Priklausoma, TaGre...aciu jums
Švelniukės darbas gražus, kaip visada nėra prie ko prikibt, atidirbta, išlavinta, išieškota...bet va kažkodėl mane tie angeliukai baugina, gal todėl, kad neseniai knygą apie angelus, demonus,nifilimus perskaičiau, o ir dabar tik nuo fantastinio bajevyko apie negeriečius angelus pasitraukiau...nu sutapimas nerealus
Trumpam įlendu pateršt eterį
Nedidukė dėžulytė "Meškutė siuvinėtoja"
Pieštukai "Romantiškieji"
Na, aš angelus mėgstu irgi ne visokius, labai retai patinka jie man, o šios dailininkės labai - net avatare ilgai nešiojau, man jie be galo trapūs
Švelniukės kaip visada - be priekaištų... Ir kokių ten priekaištų... Mano akim nemažai darbo tos tašiukės atima - ir vidus, ir išorė turi būti dekoruoti
Pieštukai "Romantiškieji"
Na, aš angelus mėgstu irgi ne visokius, labai retai patinka jie man, o šios dailininkės labai - net avatare ilgai nešiojau, man jie be galo trapūs
Švelniukės kaip visada - be priekaištų... Ir kokių ten priekaištų... Mano akim nemažai darbo tos tašiukės atima - ir vidus, ir išorė turi būti dekoruoti
QUOTE(NeLina @ 2011 02 05, 15:23)
monikute, bus_ka gražuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 05, 20:53)
*monikute*, grazi arbatine damutes speju spausdintos?
Taip, damutės spauzdintos
Švelniukė, tobula kokios rūšies sendinantis naudotas?
baltė, dežutė su meškute labai miela tokia stilinga meškutė
..O aš jau tik mąstau kokia proga čia toks darbymetis !
Darbeliai pasakiški, nematyti
Atsinešiau ir aš dėžutę
Atsinešiau ir aš dėžutę
QUOTE(baltė @ 2011 02 06, 15:47)
labai grazi ir miela dezute
O man Svelniukes si karta nepatiko.... Turbut ne tiek darbas, kiek paveiksliukas... Taciau ankstesni, galerijoje esantys darbeliai- tobuli, ypac vaikiskos dezutes ir komplektas su albumu Jiems tikrai dar nebuvo lygiu
Dar patiko baltes meskute...
Nukritau, dezele labai miela, tik kaspinas mano akimis per ryskus - uzgozia visa dezutes grozi... As rinkciausi svelnesne spalva...
lauron, kaip pirmi darbeliai, tai tikrai dailus ir saunus
Dar patiko baltes meskute...
Nukritau, dezele labai miela, tik kaspinas mano akimis per ryskus - uzgozia visa dezutes grozi... As rinkciausi svelnesne spalva...
lauron, kaip pirmi darbeliai, tai tikrai dailus ir saunus
Vis paganau akytes po Jusu darbelius nuotraukas, saunuoles, kaip kurios darbelius kepat kaip blynus o as daug darbeliu pradejus, bet iki galo nepabaigus, nes dinges ikvepimas dirbti prie tu darbeliu, noriu kruopstumo idealaus bet ne visada gaunas, ypac kai koks skilinejimas paveda
Visom uz darbstuma po ir as sakau parodysiu savo siaip ne taip baigta laikroduka "Roziu laikas"
Visom uz darbstuma po ir as sakau parodysiu savo siaip ne taip baigta laikroduka "Roziu laikas"
Oj kiek daug darbelių! Visi skirtingi ir savaip gražūs! Šaunuolės visos, kurios dirbat ir leidžiat čia kitoms akis paganyti!
