Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(ADREV @ 2011 02 04, 16:10)
as klijuoju su super glue, su dantu krapstuku patepu, kad nebutu nutekejimu ir labai gerai laiko biggrin.gif

super glue "nugriaužia" blizgėjimą doh.gif na bent jau man kiek jau klijavau visko tai nebelieka blizgėjimo ir to nuostabaus švytėjimo unsure.gif pavyzdžiui vasarą sudirbau savo vestuvių stalo korteles su tuo super glue mad.gif nebeliko absoliučiai jokio blizgėjimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 16:12)
Aš vargstu su svarovskiais dry.gif
Niekaip nepavyksta rasti normalių gerų klijų....

as pirkau silver city klijus, skirtus ivairiems akmenukams, akutems klijuoti. 2 mazos tuteles, pries klijuojant po siek tiek is abeju tuteliu reikia susimaisyti. Tik labai ilgai dziusta, palieku nakciai, bet uztat kai prilimpa, sunkiai benuimsi.
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2011 02 04, 17:41)
as pirkau silver city klijus, skirtus ivairiems akmenukams, akutems klijuoti. 2 mazos tuteles, pries klijuojant po siek tiek is abeju tuteliu reikia susimaisyti. Tik labai ilgai dziusta, palieku nakciai, bet uztat kai prilimpa, sunkiai benuimsi.

kaip jie atrodo ir kokia kaina ax.gif ?

----------------------------------------------------------------------------
Kad kalbos nebūtų bereikalingos, atnešu vieną darbelį. Ką tik pabaigiau draugei arbatinę dovanų blush2.gif nekreipkite dėmesio į blogai užklijuotus svarovskiukus blush2.gif

"Moteriškas žavesys"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 04 vasario 2011 - 17:28
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 16:43)
super glue "nugriaužia" blizgėjimą  doh.gif  na bent jau man kiek jau klijavau visko tai nebelieka blizgėjimo ir to nuostabaus švytėjimo  unsure.gif  pavyzdžiui vasarą sudirbau savo vestuvių stalo korteles su tuo super glue mad.gif nebeliko absoliučiai jokio blizgėjimo  doh.gif

tokiu atveju pamirkau ausu krapstuką į acetoną ir juo pavalau akutes,kiek teko valyt-nusivalė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 04, 18:35)
tokiu atveju pamirkau ausu krapstuką į acetoną ir juo pavalau akutes,kiek teko valyt-nusivalė thumbup.gif

Akutės viršų ar apačią?
Atsakyti
bus_ka...tavo dėžute klasiškai sukomponuota

Lachese...ten panaudotos rožės ryžinuke.
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 18:40)
Akutės viršų ar apačią?

viršų,kad blizgėtų mirksiukas.gif juk apačia priklijuota jau būna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 02 04, 16:42)

liuks, grazu 4u.gif
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 18:27)
kaip jie atrodo ir kokia kaina  ax.gif ?

----------------------------------------------------------------------------
Kad kalbos nebūtų bereikalingos, atnešu vieną darbelį. Ką tik pabaigiau draugei arbatinę dovanų  blush2.gif  nekreipkite dėmesio į blogai užklijuotus svarovskiukus  blush2.gif

"Moteriškas žavesys"

Patiko. Zavi dezele..... Man grazu neperkrauti darbai, ypac visokiom pastom ....
Manau, kad bordinis kaspinas irgi tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
*monikute* smagu, kad neslepi pilno vaizdo, butu tik detales, tai nieko nesakyciau, bet dabar tai ka matau man patiko, graziai sutalpinai damutes ant virselio ir sendinimas vykes.
Atsakyti
Džyziss... bigsmile.gif Kokios jūsų dėžutės puikios, tiej jūrinė, tiek so poničkomis. Ir kaip jūs taip spėjate tokių grožių prigaminti 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 04, 18:54)

Patiko. Zavi dezele..... Man grazu neperkrauti darbai, ypac visokiom pastom ....
Manau, kad bordinis kaspinas irgi tiktu  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2011 02 04, 19:03)
*monikute* smagu, kad neslepi pilno vaizdo, butu tik detales, tai nieko nesakyciau, bet dabar tai ka matau man patiko, graziai sutalpinai damutes ant virselio ir sendinimas vykes.

Smagu girdėt iš profesionalo komentarus smile.gif
Tik nesupratau ką reiškia "neslėpti" pilno vaizdo blush2.gif regis visad rodau daiktą iš visų rakursų

QUOTE(Sig @ 2011 02 04, 22:25)
Džyziss... bigsmile.gif Kokios jūsų dėžutės puikios, tiej jūrinė, tiek so poničkomis. Ir kaip jūs taip spėjate tokių grožių prigaminti 4u.gif ?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 23:12)
Tik nesupratau ką reiškia "neslėpti" pilno vaizdo  blush2.gif  regis visad rodau daiktą iš visų rakursų

Cia ne tavo atvejis buvo turetas minty...kalbu apie tuos darbus, kurie pateikiami ne kaip visuma, bet kaip atskiros dalys is ,kuriu gan sunkoka susidaryt vaizda. Arba daiktams iziuret reiktu pasitelkt lupa...
Atsakyti