - net avatare ilgai nešiojau, man jie be galo trapūs wub.gif
Švelniukės kaip visada - be priekaištų... Ir kokių ten priekaištų... Mano akim nemažai darbo tos tašiukės atima - ir vidus, ir išorė turi būti dekoruoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2011 02 05, 15:23)
monikute, bus_ka  4u.gif  gražuuuuuuuuuuuuuu  bigsmile.gif

QUOTE(Dovė* @ 2011 02 05, 20:53)
*monikute*, grazi arbatine  4u.gif  damutes speju spausdintos?

aciuks.gif
Taip, damutės spauzdintos ax.gif

Švelniukė,
tobula wub.gif kokios rūšies sendinantis naudotas?

baltė,
dežutė su meškute labai miela wub.gif tokia stilinga meškutė thumbup.gif
Atsakyti
atejau ir as pasirodyti su savo pirmaisiais darbeliais blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
..O aš jau tik mąstau kokia proga čia toks darbymetis ! 4u.gif 4u.gif
Darbeliai pasakiški, nematyti wub.gif

Atsinešiau ir aš dėžutę blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 02 06, 15:47)

labai grazi ir miela dezute 4u.gif wub.gif
Atsakyti
O man Svelniukes si karta nepatiko.... blush2.gif Turbut ne tiek darbas, kiek paveiksliukas... Taciau ankstesni, galerijoje esantys darbeliai- tobuli, ypac vaikiskos dezutes ir komplektas su albumu 4u.gif 4u.gif Jiems tikrai dar nebuvo lygiu 4u.gif

Dar patiko baltes meskute... 4u.gif

Nukritau, dezele labai miela, tik kaspinas mano akimis per ryskus - uzgozia visa dezutes grozi... ax.gif As rinkciausi svelnesne spalva... 4u.gif

lauron, kaip pirmi darbeliai, tai tikrai dailus ir saunus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 vasario 2011 - 18:19
Vis paganau akytes po Jusu darbelius nuotraukas, saunuoles, kaip kurios darbelius kepat kaip blynus biggrin.gif o as daug darbeliu pradejus, bet iki galo nepabaigus, nes dinges ikvepimas dirbti prie tu darbeliu, noriu kruopstumo idealaus doh.gif bet ne visada gaunas, ypac kai koks skilinejimas paveda doh.gif

Visom uz darbstuma po 4u.gif ir as sakau parodysiu savo siaip ne taip baigta laikroduka "Roziu laikas"

user posted image
Atsakyti
Oj kiek daug darbelių! Visi skirtingi ir savaip gražūs! Šaunuolės visos, kurios dirbat ir leidžiat čia kitoms akis paganyti! 4u.gif

Švelniukė
- kruopštus, didelis, suderintas darbas 4u.gif , nors paveiksliukas manęs nesužavėjo
sobieska - dailu 4u.gif
Adrev - tvarkinga 4u.gif
Baltė - labai simpatiškas paveiksliukas ir pati dėžutė 4u.gif
nukritau - gražu 4u.gif
lauron - kaip pirmi darbeliai - šaunūs, tvarkingi 4u.gif , tik gal arbatinės viršaus paveiksliukus reikėjo iškirpti ir klijuoti kiekvieną atskirai, kad neliktų servetėlės fono
kristianija - įdomus skeldėjimas
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 17:27)

"Moteriškas žavesys"[/b]

patiko labai spalvine gama, issiliejimas toks fono thumbup.gif ir siaip tvarkinga dezulyte 4u.gif

QUOTE(ADREV @ 2011 02 05, 17:08)
mano laikrodukas miegamui

bigsmile.gif kaip tik toki laikrodi dabar nusipirkau ir sita servetele jau atsidejus laikiau jam...ka dabar daryt g.gif grazu, tik man skilimas nelabai...

QUOTE(baltė @ 2011 02 06, 15:47)
Trumpam įlendu pateršt eterį bigsmile.gif

tai kas cia rase ka tik, kad muza isejo pasivaiksciot? g.gif nuostabi siuvinetoja, NUOSTABI! tokia noris pamyluot wub.gif

QUOTE(nukritau @ 2011 02 06, 17:26)
..O aš jau tik mąstau kokia proga čia toks darbymetis !  4u.gif  4u.gif
Darbeliai pasakiški, nematyti  wub.gif

Atsinešiau ir aš dėžutę  blush2.gif

labai grazi dezute, tik kaspinukas ir man perdaug aki rezia, norisi kazko "murzinesnio" smile.gif

QUOTE(kristianija @ 2011 02 06, 19:58)
Vis paganau akytes po Jusu darbelius nuotraukas, saunuoles, kaip kurios darbelius kepat kaip blynus biggrin.gif  o as daug darbeliu pradejus, bet iki galo nepabaigus, nes dinges ikvepimas dirbti prie tu darbeliu, noriu kruopstumo idealaus  doh.gif  bet ne visada gaunas, ypac kai koks skilinejimas paveda doh.gif

Visom uz darbstuma po  4u.gif ir as sakau parodysiu savo siaip ne taip baigta laikroduka "Roziu laikas"

kaip graziai atrodo skeldejimas, nors ir stambus gana, bet thumbup.gif
Atsakyti
Pagirsiu kristianijos laikroduką, skilimas savotiškai gražiai dera su nepriekaištingai iškirptomis rožytėmis...šiuo atveju žodis sendinimas tam darbeliui netinka, bet kaip ,kad auksinė rodė, tai sutinku thumbup.gif

nukritau
graziai tonuota...del bantuko su daugelio nuomone sutinku, tik kita karta per jo viduriuką juostelę vertikialiai perjuosk.
Atsakyti
Seniai bebuvau ax.gif
Patyrusios dekupažuotojos Bus_ka, Sobieska, Lachesė, Džiuga+, Švelniuke, Baltė, Nuotaikinga, Kvartetas vis ką nors naujo ir gražaus įnešat. Stebint Jūsų darbus yra ko mokytis- kruopštumo, suderinimo, išbaigtumo....

Jenifer- stebina su savo didžiuliais darbais thumbup.gif

*monikute*- kad papylei darbelių... ir kas kart vis tobulesnių

Lauron- o pradžia gera thumbup.gif

Nukritau- miela, švelni dėžutė

Kristanija- kaip gerai atrodo skilimas ir spalva įtrūkių atitaikyta thumbup.gif

Ancele thumbup.gif - kiaulė taupyklė- originaliai atrodo, ir taip dailiai nudekoruota. Įsivaizduoju, kad čia labai pasistengt turėjai

Atsakyti