Švelniukė - kruopštus, didelis, suderintas darbas , nors paveiksliukas manęs nesužavėjo
sobieska - dailu
Adrev - tvarkinga
Baltė - labai simpatiškas paveiksliukas ir pati dėžutė
nukritau - gražu
lauron - kaip pirmi darbeliai - šaunūs, tvarkingi , tik gal arbatinės viršaus paveiksliukus reikėjo iškirpti ir klijuoti kiekvieną atskirai, kad neliktų servetėlės fono
kristianija - įdomus skeldėjimas
Švelniukė - kruopštus, didelis, suderintas darbas , nors paveiksliukas manęs nesužavėjo
sobieska - dailu
Adrev - tvarkinga
Baltė - labai simpatiškas paveiksliukas ir pati dėžutė
nukritau - gražu
lauron - kaip pirmi darbeliai - šaunūs, tvarkingi , tik gal arbatinės viršaus paveiksliukus reikėjo iškirpti ir klijuoti kiekvieną atskirai, kad neliktų servetėlės fono
kristianija - įdomus skeldėjimas
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 17:27)
"Moteriškas žavesys"[/b]
patiko labai spalvine gama, issiliejimas toks fono ir siaip tvarkinga dezulyte
QUOTE(ADREV @ 2011 02 05, 17:08)
mano laikrodukas miegamui
kaip tik toki laikrodi dabar nusipirkau ir sita servetele jau atsidejus laikiau jam...ka dabar daryt grazu, tik man skilimas nelabai...
QUOTE(baltė @ 2011 02 06, 15:47)
tai kas cia rase ka tik, kad muza isejo pasivaiksciot? nuostabi siuvinetoja, NUOSTABI! tokia noris pamyluot
QUOTE(nukritau @ 2011 02 06, 17:26)
..O aš jau tik mąstau kokia proga čia toks darbymetis !
Atsinešiau ir aš dėžutę
Atsinešiau ir aš dėžutę
labai grazi dezute, tik kaspinukas ir man perdaug aki rezia, norisi kazko "murzinesnio"
QUOTE(kristianija @ 2011 02 06, 19:58)
Vis paganau akytes po Jusu darbelius nuotraukas, saunuoles, kaip kurios darbelius kepat kaip blynus o as daug darbeliu pradejus, bet iki galo nepabaigus, nes dinges ikvepimas dirbti prie tu darbeliu, noriu kruopstumo idealaus bet ne visada gaunas, ypac kai koks skilinejimas paveda
kaip graziai atrodo skeldejimas, nors ir stambus gana, bet
Pagirsiu kristianijos laikroduką, skilimas savotiškai gražiai dera su nepriekaištingai iškirptomis rožytėmis...šiuo atveju žodis sendinimas tam darbeliui netinka, bet kaip ,kad auksinė rodė, tai sutinku
nukritau graziai tonuota...del bantuko su daugelio nuomone sutinku, tik kita karta per jo viduriuką juostelę vertikialiai perjuosk.
nukritau graziai tonuota...del bantuko su daugelio nuomone sutinku, tik kita karta per jo viduriuką juostelę vertikialiai perjuosk.
Seniai bebuvau
Patyrusios dekupažuotojos Bus_ka, Sobieska, Lachesė, Džiuga+, Švelniuke, Baltė, Nuotaikinga, Kvartetas vis ką nors naujo ir gražaus įnešat. Stebint Jūsų darbus yra ko mokytis- kruopštumo, suderinimo, išbaigtumo....
Jenifer- stebina su savo didžiuliais darbais
*monikute*- kad papylei darbelių... ir kas kart vis tobulesnių
Lauron- o pradžia gera
Nukritau- miela, švelni dėžutė
Kristanija- kaip gerai atrodo skilimas ir spalva įtrūkių atitaikyta
Ancele - kiaulė taupyklė- originaliai atrodo, ir taip dailiai nudekoruota. Įsivaizduoju, kad čia labai pasistengt turėjai
Patyrusios dekupažuotojos Bus_ka, Sobieska, Lachesė, Džiuga+, Švelniuke, Baltė, Nuotaikinga, Kvartetas vis ką nors naujo ir gražaus įnešat. Stebint Jūsų darbus yra ko mokytis- kruopštumo, suderinimo, išbaigtumo....
Jenifer- stebina su savo didžiuliais darbais
*monikute*- kad papylei darbelių... ir kas kart vis tobulesnių
Lauron- o pradžia gera
Nukritau- miela, švelni dėžutė
Kristanija- kaip gerai atrodo skilimas ir spalva įtrūkių atitaikyta
Ancele - kiaulė taupyklė- originaliai atrodo, ir taip dailiai nudekoruota. Įsivaizduoju, kad čia labai pasistengt turėjai