Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(sobieska @ 2011 02 04, 23:35)
Cia ne tavo atvejis buvo turetas minty...kalbu apie tuos darbus, kurie pateikiami ne kaip visuma, bet kaip atskiros dalys is ,kuriu gan sunkoka susidaryt vaizda.  Arba daiktams iziuret reiktu pasitelkt lupa...

supratau smile.gif
Šiaip koliažiukas turėjo būti didesnis, bet FB sumažino jį kai kėliau, tai gavosi per pus mažesnis nei buvo originalas doh.gif
Atsakyti
Sobieska, Sig, Whatever, ačiu drinks_cheers.gif

Monikute, tavo dėžutę pavadinčiau "Tiramisu su spanguolėmis", labai skaniai atrodo. Tikrai dailus darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 02 05, 00:12)
Sobieska, Sig, Whatever, ačiu drinks_cheers.gif

Monikute, tavo dėžutę pavadinčiau "Tiramisu su spanguolėmis", labai skaniai atrodo. Tikrai dailus darbas 4u.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
monikute, bus_ka 4u.gif gražuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Ryžinuko,servetėlės, spalvų draugystė apvainikuota šilkine juostele...

user posted image

user posted image

Atsakyti
mano laikrodukas miegamui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
*monikute*, grazi arbatine 4u.gif damutes speju spausdintos?
Atsakyti
Senbuvių nepagirsiu šį kartą ax.gif rolleyes.gif Noriu pagirti - cordi, Ancele, Whatever? - kiekvienos darbelis kitoks, bet, mano manymu, vykę ir gražūs daikčiukai. Tik viena pastaba - fotografuoti darbą taip, kad matytūsi vienoje iš nuotraukų visas (pilnas) vaizdas, ne tik jo fragmentai, cordi neparodei vidaus, Ancele - tik iš vienos pusės, o Whatever nėra nei vienos nefragmentinės nuotraukos. Nugi, mes čia cekavos susirinkę biggrin.gif

QUOTE(Lachesė @ 2011 02 02, 19:48)
super darbeliai ir kiaulytė, ir dėžutės Whatever, Sobieskos (čia servetėlė?), cordi.
O tie maišeliai tai man irgi prismoje pasimaišė po akim, vis dar sergu liga matyti viską, kas tinka dekoravimui smile.gif daugiau ten gražių raštų buvo ir maišiukai labai pigūs, kas nustebino. Gal dar kur nors tokių yra.

Esu mačius Maximoj 4u.gif

O mano mūza iškeliavo pasivaikščioti viena sau, kažkodėl labai ilgai darosi bet kas, ką pradedu blush2.gif

Atsakyti
SOBIESKOS dėžutė pasakiška. Tobula.
Atsakyti
Po ilgesnio laiko noriu pasirodyti vėl blush2.gif anksčiau darytas darbelis, bet tik dabar radau laiko sutvarkyti nuotraukas. Labai nestandartinis ir smagus užsakymas,- dovana jaunai panelei su mano labai labai mylimais angelais:
"Angelų palytėta"
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelniukė: 06 vasario 2011 - 12:29
Švelniuke, kaip gražuu wub.gif Iš kur šie angelai ir tokia nuostabi tašiukė? rolleyes.gif
Atsakyti
Labai graži Sobieskos dėžutė thumbup.gif , spalvos suderintos super
Ir Švelniukės darbas labai fainas. Tiesa, neįsivaizduoju, kur su tokia medinuke galima eiti, bet čia tik mano nuomonė. O bendras vaizdas tai thumbup.gif
Atsakyti